Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar acil durum: Dün ilk idrarla erken gebelik testi yapmıştım biliyorsunuz ve bişey çıkmamıştı bugün normal test yaptım hemde ilk idrar değil hemen ikinci gölge çizgi çıktı hayal mi görüyorum bilmiyorum ama kalbim çok hızlı atıyor acaba olabilir mi ki 😱
Canım naptın bi gelişme var mı sende

Kızlar bende kirmiziları gördüm bugün diğer ay tekrar denicem ovulasyon testini siz denicekmisiniz siz de durumlar ne

Sabaha karşı yine rüyamda adet olduğumu gördüm karın ağrısı ile uyandım bir baktım ki olmuşum:KK35:

Kızlar benim bat a 2 gün var daha ama az önce sarı renkli bir akıntı olduğunu farkettim. Hamilelik belirtisi olabilir mi fikriniz var mı ?

Kızlar benim bat a 2 gün var daha ama az önce sarı renkli bir akıntı olduğunu farkettim. Hamilelik belirtisi olabilir mi fikriniz var mı ?
Canım bende de bu ay çok akıntı oldu sarı renkli beyaz renkli ben adet oldum ama neden olmasın akıntı da belirti oluyor bazı kişilerde inşallah hamilesindir

Arkadaslar ovulasyon testiyle gebelik ogrenen var mi aranizda bide ne zman yaptiginiz da gordunuz 🤔🤔

Selammm kızlar bende bugün yumurtam çatlayalı 15.gün ve hala adet olmadım. Noröal siklusum 25, 27, 28,29 günlerde adet olurum... Bugün adetimin 27.günü... Hafif hareketlilik var ama önemli derecede değil. İnşallah 2 ay önceki düşüğümden sonra bu ay hayırlı haberler veririm sizlere. Dua edin nolur bana. Rabbim hepimizin gönlne göre versin amin çok amin.

Back