- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 27
Amin canım hepimiz İnşAllahanladım canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın mutlu haberleri :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım hepimiz İnşAllahanladım canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın mutlu haberleri :)
Ben adete 2 gun kala kan verdim ama yok malesef bu ayda olmadi galibaEn az 12 gün geçmesi lazım
Bende ya olmadi galibaGünaydınerken testte de kocaman bir tek çizgi görmüş bulunmaktayım
Pardon ya yanlış alarm göz yanılması ve yanlış hesaplamayla böyle bi kanıya varmışım ben özür dilerim mesajı geri silemedimdeBen bişey sormak istiyorum belirtilerim adet belirtileri gibi oluyo ama sunu farkettim eger ben 2 3 içinde adet olursam 19gün gecmiş olcak diger adetimle arasındaki süre gecen ayda böyle adet olmuşum onu farkettim 19günde adet olmam normal bi durum olamaz heralde demi![]()
bence adetini bekle gelmezse tekrar yap. belki erkendir.Arkadaslar benim de bat 24 temmuz.dun adete 5 varken test yaptim tertemiz bi tek cizgi cikti.testi erken mi yaptim umidimi kesmeli miyim bilemedim ya
Gelmezse 2 gün sonra tekrar yap bence canimDayanamayıp test yaptım negatif bat bugün![]()
Canım sen takip etmeye devam et böyle ama kanda ver benceKızlar ben geçen ay 18 inde regl oldum Bu ay 18 inde regli olmayınca o aksam test yaptım silik çizgi cıktı silik çıkınca 2 gün daha bekleyip öyle yapayım dedim bu sabah ilk idrarımla yaptım daha silik cıktı bunun neyle alakası olabilir akşamki idrarla sabahki mi farklı
Bilmiyorum ya bi heves yaptim ama umudum kalmadi.en iyisi beklemek galiba 4 gunum kaldi zatenbence adetini bekle gelmezse tekrar yap. belki erkendir.
Tamam canım pazartesi günü kan vericem bakalım umarım hepimiz hamileyizdirCanım sen takip etmeye devam et böyle ama kanda ver bence
Benden bu ay geçti zaten önümüzdeki ay bakalımTamam canım pazartesi günü kan vericem bakalım umarım hepimiz hamileyizdir![]()
Canım daha varmış belli olmazBilmiyorum ya bi heves yaptim ama umudum kalmadi.en iyisi beklemek galiba 4 gunum kaldi zaten
Bende de kasıklarda arada eğilip kalkarken ağrı ve. Batma oluyor birde akıntım var krem gibi bu ay ovulasyonla yumurtlama ve çatlamayı görüp degerlendirdik umutluyum bu ay umarım belirtiler doğru çıkar
Nasip yaCanım daha varmış belli olmaz
Aynen öyle hayırlısı olsun inşAllahNasip artik yaa
Nasip ya