Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba yeni katıldım bende en son 8tem olmuştum bat 5ags yani 3 gün geçti benim asla gecikmezdi hep 2 3 gün önce olur bakalım nolcak testte yapmadım 8i gecsin diye bekliyorm yoksa hayal kırıklığı yaşıyorum belki geç yumurtlaması dur diyorum ama tek belirtim beyaz akıntı olması su gibi normalde adete yakın olmazdi hiç ümidim de yok inşallah hepimiz en kısa zamanda çift çizgiyi goruruz
Bugün bende de akıntı vardı, normalde yumurtlamadan sonra kupkuru gecer

Nisan ayinda gitmistim, tahlillerde ve yumirtaliklarimda sorun yokmus, reglim duzenlidir ama cok stres yapiyorum bence ondan olmuyor, her an aklımda
Bnm de hep aklımda ya daha hiç doktora gtmedim bu ay olmazsa gdicem reglim bnmde çok düzgün galiba bnde stres yapıyrum

Benim de bat 11 ağustos kızlar. Bugün çatlatma iğnenin 17. Günü. Genelde 14 günde adet oluyor insanlar benim 6. Denemem ama en az 18. En fazla 22. Gün adet oldum bekliyorum şimdi de hayırlısı

Asıl sen de ne var ne yok :) adet olmadın inşallah, uyku durumun nasıl mide bulantın falan?
Kuzucum adet olmadim olucak gibi de degilim uyku problemim sanirim var sürekli uyumak istiyorum. Bugün başım çok agridi birazda midem bulandi bende nasil olsa testte negatif cikti diye agri kesici ictim gecti. Ama arada bi kasiklarima minik minik sancilar giriyo gögüslerim gayet normal adet öncesi belirtilerim yok ☺

Bu da testler
Ayyy harika tebrik ederim inşallah saglikli bir gebeliktir canim. Belirtin varmiydi.
Sağol canim benim insallah bu kez hayal kirikligi yasamam. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı gebelik. Belirti şöyle vardi bayagi kasık ağrılarım oluyo ozellikle geceleri sanki adet ağrısına benzer başka da belirti hissetmedim bugün sabah 2 minik damla kahverengi lekelenmem oldu sanirim yerleşme kanamasi o da.

Bu da testler

Sağol canim benim insallah bu kez hayal kirikligi yasamam. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı gebelik. Belirti şöyle vardi bayagi kasık ağrılarım oluyo ozellikle geceleri sanki adet ağrısına benzer başka da belirti hissetmedim bugün sabah 2 minik damla kahverengi lekelenmem oldu sanirim yerleşme kanamasi o da.
Insallah canim amin :) tekrardan saglikla gelsin insallah bebisin :) sen adet günün gelmeden ögrenmissin ben dün aksam yaptim negatif o zaman hic ümitlenmeyeyim :)

Insallah canim amin :) tekrardan saglikla gelsin insallah bebisin :) sen adet günün gelmeden ögrenmissin ben dün aksam yaptim negatif o zaman hic ümitlenmeyeyim :)
Saniyorum benim bu ay erken yumurtlama oldu canim çünkü ben eşimle 25 temmuzdan sonra gorusmedim hic. Takvimlerde de yumurtlama 26 ve 27 temmuz görünüyordu. Insallah senin de gec yumurtlama olmuştur da güzel haberler alırsın

20170807_231949.jpg

X