- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 29
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.021
Anladim canim rahim filmi cekilirken sadece doktor ve senmi vardin odada peki internette rontgen odasinda cekildigini bazi gorevlilerinde icerde oldugu yaziyordudaAnesteziden hiç korkma o zaman azıcık uyutcaklar zaten bn gerek duymadım ama doktorun daha iyi bilir kimisinin çok ağrısı oluyomus çok şükür bnde olmadı ama ilaçtan mi bilmiyorum ishal ve mide bulantısı oldu
Anladim canim rahim filmi cekilirken sadece doktor ve senmi vardin odada peki internette rontgen odasinda cekildigini bazi gorevlilerinde icerde oldugu yaziyorduda
Anladim kuzum tesekkur ederimYkkk sadece drla ben vardim sadece film odasında biri vardı o da hiçbir yerini görmüyorlar bı doktor görüyor
Anladim kuzum tesekkur ederim
Herkes 28 günde bir olmazki canm senin döngün kaç günse ona göre olursunKızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim
28 günde oluyorum adetHerkes 28 günde bir olmazki canm senin döngün kaç günse ona göre olursun
ben anlamadım sen normalde 28 ocakta olmam lazım ama bugun 28. gün demişsin?bugun 28. günse ve 28 günde bir adet oluyorsan neden 28 ocak :) cidden beynim yandı28 günde oluyorum adet
Kusura bakma yaa evet 28 çi günümdeyim normalde 28 günde adet olurum ama şuan 26 ocak pazar 28 ocak olmam gerekmiyormuben anlamadım sen normalde 28 ocakta olmam lazım ama bugun 28. gün demişsin?bugun 28. günse ve 28 günde bir adet oluyorsan neden 28 ocak :) cidden beynim yandı
canm son adet tarihin neKusura bakma yaa evet 28 çi günümdeyim normalde 28 günde adet olurum ama şuan 26 ocak pazar 28 ocak olmam gerekmiyormu
28 günde bir oluyorsan neden pazar günü yani 30. gün olasın?niye kafan karıstı anlamadımkiKusura bakma yaa evet 28 çi günümdeyim normalde 28 günde adet olurum ama şuan 26 ocak pazar 28 ocak olmam gerekmiyormu
Cabım geçen ay 30 aralık da başladıysa evet bu gün adet tarihin , benim de öyle 28 gün yapıyor zaten .Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim
senin cevabı görünce anladım neden kafasının karıstıgını :)Cabım geçen ay 30 aralık da başladıysa evet bu gün adet tarihin , benim de öyle 28 gün yapıyor zaten .
Gercekdenmi 'ya çok şaşırdım adet olmadım bugünCabım geçen ay 30 aralık da başladıysa evet bu gün adet tarihin , benim de öyle 28 gün yapıyor zaten .
30 aralıkcanm son adet tarihin ne
arkadas yorum yazınca anladım canm ne demek istedigini 28 günde bir oluyorsan tam 4 hafta diye hesapla canım 30 aralık cumartesiye geliyo tam 4 hafta sonra cumartesi adet olursun yani yarın,bende 28 günde bir oluyordum cunku.gebelikmi istiyorsun?30 aralık
Aynen gebelik istiyorumarkadas yorum yazınca anladım canm ne demek istedigini 28 günde bir oluyorsan tam 4 hafta diye hesapla canım 30 aralık cumartesiye geliyo tam 4 hafta sonra cumartesi adet olursun yani yarın,bende 28 günde bir oluyordum cunku.gebelikmi istiyorsun?