Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim canim rahim filmi cekilirken sadece doktor ve senmi vardin odada peki internette rontgen odasinda cekildigini bazi gorevlilerinde icerde oldugu yaziyorduda

Anladim canim rahim filmi cekilirken sadece doktor ve senmi vardin odada peki internette rontgen odasinda cekildigini bazi gorevlilerinde icerde oldugu yaziyorduda

Ykkk sadece drla ben vardim sadece film odasında biri vardı o da hiçbir yerini görmüyorlar bı doktor görüyor

Tekrar merhaba kızlar..
Foruma ilk üye olduğum zamanlar (4-5 yıl önce) gebelik topiklerinin baş kahramanı olarak gezerdim.. Gece gündüz buralarda olurdum, araştırır umut eder arkadaşlarla beraber her ay sürpriz beklerdik..

Ben şimdi önce kısaca hikayemipaylaşıp, kendimi tanıtayım

31 yaşındayım.. 7 senelik evliyim..
1 tane 43 aylık oğlum var (ben O’na köftem diyorum) ismi Efe..
Efe’den önce 2 tane boş gebeliksebebiyle düşüğüm oldu.. İkisi de gebeliğim tam 2.ayına girerken kanama ve feci ağrı eşliğinde kendiliğinden oluşan ve çok şükür ki kürtaja vs gerek kalmadan olan düşüklerdi.. Ama psikolojik olarakta, ağrı acı olarakta zor süreçlerdi..
(Bu arada pko var bende)

Bir de 2 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim.. Düşüklerin en masumu Allah’tan da ilaca operasyona vs yinegerek kalmadı ve kendiliğinden regl oldum..

Eşimde bende hep 3 çocuğumuz olsunistiyoruz.. Allah bağışlasın bir oğlumuz var ve oğlan 2 yaşını doldurduğundan beri de 2. içindenemelerdeyiz.. Şunu da belirteyim, biz hiç korunmadık.. Hele hap falan hiç kullanmadım ben..

Henüz regliyim ama bat 24 şubat..
Bende listeye eklenmek isterim Ve umarım isteyen herkes, en hayırlızamanda kavuşur

Benim bat bu gün kızlar , sabah çamasırımda baya bi akıntı vardı bi test alayım dedim ve az önce yaptım negatifti. ( 10 dk doldu. ) Negatif çıkarsa hiç bu ay umutlanmıcam diye de söz verdim baska test almadım o yüzden adet gelmezse en son gecikmenin 7. gün yine tekrar yaparım . Bu ay da boşa gitti sanırsam

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim

Herkes 28 günde bir olmazki canm senin döngün kaç günse ona göre olursun

ben anlamadım sen normalde 28 ocakta olmam lazım ama bugun 28. gün demişsin?bugun 28. günse ve 28 günde bir adet oluyorsan neden 28 ocak :) cidden beynim yandı
Kusura bakma yaa evet 28 çi günümdeyim normalde 28 günde adet olurum ama şuan 26 ocak pazar 28 ocak olmam gerekmiyormu

Cabım geçen ay 30 aralık da başladıysa evet bu gün adet tarihin , benim de öyle 28 gün yapıyor zaten .

arkadas yorum yazınca anladım canm ne demek istedigini 28 günde bir oluyorsan tam 4 hafta diye hesapla canım 30 aralık cumartesiye geliyo tam 4 hafta sonra cumartesi adet olursun yani yarın,bende 28 günde bir oluyordum cunku.gebelikmi istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…