- 5 Aralık 2017
- 324
- 184
- 35
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.321
Vuhh aklımızda olsun ya her dakika test bulamıyoruz yani teşekkür ederimBende limon testini uygulamıştım ve çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuhh aklımızda olsun ya her dakika test bulamıyoruz yani teşekkür ederimBende limon testini uygulamıştım ve çıkmıştı
Nette var canım bak bakım sonucu yaz evde limon yok aksilik ya yahuLimon testi nasıl bnde yapım merak ettim
Oyy çok sevindim hadi hayırlısı ile kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin RabbimKızlar ben 250 çıksa kabulümdü bebeğim çok sağlıklı maşallah degerimiz 707.9 rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah sizde mutluluktan ağlayın.Dua eden herkeze çok teşekkür ederim
Kızlar ben 250 çıksa kabulümdü bebeğim çok sağlıklı maşallah degerimiz 707.9 rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah sizde mutluluktan ağlayın.Dua eden herkeze çok teşekkür ederim
Nette var canım bak bakım sonucu yaz evde limon yok aksilik ya yahu
Cok sevindim canim Rabbim sana bagislasin.. en sonki degerin 60 degilmiydi iki gün önce? Ikiz olmasinKızlar ben 250 çıksa kabulümdü bebeğim çok sağlıklı maşallah degerimiz 707.9 rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah sizde mutluluktan ağlayın.Dua eden herkeze çok teşekkür ederim
Tamam sabah deneyecemŞeker le yapılan da var şeker erimezse pozitif mis sabah ısrarıyla yapın dio hcgb şekeri eritmezmis
Nette var canım bak bakım sonucu yaz evde limon yok aksilik ya yahu
Allah razı olsun darısı sizlere inşallahOyy çok sevindim hadi hayırlısı ile kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim
Zannetmiyorum bizim ailede ikiz yok bitanem teşekkür ederim bu aradaMaşallah sübhanallah ay çok sevindim yaaa ikiz mi acaba
Allah razı olsun darısı sizlere inşallah
Zannetmiyorum bizim ailede ikiz yok bitanem teşekkür ederim bu arada
Ay nasil mutlu oldum anlatamam saglikla al kucagina kuzumKızlar ben 250 çıksa kabulümdü bebeğim çok sağlıklı maşallah degerimiz 707.9 rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah sizde mutluluktan ağlayın.Dua eden herkeze çok teşekkür ederim
Hadi inşallah bitanem sağlıklı olsun da ikiz tek fark etmez yeterki sağ salim kucağıma alayımBizim ailede de yok ama kuzenim ikizlere hamile hemde adetten 3gun gecikip bakmıştı 1083 çıkmıştı hayırlı evlat olsunda sağlıkla kucağına al inşallah ama ben ikizden suphelendim
İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim bi güzel haberde senden bekliyoruzAy nasil mutlu oldum anlatamam saglikla al kucagina kuzum
Amin inşallah belli mi olur belki sen ilk olursunAllah razı olsun darısı sizlere inşallah
Zannetmiyorum bizim ailede ikiz yok bitanem teşekkür ederim bu arada
Kısmet inşallahAmin inşallah belli mi olur belki sen ilk olursun
insallah canim benimHadi inşallah bitanem sağlıklı olsun da ikiz tek fark etmez yeterki sağ salim kucağıma alayım
İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim bi güzel haberde senden bekliyoruz
Limon vence pek güvenilir değil ama şekeri bilmiyorumBizim bı akraba var kızda ikiz geni varmış bı doğum yaptı ikiz kız bı kez daha yaptı onlar da ikiz kız 4kizi var doktor bı daha hamile kalırsam yine ikiz olur demiş
masallah o kadinin duasini almak gerekBizim bı akraba var kızda ikiz geni varmış bı doğum yaptı ikiz kız bı kez daha yaptı onlar da ikiz kız 4kizi var doktor bı daha hamile kalırsam yine ikiz olur demiş