- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.281
Az daha yakından çeker misin bitanemKizlar dunki test cok dagilmisti bugun yapar yapmaz boyle cikti yarin kan tahliline ucuyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az daha yakından çeker misin bitanemKizlar dunki test cok dagilmisti bugun yapar yapmaz boyle cikti yarin kan tahliline ucuyorum :)
Sanki çok az silik var gibi ikinci değil mi yanlış gormedimKizlar dunki test cok dagilmisti bugun yapar yapmaz boyle cikti yarin kan tahliline ucuyorum :)
Boyle kuzumAz daha yakından çeker misin bitanem
Daha once baska marka bi test kullaniyordum hep silik cikiyordu onun disinda diger testler hep negatifti yani ilk defa farkli marka bi testte boyle olduBoyle kuzum
Gördüm gördüm Hadi hayırlısı bitanem rabbim sevincini boşa çıkarmasın kız meraktan çatlamak üzereyim gitte bi kan ver acile git hemen yapıyorlar zaten testDaha once baska marka bi test kullaniyordum hep silik cikiyordu onun disinda diger testler hep negatifti yani ilk defa farkli marka bi testte boyle oldu
Inallah kandada cikar cnm :) baska marka testle denedinmi hicKizlar dunki test cok dagilmisti bugun yapar yapmaz boyle cikti yarin kan tahliline ucuyorum :)
Az daha yakından çeker misin bitanem
Baska marka bulamadim ama daha once cok denedim bi marka harici hic bir testte cikmiyordu ilk defa ciktiInallah kandada cikar cnm :) baska marka testle denedinmi hic
Kiz misafirler yatili bacim cikamiyorumki aksam gidecekler esime soyledim aksam goderiz belkiGördüm gördüm Hadi hayırlısı bitanem rabbim sevincini boşa çıkarmasın kız meraktan çatlamak üzereyim gitte bi kan ver acile git hemen yapıyorlar zaten test
Bnde akşam kan vermeye gidicem değerimiz artmış mi ona bakicaz hadi ikimizde hayırlı haberler le gelelim inşallahKiz misafirler yatili bacim cikamiyorumki aksam gidecekler esime soyledim aksam goderiz belki
İnsallah kuzumBnde akşam kan vermeye gidicem değerimiz artmış mi ona bakicaz hadi ikimizde hayırlı haberler le gelelim inşallah
Aynen kan degerinin 245 in üzerinde olması gerekiyor bitanem umarım öyledir çok heyecanlıym ve hafiften korkum var
Kizlar dunki test cok dagilmisti bugun yapar yapmaz boyle cikti yarin kan tahliline ucuyorum :)
Boyle kuzum
Misafiri birakip nasil gideyimKorkma Allah en iyisini bilendir bizim için en hayırlısını nasip eder bitanem
Ya bugün gitseneeee
Bu aksam olmazsa yarin sabah gidecem canimSen beni meraktan çatlayan bugün bı devlete gitsen
Allah yardimcin olsun merak etme sen kendini bu kadar sıkarsanda iyi degil rahat olmayi dene bizede mutlaka haber verKızlar dayanamadım kan verdim dua edin nolur buna çok ihtiyacım var bebeğimin degerinin iki kat artmış olması gerekiyor.Nolur dua edin
Teşekkürler canimAllah yardimcin olsun merak etme sen kendini bu kadar sıkarsanda iyi degil rahat olmayi dene bizede mutlaka haber ver
Guzel haberlerini bekliyorum kuzum Dualarim seninleKızlar dayanamadım kan verdim dua edin nolur buna çok ihtiyacım var bebeğimin degerinin iki kat artmış olması gerekiyor.Nolur dua edin
Allah razı olsun bitanem sende benim duamdasinGuzel haberlerini bekliyorum kuzum Dualarim seninle