- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.461
Kızlar,kan tahıllı sonucum 50,810 cıktı hamıleyimdir degıl mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım hamile simKızlar,kan tahıllı sonucum 50,810 cıktı hamıleyimdir degıl mi?
Hayırlı olsun canım tebriklerr adet tarihin geçmiş miydi?Kızlar,kan tahıllı sonucum 50,810 cıktı hamıleyimdir degıl mi?
Hayırlı olsun canım. Bende bugün test yaptım hafif çizgi çıktı. Bi kaç gün beklicem.Kızlar,kan tahıllı sonucum 50,810 cıktı hamıleyimdir degıl mi?
50bin mi 50 mi cnm kac gun gectiKızlar,kan tahıllı sonucum 50,810 cıktı hamıleyimdir degıl mi?
canimmm gozun aydin gununmu gecmisti artar insallah cok sevindimCanımmmmm hamıleyım galıba kan değerim 50.810 cıktı,ınsallah ıkı katına katlarr
Canm bu kaç dk snra çıktı inşallh vardr bsey ya eğer varsa bir iki gne iki dk içinde çıkar çzgi bncekizlarr dun aksamki testi sabah size atmistim ya sizin yorumdan sonra oglen yine duramadim test yaptim kuruyunca yine 2.cizgi belirdi yaşken cikmiyor 2 gun kaldi ama benim yumurtam gec gelisti 14.gununde 12mm di ilerki gunlerde buyudumu acaba yaa C Chivas Regal gulum bak sizden sonra yaptığım test yine kuruyunca o cizgi of bee
50 canım daha geçmedi 2 eylüldü bat50bin mi 50 mi cnm kac gun gecti
valla gülüm kuruyunca goruyorum ancak bu cizgiyi gulemisin aglayamisin dedikleri haldeyim guleyim yavv napalim kismetCanm bu kaç dk snra çıktı inşallh vardr bsey ya eğer varsa bir iki gne iki dk içinde çıkar çzgi bnce
benimkide 2 eylul ama benim yumurtlama oldumu bilmiyorum tek bildigim 14. gun 12mm oldugu50 canım daha geçmedi 2 eylüldü bat
Tahlil verdin mı canım?benimkide 2 eylul ama benim yumurtlama oldumu bilmiyorum tek bildigim 14. gun 12mm oldugu
Olcak inşallah ya niye iki testte birden çıksın ki hadi brinciyi anladım da ikinci kafa karıştırıyorvalla gülüm kuruyunca goruyorum ancak bu cizgiyi gulemisin aglayamisin dedikleri haldeyim guleyim yavv napalim kismet
yok canim ben bu ay ilac kullanmadim pkoluyum duznesiz olurum.ilacsiz gecsede umitlenmicem diyorum ya 14. gunu 12mm yumurta sonra neler oldu veya olmadi bilmiyorum testlerim.kuruduktan sonra degisiyor :))Tahlil verdin mı canım?
Yok canım 2 eylüldüHayırlı olsun canım tebriklerr adet tarihin geçmiş miydi?
Canım ben çatlatma iğnesi tedavısı gormuştum bugın 22.günüydüyok canim ben bu ay ilac kullanmadim pkoluyum duznesiz olurum.ilacsiz gecsede umitlenmicem diyorum ya 14. gunu 12mm yumurta sonra neler oldu veya olmadi bilmiyorum testlerim.kuruduktan sonra degisiyor :))
ben yinede umitlenmeyeyim kuruyan testten ne hayir gelecek ki bacim bilemedimOlcak inşallah ya niye iki testte birden çıksın ki hadi brinciyi anladım da ikinci kafa karıştırıyor
canim bende gecen ay klomen catlama ignesi oldum.ama tutmadi bu ay ilacsizim sen evde test yapinca hemen ciktimi yumurtan adetin kacinci gunu büyümüştüCanım ben çatlatma iğnesi tedavısı gormuştum bugın 22.günüydü