Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm acilden ne söyleyip de yaptırdın ben de yaptırmak istiyorum ama poliklinikler kesin kapalı değil mi sadece acilden yaptırabilirim?

Gebelik testi yaptırılan dedim direk barkotu verdiler
1 saate de çıktı sonuç
Problem çıkarırlarsa kadın doğumcum telefonda söyledi yaptırmamı dersin

Bu tatil elimizi kolumuz bağladı resmen
İyi verebilmişsin kanını
16tl bi şey değilm tabiii
Heleki şu zamanda işin görüldü
Hadi güzel haberlerini alalım inş
Ay cnm cumartesi 211 olmuştu bugün 1311 olmuş nasıl duygulandım yaa her seferinde muhteşem hissediyorum çok şükür. bu hafta kese bile görülür ama bayram, doktorum izinli bekleyeceğiz mecbur ama nasıl.

Kaldı 7 gün bata.:KK45:dunku agrilardan eser yok gohusler bat zamani yaklaştığı vakit şisme halinde birde böyle hafiften sıkışmışım da tutuyormuşum gibi hissi varRahmim de . boyle olaniniz varmi bilmiyorum..7 bite devran döne insallah :dondurma:

O
Kaldı 7 gün bata.:KK45:dunku agrilardan eser yok gohusler bat zamani yaklaştığı vakit şisme halinde birde böyle hafiften sıkışmışım d
Ay cnm cumartesi 211 olmuştu bugün 1311 olmuş nasıl duygulandım yaa her seferinde muhteşem hissediyorum çok şükür. bu hafta kese bile görülür ama bayram, doktorum izinli bekleyeceğiz mecbur ama nasıl.

Bunlar guzel bekleyişler, içinde kelebekler uca uca bekleyeceksin :) Sen stres yapma bak, yavrunla ilk bayramın olduğunu düşün sırıta sırata dolaş :)

image.jpg
image.jpg
Sen ilk önce git bir acile kan ver
Dün ben acilde yaptırdım tahlilimi
Açıktır acil
Olmadı al test eczaneden stokta da bulunsun yap
Artık iğnenin etkisi yoktur tabiii
Zaman kaybetme imkanın varsa git hadi
Canım şimdi idrar testi Yaptım silik cıktı gene artı iğnenin etkisi kalmamıştır demi bugun 20. Günü yarın sabah ilk idrarlada yapıcam,ikinci silik cızgı 2 dakıkada cıktı

hayırlısı ile vardır inş tatlım bir kaç güne daha koyu olur sanırım azıcık sabret :)
Inşallah canım birde ben bunu sabah idrarı ıle yapmadım yarım saat once Yaptım belkı yarın daha da koyulaşır yaklaşık on gunden beri boyle cıkıyor bat 2 Eylül,iğnenin etkisi kalmamıstır demi artık?

Inşallah canım birde ben bunu sabah idrarı ıle yapmadım yarım saat once Yaptım belkı yarın daha da koyulaşır yaklaşık on gunden beri boyle cıkıyor bat 2 Eylül,iğnenin etkisi kalmamıstır demi artık?
kalmamıştır diye biliyorum ama kendim kullanmadım o yüzden bilen arkadaşlar yorum yapsalar daha iyi olur cnm.

X