BAT bekleme iskencesi :)

ya ben catlama gununden beri iliski yasamiyorum cunku kasinti oldu kasidim yara yaptim sacma salak bi sekilde istesem de yapamam yani insallah bu ay o aydir ya sonra hamilelik icin baska konu acar orda konusuruz hcg degerleri kese vs

ya ben catlama gununden beri iliski yasamiyorum cunku kasinti oldu kasidim yara yaptim sacma salak bi sekilde istesem de yapamam yani insallah bu ay o aydir ya sonra hamilelik icin baska konu acar orda konusuruz hcg degerleri kese vs
geçmiş olsun canım . İnşallah bakalım bugünde geçti sayarsak son 2 gün diyebiliriz . Sanırım biz doğuma kadar her çeşit konularda konuşuruz hayırlısıyla müjdeli haber alalım da inşallah

geçmiş olsun canım . İnşallah bakalım bugünde geçti sayarsak son 2 gün diyebiliriz . Sanırım biz doğuma kadar her çeşit konularda konuşuruz hayırlısıyla müjdeli haber alalım da inşallah
insallah ikimiz de hamileysek su an zaten her sey ayni zamanda olacak allahim amin aminn

Yok canım araçta çöl midem bulandı bi iki kez şuan normalim bir göğüslerim dolgun . Kan testi
İçinde erken mi acaba ya
bence su an kanda cikar ama dusuk cikar varsa ya yine icin rahat olur mu bilmem hem hani testte pozitif gorursek kan verecektik ben pozitif gordukten sonra hemen de vermeyecegim eger varsa reglin 5-6 gun gecmesini bekleyecegim

bence su an kanda cikar ama dusuk cikar varsa ya yine icin rahat olur mu bilmem hem hani testte pozitif gorursek kan verecektik ben pozitif gordukten sonra hemen de vermeyecegim eger varsa reglin 5-6 gun gecmesini bekleyecegim
Yok canım vermedim zaten vermeyeceğim de kanda çıkar mı onu merak ediyorum ben kesin adeti bekliyorum Salı sabah test yapacağım , birlikte yapacağız ve kanı da hemen vermeyi düşünmüyorum biraz yükselsin eğer varsa durabilirsem tabi ama onda negatif görüp hal umutla adeti beklemek de var o gün olmazsam bu defa negatif olsa bile olana kadar bi
Umut bekleyeceğim

en guzeli beklemek su an icin ama gunler azaldikca yavasliyor sanki gun bitmiyor bi turlu

en guzeli beklemek su an icin ama gunler azaldikca yavasliyor sanki gun bitmiyor bi turlu
Aynen canım bugün hiç bitmedi , boğuldum resmen . Eşini daraltıyor musun ben hissediyor musun , sence var mı diye diye adamı pişman ettim galiba

Demekki ilk ay böyle oluyor sonra salıyoruz adamda benle beraber delirecek az kaldı bak bugünde bitti sayılır kalan 2 pazartesiyi görürsek ondan sora bize ölüm yok
pazartesi cabuk gecer bence bu arada bi video izledim kizin testi regli 1 gun geceye kadar hep negatif verdi

pazartesi cabuk gecer bence bu arada bi video izledim kizin testi regli 1 gun geceye kadar hep negatif verdi
Gerçekten mi ? Bende konu başlıklarına bakarken okudum . Adet günü kan vermiş beta 1.2 çıkmış idrar negatif 8 gün gecikmiş tekrar kan veriyor 64 oluyor . Galiba adet olmadan çıkan sonuçlara pek itibar etmemek lazım

Şimdi bunları öğrendim ya negatif çıksa da kan da test te gecikme 1 gün bile olsa ümitleneceğim

Şimdi bunları öğrendim ya negatif çıksa da kan da test te gecikme 1 gün bile olsa ümitleneceğim
valla ben de tiktokta yabancilari izliyorum test yapan baya seyler ogrendim mesela belirtilerde bas agrisi da var ya sag taraftan vuran bas agrisi diye soyluyor onlar

valla ben de tiktokta yabancilari izliyorum test yapan baya seyler ogrendim mesela belirtilerde bas agrisi da var ya sag taraftan vuran bas agrisi diye soyluyor onlar
Bi sonuçlansaydı şu , gebelik konusunda uzman. Olduk adet olana kadar ihtimal var kuzum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…