ya ben catlama gununden beri iliski yasamiyorum cunku kasinti oldu kasidim yara yaptim sacma salak bi sekilde istesem de yapamam yaniCanım kullanıyorum folik asit folidoce marka . İçerisinde b12 ve diğer tüm takviyeler varmış . Ebe hemşire arkadaşımın önerisiyle aldım ben , aile hekimime sordum devlet karşılamıyor ama iyi bu dedi . Ben 1 ay oldu başlayalı ağustosta başlamıştım. Genelde senin gibi 3 ay önceden başlamayı tavsiye ediyor doktorlar. Bide yumurtlama günleriniz geçse bile adete 1 2 kalana kadar devam edin diyorlar gün aşırı ilişkiye . Artık sırf bebek için yaklaşır oldum bıkmadan hamile kalsak bari
geçmiş olsun canım . İnşallah bakalım bugünde geçti sayarsak son 2 gün diyebiliriz . Sanırım biz doğuma kadar her çeşit konularda konuşuruzya ben catlama gununden beri iliski yasamiyorum cunku kasinti oldu kasidim yara yaptim sacma salak bi sekilde istesem de yapamam yaniinsallah bu ay o aydir ya sonra hamilelik icin baska konu acar orda konusuruz hcg degerleri kese vs
insallah ikimiz de hamileysek su an zaten her sey ayni zamanda olacakgeçmiş olsun canım . İnşallah bakalım bugünde geçti sayarsak son 2 gün diyebiliriz . Sanırım biz doğuma kadar her çeşit konularda konuşuruzhayırlısıyla müjdeli haber alalım da inşallah
Amin amin , hayırlı haberlerimiz olsun inşallah . Benim ağrılar kesildiinsallah ikimiz de hamileysek su an zaten her sey ayni zamanda olacakallahim amin aminn
bu hayirli haberdir umarimAmin amin , hayırlı haberlerimiz olsun inşallah . Benim ağrılar kesildi
Hadi bakalım inşallah bebiştendirbu hayirli haberdir umarimbende de bir sey yok su an arabada midem bulandi sadece sicak boguk
ay keske keskeHadi bakalım inşallah bebiştendir
Yok canım araçta çöl midem bulandı bi iki kez şuan normalim bir göğüslerim dolgun . Kan testiay keske keskebelirti vs var mi sende su an
bence su an kanda cikar ama dusuk cikar varsa ya yine icin rahat olur mu bilmem hem hani testte pozitif gorursek kan verecektikYok canım araçta çöl midem bulandı bi iki kez şuan normalim bir göğüslerim dolgun . Kan testi
İçinde erken mi acaba ya
Yok canım vermedim zaten vermeyeceğim de kanda çıkar mı onu merak ediyorumbence su an kanda cikar ama dusuk cikar varsa ya yine icin rahat olur mu bilmem hem hani testte pozitif gorursek kan verecektikben pozitif gordukten sonra hemen de vermeyecegim eger varsa reglin 5-6 gun gecmesini bekleyecegim
en guzeli beklemek su an icin ama gunler azaldikca yavasliyor sanki gun bitmiyor bi turluYok canım vermedim zaten vermeyeceğim de kanda çıkar mı onu merak ediyorumben kesin adeti bekliyorum Salı sabah test yapacağım , birlikte yapacağız ve kanı da hemen vermeyi düşünmüyorum biraz yükselsin eğer varsa durabilirsem tabi ama onda negatif görüp hal umutla adeti beklemek de var o gün olmazsam bu defa negatif olsa bile olana kadar bi
Umut bekleyeceğim
Aynen canım bugün hiç bitmedi , boğuldum resmen . Eşini daraltıyor musunen guzeli beklemek su an icin ama gunler azaldikca yavasliyor sanki gun bitmiyor bi turlu
ben ilk ay onu baya yapmistim sonra biraktim saldim adamiAynen canım bugün hiç bitmedi , boğuldum resmen . Eşini daraltıyor musunben hissediyor musun , sence var mı diye diye adamı pişman ettim galiba
Demekki ilk ay böyle oluyor sonra salıyoruzben ilk ay onu baya yapmistim sonra biraktim saldim adami
pazartesi cabuk gecer benceDemekki ilk ay böyle oluyor sonra salıyoruzadamda benle beraber delirecek az kaldı bak bugünde bitti sayılır kalan 2 pazartesiyi görürsek ondan sora bize ölüm yok
Gerçekten mi ? Bende konu başlıklarına bakarken okudum . Adet günü kan vermiş beta 1.2 çıkmış idrar negatif 8 gün gecikmiş tekrar kan veriyor 64 oluyor . Galiba adet olmadan çıkan sonuçlara pek itibar etmemek lazımpazartesi cabuk gecer bencebu arada bi video izledim kizin testi regli 1 gun geceye kadar hep negatif verdi
Şimdi bunları öğrendim ya negatif çıksa da kan da test te gecikme 1 gün bile olsa ümitleneceğimGerçekten mi ? Bende konu başlıklarına bakarken okudum . Adet günü kan vermiş beta 1.2 çıkmış idrar negatif 8 gün gecikmiş tekrar kan veriyor 64 oluyor . Galiba adet olmadan çıkan sonuçlara pek itibar etmemek lazım
Gerçekten mi ? Bende konu başlıklarına bakarken okudum . Adet günü kan vermiş beta 1.2 çıkmış idrar negatif 8 gün gecikmiş tekrar kan veriyor 64 oluyor . Galiba adet olmadan çıkan sonuçlara pek itibar etmemek lazım
valla ben deŞimdi bunları öğrendim ya negatif çıksa da kan da test te gecikme 1 gün bile olsa ümitleneceğim
Ben de bugün test yaptım, negatiftiKizlar bugün test yaptım negatif herhalde yok bu ay olmadı 28 i bat
Bi sonuçlansaydı şu , gebelik konusunda uzman. Oldukvalla ben detiktokta yabancilari izliyorum test yapan baya seyler ogrendim mesela belirtilerde bas agrisi da var ya sag taraftan vuran bas agrisi diye soyluyor onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?