ben de oyle yapayim sonucta saglikli bir sey. hayit tohumuna da baslicam sanirim bu ay da yoksa. iyice bi arastirayim yine de. agrilarin ne durumda kuzum bu arada bende ara ara batma disinda bir sey yok onlar da cok ufak tefekGünlük 1 er kaşık ikimizde yiyeceğiz canım . Ben akşamları yemekten sonra yeriz diye düşündüm .
Yarın birdaha yapayım diyorum çünkü adet belirtim de yok. Sadece arada bir kasiklarimda sızlama oluyorBen de bugün test yaptım, negatifti
Hayit tohumu nasıl tüketiliyor canım . Faydası neymiş . Pekmezi gebeykende tüketebilirsin ben devam edeceğim öyle olursa da . Ağrılarım arada yokluyor sonra geçiyor belim ağrıyor biraz biraz . Sabaha o da geçerben de oyle yapayim sonucta saglikli bir sey. hayit tohumuna da baslicam sanirim bu ay da yoksa. iyice bi arastirayim yine de. agrilarin ne durumda kuzum bu arada bende ara ara batma disinda bir sey yok onlar da cok ufak tefek
cay yapiliyor ama nasil tuketiliyor hic bilmiyorum herkesin dilinde. dedigim gibi arastirmak lazimHayit tohumu nasıl tüketiliyor canım . Faydası neymiş . Pekmezi gebeykende tüketebilirsin ben devam edeceğim öyle olursa da . Ağrılarım arada yokluyor sonra geçiyor belim ağrıyor biraz biraz . Sabaha o da geçerbatma iki taraflı mı
batma belirti sanırım canım . Her bünyenin farklı tepkileri var . Birkaç gün takip etmek lazım , seninkiler gebelik belirtisi gibi ama bilemedimcay yapiliyor ama nasil tuketiliyor hic bilmiyorum herkesin dilinde. dedigim gibi arastirmak lazimbatma sag tarafimda ve bazen tam ortada ama nadir dedigim gibi dun gece yattigimda tam ortasi 3-4 kere igne batar gibi oldu yine ara ara oluyor
ben de oyle dusunmek istiyorum ama belki de beynim bana oyun oynuyor diyorum bi yandan belki bunlari her ay yasiyorum ama hoc fark etmedim cunku kendimi hic bu kadar dinlememistimbatma belirti sanırım canım . Her bünyenin farklı tepkileri var . Birkaç gün takip etmek lazım , seninkiler gebelik belirtisi gibi ama bilemedim
İş güç olmayınca maalesef insan tek yere odaklanıyor , seni çok iyi anlıyorum canımben de oyle dusunmek istiyorum ama belki de beynim bana oyun oynuyor diyorum bi yandan belki bunlari her ay yasiyorum ama hoc fark etmedim cunku kendimi hic bu kadar dinlememistimbu sefer full evdeyim issiz gucsuz tek odagim bu
insallah kuzum ikimiiz deİş güç olmayınca maalesef insan tek yere odaklanıyor , seni çok iyi anlıyorum canımhadi inşallah güzel haberlerini alacağız . Beynimiz çok güçlü maalesef oda ayrı bir konu
Benim regl belirtileri var inşallah sizde bebişler vardırinsallah kuzum ikimiiz deolmazsa da olana kadar ugrasacagiz ne yapalim kolay degil gercekten
regli gormeden umutsuzluga kapilmayalim hamile kalanlar regl olacaklarini sandiklarini soyluyorlar hepBenim regl belirtileri var inşallah sizde bebişler vardır
Evet kuzum inşallah vardır yoksa da dediğin gibi olana kadar uğraşacağız . Mental olarak zor bir süreç oluyor , yıpratıcı . En kısa sürede olumlu sonuçlansın umarıminsallah kuzum ikimiiz deolmazsa da olana kadar ugrasacagiz ne yapalim kolay degil gercekten
İnşallah hepimizde olsun . Olana kadar ümidi kaybetmeyelim bence de . Negatif çıkıp olumlu olanlar var , adet göreceğim sanıp hamileBenim regl belirtileri var inşallah sizde bebişler vardır
insallahEvet kuzum inşallah vardır yoksa da dediğin gibi olana kadar uğraşacağız . Mental olarak zor bir süreç oluyor , yıpratıcı . En kısa sürede olumlu sonuçlansın umarım
ben de kaybetmeyecegimİnşallah hepimizde olsun . Olana kadar ümidi kaybetmeyelim bence de . Negatif çıkıp olumlu olanlar var , adet göreceğim sanıp hamile
Olanlar . Şahsen ben adet görmeden umudumu kaybetmeyeceğim .
İnşallah öyledir teşekkür ederim güzel dileklerin içinregli gormeden umutsuzluga kapilmayalim hamile kalanlar regl olacaklarini sandiklarini soyluyorlar hep
Evet kuzum bende aynı düşünüyorum . Salı yapacağım zaten regl günüm perşembe senin gününde yapacağım olmazsam . Sonrasında bi kaç bekleyip tekrarlarıminsallah
ben de kaybetmeyecegimsali gunu negatif de ciksa regl olana kadar gunluk kontrol edecegim
İnşallah teşekkür ederimİnşallah hepimizde olsun . Olana kadar ümidi kaybetmeyelim bence de . Negatif çıkıp olumlu olanlar var , adet göreceğim sanıp hamile
Olanlar . Şahsen ben adet görmeden umudumu kaybetmeyeceğim .
Selam , canım bugün kaset testle baksaydın keşkeSelamlar, bu bat bekleme işkencesini çok yoğun yaşıyorum :) 22’si olmam gerekiyordu… halen olmadım. Hiç böyle gecikmemişti ama 23’ü verdiğim kan testi negatif. Tam işkence :)
ben salidan itibaren sanirim her gun yapacagimEvet kuzum bende aynı düşünüyorum . Salı yapacağım zaten regl günüm perşembe senin gününde yapacağım olmazsam . Sonrasında bi kaç bekleyip tekrarlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?