- 22 Ağustos 2023
- 172
- 60
- 18
- 22
Benim aşırı karın ağrım var yarın regl günüm galiba adet olacağımsu an batma da yok agri da yok kuzum gece yine uyandim ama agrim vs yoktu uyandim 1 saat uyuyamadim yine bas agrim da gecti su an tek belirti gogusler. saliya bir sey kalmadi
karin agrisi olan herkes regl olacagini dusunuyor ama belli olmaz insallah olmazsin haber ver mutlaka canimBenim aşırı karın ağrım var yarın regl günüm galiba adet olacağım
Seni çok iyi anlıyorum kuzum , bende öyle kendince düşünüp duruyorum . Ne olacak var mı yok mu diye . İnşallah ikimizde de tüm sabırla bekleyenlerde de vardır canıminsallah ya ikimizde de vardir insallahkeske ben de hissedebilsem hicbir sey hissedemiyorum gun yaklastikca mal oldum afedersin boslukta suzuluyor gibiyim
İnşallah olmazsın canım valla bekim 3 gün var şişkinlik var ağrı var ara sıra yokluyor , galiba bende olacağımBenim aşırı karın ağrım var yarın regl günüm galiba adet olacağım
Tamam canım haber veririmkarin agrisi olan herkes regl olacagini dusunuyor ama belli olmaz insallah olmazsin haber ver mutlaka canim
Canım sabah mı yaptın testi , bend egemen yaptım benimde negatif çıkmıştı belliKizlar bugün test yaptım negatif herhalde yok bu ay olmadı 28 i bat
Bende öyle olcam kesinİnşallah olmazsın canım valla bekim 3 gün var şişkinlik var ağrı var ara sıra yokluyor , galiba bende olacağım
neyse bakalım hayırlısı olsun canım haber ver , inşallah olmayız . Olursa da artık bir dahaki ay yine birbirimize destek olacağızBende öyle olcam kesin
İnşallah canım rabbim gönlümüze göre versinBen
neyse bakalım hayırlısı olsun canım haber ver , inşallah olmayız . Olursa da artık bir dahaki ay yine birbirimize destek olacağız
İnşallah olmazsın canım valla bekim 3 gün var şişkinlik var ağrı var ara sıra yokluyor , galiba bende olacağım
kizlar insallah olmayiz hicbirimiz olursak da yine burdayiz belki beslenme seklimiz yanlistir ya da yeterince su icmiyoruzdur gibi yanlis yaptigimiz seyleri bulur azaltmaya calisir oyle devam ederiz denemeyeBende öyle olcam kesin
Genelde yumurtlamadan 11-12 günde çıkıyor diyorlar ya ondan üzüldümbence birkac gun daha tekrarla testi canim belli olmaz belki doner
Eve kasıklarım sızlıyor göğsün sızlıyor adet olucakken daha sancılı oluyorum aslında bu sefer sizi şeklinde.sabah ilk idrarla yaptimCanım sabah mı yaptın testi , bend egemen yaptım benimde negatif çıkmıştı belli
Olmaz. Regl
Belirtisi hissediyor musun
İnşallah canımkizlar insallah olmayiz hicbirimiz olursak da yine burdayiz belki beslenme seklimiz yanlistir ya da yeterince su icmiyoruzdur gibi yanlis yaptigimiz seyleri bulur azaltmaya calisir oyle devam ederiz denemeye
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah ne diyelim . Tekrarlarsın bir kaç güne testi canım belliGenelde yumurtlamadan 11-12 günde çıkıyor diyorlar ya ondan üzüldüm
Eve kasıklarım sızlıyor göğsün sızlıyor adet olucakken daha sancılı oluyorum aslında bu sefer sizi şeklinde.sabah ilk idrarla yaptim
Canım beslenmemi yoksa günleri değerlendirme şeklimiz mi hatalı bilmiyorum ki . Yaş faktör olabilir belki bir sürü etken var diyorlarkizlar insallah olmayiz hicbirimiz olursak da yine burdayiz belki beslenme seklimiz yanlistir ya da yeterince su icmiyoruzdur gibi yanlis yaptigimiz seyleri bulur azaltmaya calisir oyle devam ederiz denemeye
valla ben ilk ay iki gune bir yaptim olmadi ikinci ay ovulasyon testiyle pozitif gunlerde ve catlama gununde yaptim olmadi. bi arkadasim hamile ona sordum doktor ona catlama gununde sabah aksam deneyin demis bu sefer ben de oyle denedim bakalim tutacak mi merak ediyorum ben de kimisi sperm kalitesi duser diyor ama deneyin diyen de doktor sonucta bi bildigi vardir dedim arkadasim da oyle hamile kalinca oyle denedim bu sefer..Canım beslenmemi yoksa günleri değerlendirme şeklimiz mi hatalı bilmiyorum ki . Yaş faktör olabilir belki bir sürü etken var diyorlar
Canım bizde regl bitikten 2 gün sonra başladık gün aşırı atlamadan denedik . Yarım saat yatıyorum sonrasında . Her gün ya da günde 2 3 tekrar sperm kalitesini düşürüyor diyorlar ne derece doğru bilmiyorum . Bu ay olmazsa adet olana kadar önümüzdeki ay her günü değerlendireceğimvalla ben ilk ay iki gune bir yaptim olmadi ikinci ay ovulasyon testiyle pozitif gunlerde ve catlama gununde yaptim olmadi. bi arkadasim hamile ona sordum doktor ona catlama gununde sabah aksam deneyin demis bu sefer ben de oyle denedim bakalim tutacak mi merak ediyorum ben de kimisi sperm kalitesi duser diyor ama deneyin diyen de doktor sonucta bi bildigi vardir dedim arkadasim da oyle hamile kalinca oyle denedim bu sefer..
daha gencsiniz ureme oraninin oyle dusuk olacagini sanmiyorum ya ben de 2 hafta sonra 28 olacagim esim 29 yasinda yumurtlama zamaninda ona ceviz incir ve findik yedirmistim kahvaltilarda ben de yedim ayni sekilde ama incir kuru diye bir sey varmis zeytinyaginda bekletiyorlar bu ay olmazsa onu deneyebiliriz. ben gecen ay gida zehirlenmesi yasamistim mesela acaba ondan mi olmadi diyorum butun gun kusmustum cok kotuyduCanım bizde regl bitikten 2 gün sonra başladık gün aşırı atlamadan denedik . Yarım saat yatıyorum sonrasında . Her gün ya da günde 2 3 tekrar sperm kalitesini düşürüyor diyorlar ne derece doğru bilmiyorum . Bu ay olmazsa adet olana kadar önümüzdeki ay her günü değerlendireceğimeşim 34 ben 32 yaşındayız . Yaş ilerledikçe sanırım üreme oranı da etkiliyor . Ben bu ay eşimin beslenme şekline takviye yapmayı düşünüyorum
Kuzum o incir kürünün ben üremeye etkisi olduğunu düşünmüyorum . Lavaboya çıkamama durumunda özellikle uygulanıyor hatta bana doktor tavsiye etmişti rahatsızdım . Evimde de mevcut . Kötü bir tadı var ben tüketmiyorum bile . Eşime keçi boynuzu pekmezi almayı düşünüyorum . Kendim de hurma yedim sürekli bu ay bakalım takviye edeceğiz birşekilde . Sigara kullanıyordum 3 yıl oldu bırakalı . İnşallah güzel haberler alalım kuzum . Keçiboynuzu pekmezi tavsiye ediyorum bende alalım diyorum sende deneyebilirisndaha gencsiniz ureme oraninin oyle dusuk olacagini sanmiyorum ya ben de 2 hafta sonra 28 olacagim esim 29 yasinda yumurtlama zamaninda ona ceviz incir ve findik yedirmistim kahvaltilarda ben de yedim ayni sekilde ama incir kuru diye bir sey varmis zeytinyaginda bekletiyorlar bu ay olmazsa onu deneyebiliriz. ben gecen ay gida zehirlenmesi yasamistim mesela acaba ondan mi olmadi diyorum butun gun kusmustum cok kotuydudikkat etmek lazim
olur valla hayit tohumunun da faydali oldugunu soyluyorlar folik asit kullaniyor musun? ben hamile kalmaya karar verdigim zaman doktora gitmistim baslatmisti ama bu ay bitiyor bendeki 3 ayliktiKuzum o incir kürünün ben üremeye etkisi olduğunu düşünmüyorum . Lavaboya çıkamama durumunda özellikle uygulanıyor hatta bana doktor tavsiye etmişti rahatsızdım . Evimde de mevcut . Kötü bir tadı var ben tüketmiyorum bile . Eşime keçi boynuzu pekmezi almayı düşünüyorum . Kendim de hurma yedim sürekli bu ay bakalım takviye edeceğiz birşekilde . Sigara kullanıyordum 3 yıl oldu bırakalı . İnşallah güzel haberler alalım kuzum . Keçiboynuzu pekmezi tavsiye ediyorum bende alalım diyorum sende deneyebilirisn
Canım kullanıyorum folik asit folidoce marka . İçerisinde b12 ve diğer tüm takviyeler varmış . Ebe hemşire arkadaşımın önerisiyle aldım ben , aile hekimime sordum devlet karşılamıyor ama iyi bu dedi . Ben 1 ay oldu başlayalı ağustosta başlamıştım. Genelde senin gibi 3 ay önceden başlamayı tavsiye ediyor doktorlar. Bide yumurtlama günleriniz geçse bile adete 1 2 kalana kadar devam edin diyorlar gün aşırı ilişkiye . Artık sırf bebek için yaklaşır oldum bıkmadan hamile kalsak bariolur valla hayit tohumunun da faydali oldugunu soyluyorlar folik asit kullaniyor musun? ben hamile kalmaya karar verdigim zaman doktora gitmistim baslatmisti ama bu ay bitiyor bendeki 3 aylikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?