BAT bekleme iskencesi :)

benim de o agri gelecek illa ya senden 2 gun geriden geliyorum biliyosun
Ya canım üzüldüm valla ben ya abartıyor muyum bilmiyorum da çok üzüldüm . Yok gibi gelmeye başladı bana daha ilk ay birde , kaç aydır bekleyen arkadaşlar var

Ya canım üzüldüm valla ben ya abartıyor muyum bilmiyorum da çok üzüldüm . Yok gibi gelmeye başladı bana daha ilk ay birde , kaç aydır bekleyen arkadaşlar var
insan oyle oluyor ya ben de dusuyorum ona ara ara ya yoksa diyorum sonra diyorum ki pozitif ol bu isin kendini alistirmasi yok beklesen de beklemesen de uzuluyorsun 2 kere uzulmenin manasi yok
Yok ya hemen koşullanma sen senin gününe var daha canım 3 dememen belki vardır bilemeyiz
belki de bilemiyorum beni umutlandiran tek sey goguslerim normalde regle yakin agrimaya baslardi bu sefer yumurtlamadan itibaren hic gecmedi tutundugum sey bu bazen diyorum ki belki de yumurtlamadan itibaren hep boyleydi ama sen fark etmedin

Yok canım ya yumurtlamada dolgunlaşıp normalleşip adete yakın dolgullanmaşı gerekiyor bence . Benim hep öyle oldu ama bilemiyorum korunmayı bırakınca vücut kendini mi hazırlıyor böyle oluyor . Hiç bilinen bişey değil neyse pozitif olalım bakalım bekleyelim 3 günü ne olacaksa olacak artık .yapacak bişey yok iş olacağına varır diyelim

cnm mrb varmi belirti falan

yumurtlama zamani dolgunlasti hala da ayni dolgunlasti dedigim biraz buyudu benim goguslerim zaten cok kucuk 75 mavi damar olur diyolar benim normalde de var mavi damar ordan da anlayamiyorum akinti olur diyorlar o yok bulanti yok koku hassasiyeti yok yok anam yok neyse dedigin gibi zaten 3 gun kaldi 3 gun sonra ogrenicez

hayir yok sadece gogus hassasiyeti, senin?
Bazıları hamile kalınca hiç belirti göstermiyormuş. Umudunu diri tut, inşaAllah bebiş vardır. (İnşaAllah bende de vardır, amin )

adet oncesi kac gun once basliyordu bu belirtiler canim
ayni 5 6 gun kala baslardi cnm tek fark ne biliyonmu gecen ay gogus agrim hic olmadi bu ay gogus agrim var ve sol gogsumde daha cok agri saga gore

Canım valla bende kendimce belirtler vardı ama şuan hiçbiri yok . Sanırım biz biraz kendimizi etkiliyoruz bekleyelim birşey kalmadı inşallah 3 güne sonucu alacağız ama ben sende var olduğunu hissediyorum ne yalan söyleyim

insallah ya ikimizde de vardir insallah keske ben de hissedebilsem hicbir sey hissedemiyorum gun yaklastikca mal oldum afedersin boslukta suzuluyor gibiyim

Merhaba kızlar bata 6 gün var ama bugün karnım kasıklarım ağrıyor sürekli bi ıslaklık hissediyorum gidiyorum bakıyorum hiç bişey yok ama hep ıslaklık hissi var bu durumda olan varmı

gunaydin kizlarr BAT 5 teste 3 gun su an gogus hassasiyetim disinda hic belirti yok

Günaydın kızlar benim göğüs hassasiyetim çok arttı , dün gece kasıklarımda çok ağrı vardı galiba benim bu ay yok adet olacağım gibi
Kizlar bugün test yaptım negatif herhalde yok bu ay olmadı 28 i bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…