benim de o agri gelecek illa ya senden 2 gun geriden geliyorum biliyosunİyi çok şükür canım ağrı olmasında inşallah . Evet salıya da birşey kalmadıbakalım ben elenecek miyim yoksa yola devam mı
Ya canım üzüldüm valla ben ya abartıyor muyum bilmiyorum da çok üzüldüm . Yok gibi gelmeye başladı bana daha ilk ay birde , kaç aydır bekleyen arkadaşlar varbenim de o agri gelecek illa ya senden 2 gun geriden geliyorum biliyosun
Yok ya hemen koşullanma sen senin gününe var daha canım 3 dememen belki vardır bilemeyizbenim de o agri gelecek illa ya senden 2 gun geriden geliyorum biliyosun
insan oyle oluyor ya ben de dusuyorum ona ara ara ya yoksa diyorum sonra diyorum ki pozitif ol bu isin kendini alistirmasi yok beklesen de beklemesen de uzuluyorsun 2 kere uzulmenin manasi yokYa canım üzüldüm valla ben ya abartıyor muyum bilmiyorum da çok üzüldüm . Yok gibi gelmeye başladı bana daha ilk ay birde , kaç aydır bekleyen arkadaşlar var
belki de bilemiyorum beni umutlandiran tek sey goguslerim normalde regle yakin agrimaya baslardi bu sefer yumurtlamadan itibaren hic gecmedi tutundugum sey buYok ya hemen koşullanma sen senin gününe var daha canım 3 dememen belki vardır bilemeyiz
Yok canım ya yumurtlamada dolgunlaşıp normalleşip adete yakın dolgullanmaşı gerekiyor bence . Benim hep öyle oldu ama bilemiyorum korunmayı bırakınca vücut kendini mi hazırlıyor böyle oluyor . Hiç bilinen bişey değilinsan oyle oluyor ya ben de dusuyorum ona ara ara ya yoksa diyorum sonra diyorum ki pozitif ol bu isin kendini alistirmasi yok beklesen de beklemesen de uzuluyorsun 2 kere uzulmenin manasi yok
belki de bilemiyorum beni umutlandiran tek sey goguslerim normalde regle yakin agrimaya baslardi bu sefer yumurtlamadan itibaren hic gecmedi tutundugum sey bubazen diyorum ki belki de yumurtlamadan itibaren hep boyleydi ama sen fark etmedin
cnm mrb varmi belirti falaninsan oyle oluyor ya ben de dusuyorum ona ara ara ya yoksa diyorum sonra diyorum ki pozitif ol bu isin kendini alistirmasi yok beklesen de beklemesen de uzuluyorsun 2 kere uzulmenin manasi yok
belki de bilemiyorum beni umutlandiran tek sey goguslerim normalde regle yakin agrimaya baslardi bu sefer yumurtlamadan itibaren hic gecmedi tutundugum sey bubazen diyorum ki belki de yumurtlamadan itibaren hep boyleydi ama sen fark etmedin
yumurtlama zamani dolgunlasti hala da ayni dolgunlasti dedigim biraz buyudu benim goguslerim zaten cok kucuk 75Yok canım ya yumurtlamada dolgunlaşıp normalleşip adete yakın dolgullanmaşı gerekiyor bence . Benim hep öyle oldu ama bilemiyorum korunmayı bırakınca vücut kendini mi hazırlıyor böyle oluyor . Hiç bilinen bişey değilneyse pozitif olalım bakalım bekleyelim 3 günü ne olacaksa olacak artık .yapacak bişey yok iş olacağına varır diyelim
hayir yokcnm mrb varmi belirti falan
Bazıları hamile kalınca hiç belirti göstermiyormuş. Umudunu diri tut, inşaAllah bebiş vardır. (İnşaAllah bende de vardır, aminhayir yoksadece gogus hassasiyeti, senin?
insallahBazıları hamile kalınca hiç belirti göstermiyormuş. Umudunu diri tut, inşaAllah bebiş vardır. (İnşaAllah bende de vardır, amin)
bnde gogus agrisi hafif bel kasik ve alt karin agrsi var cnm bu agrilar aksam biraz daha artiyo ama bnde adet onceside olurdu boylehayir yoksadece gogus hassasiyeti, senin?
adet oncesi kac gun once basliyordu bu belirtiler canimbnde gogus agrisi hafif bel kasik ve alt karin agrsi var cnm bu agrilar aksam biraz daha artiyo ama bnde adet onceside olurdu boyle
ayni 5 6 gun kala baslardi cnm tek fark ne biliyonmu gecen ay gogus agrim hic olmadi bu ay gogus agrim var ve sol gogsumde daha cok agri saga goreadet oncesi kac gun once basliyordu bu belirtiler canim
benim de gogusler bu ay farkli insallah hamileyizdirayni 5 6 gun kala baslardi cnm tek fark ne biliyonmu gecen ay gogus agrim hic olmadi bu ay gogus agrim var ve sol gogsumde daha cok agri saga gore
insallah cnm yaabenim de gogusler bu ay farkli insallah hamileyizdir
Canım valla bende kendimce belirtler vardı ama şuan hiçbiri yok . Sanırım biz biraz kendimizi etkiliyoruzyumurtlama zamani dolgunlasti hala da ayni dolgunlasti dedigim biraz buyudu benim goguslerim zaten cok kucuk 75mavi damar olur diyolar benim normalde de var mavi damar ordan da anlayamiyorum akinti olur diyorlar o yok bulanti yok koku hassasiyeti yok yok anam yok neyse dedigin gibi zaten 3 gun kaldi 3 gun sonra ogrenicez
insallah ya ikimizde de vardir insallahCanım valla bende kendimce belirtler vardı ama şuan hiçbiri yok . Sanırım biz biraz kendimizi etkiliyoruzbekleyelim birşey kalmadı inşallah 3 güne sonucu alacağız ama ben sende var olduğunu hissediyorum ne yalan söyleyim
gunaydin kizlarrBAT 5 teste 3 gun su an gogus hassasiyetim disinda hic belirti yok
Kizlar bugün test yaptım negatif herhalde yok bu ay olmadı 28 i batGünaydın kızlar benim göğüs hassasiyetim çok arttı , dün gece kasıklarımda çok ağrı vardı galiba benim bu ay yok adet olacağım gibi
bence birkac gun daha tekrarla testi canim belli olmaz belki donerKizlar bugün test yaptım negatif herhalde yok bu ay olmadı 28 i bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?