ustune gore yani diger adiyla yerlesme kanamasi pembe tonlarinda veya kahverengi sekilde geliyor genellikle en fazla 1-3 gun surebilir ve normal adet kanamasina benzemez daha cok lekelenme gibi olur dediklerine gore insanlarin genellikle bir ped bile doldurmaz suresi kisiden kisiye degisiyor seninki yerlesme kanamasi gibi duruyo eger kanaman kirmiziya donmemeli insallah hamilesinizdir
Canım hiç. Umudum yok ama adet olcam gibş ağrılarım vardı gitti ara ara geri geliyo ağrılarım o kanamayı ben çok okudum burda ama devamı da gelmedi yani adet olsam üzülmem ama olmamak ve hamile de olmamak daha beter polikistik olanlar beni anlar şuan 5 gün oldu tık yok anlamadım umutlanmakta istemiyorum alıştım negatif hep zaten testler 5 yılımıza giriyoruz önümüzdeki ay
Canım hiç. Umudum yok ama adet olcam gibş ağrılarım vardı gitti ara ara geri geliyo ağrılarım o kanamayı ben çok okudum burda ama devamı da gelmedi yani adet olsam üzülmem ama olmamak ve hamile de olmamak daha beter polikistik olanlar beni anlar şuan 5 gün oldu tık yok anlamadım umutlanmakta istemiyorum alıştım negatif hep zaten testler 5 yılımıza giriyoruz önümüzdeki ay
5 yil gercekten cok uzun bi sure bekle bekle anlayabiliyorum ben daha 2 ayda kendimi onca dusunce icerisine soktum ama umidi kesmemekte lazim senden guzel haberlerini bekliyorum hamilesin gibi geldi bana
hayirlisiyla canim rabbim bebegini saglikli sekilde kucagina almayi nasip eder insallah
hamilelik testi icin en az kac gun gecikmeyi beklemeliyim net sonuc icin
5 yil gercekten cok uzun bi sure bekle bekle anlayabiliyorum ben daha 2 ayda kendimi onca dusunce icerisine soktum ama umidi kesmemekte lazim senden guzel haberlerini bekliyorum hamilesin gibi geldi bana
İnşallah canım 2 ayda bukadar stress yapma 6 ay 1 sene kadar sürebilir inşallah en kısa zamanda olur şeninde .. Allah isteyen herkese. Bu duyguyu tattırsın nasip bu işler..