Canım benim bende bat 4 Eylül değerlemdirdm ovülasyonları özelden yaz beraber bekleyelim insallah bı ay alıcaz haberimiziHerkese merahaba 3 aydir cocuk istiyoruz (bu 3. ayimiz) ovulasyonla 2. deneyisimiz. Bu surecte beni en cok yoran sey beklemek oluyor konu acayim en azindan bi belirtim oldugunda gunluk tarzi yazarim benimle beraber bekleyen arkadaslarla sohbet ederiz diye dusundumilk ay takvimle denedik olmadi o surecte cok da arastirma yaptim olmayinca cok uzuldum 2. ay ovulasyonla takip ettim ama kafaya hic takmadim cunku tatildeydim keyfim cok yerindeydi ama yine olmadi. Bu ay evdeyim ve zaman gecmiyor…catlama gunum 18 agustos bat’im da 31 agustos. yumurtlama ve catlama gununu degerlendirdik. Bu ay farkli olarak 4 gundur gogsumde hassaslik var bu normalde regl oncesi baslar ve sag kasigimda yine yumurtlamadan beri (4 gundur) gecmeyen ufak bir agri var batma seklinde. diger aylar bunlar olmayinca bi umutlandim gibi oldu. Umarim bu sefer olur
İnşallah hepimizİnşallah güzel haberler alirsinbenimde bata 5gun var adet belirtilerim basladi umudum yok açıkçası bilmiyorum ilk gebeligimde tek seferde hamile kaldim sanki 2ci zor olacak gibi sanirim bilemedim
yaa olur vallaCanım benim bende bat 4 Eylül değerlemdirdm ovülasyonları özelden yaz beraber bekleyelim insallah bı ay alıcaz haberimizi
ya hahah insan beklerken zorluğu gözüne görünmüyor bi çift çizgiyi göreyim de diyorsun..Bu hayatta en güzel şey bence iki çizgiyi görmek için günün gelmesini beklemekçünkü gördükten sonra kan ver ertesi gün git öğren, tekrar git kan ver ertesi gün ogren, doktor randevusu zar zor bul, evinin işini halsizlik yüzünden yapama, açlıktan öldüğün halde yemek yiyeme, mide bulantısı kusmak, göğüslerine iğne batiriliyormus hissi, kabizlik gaz, sigara içmemek, acaba icerde ne oluyor telaşı, ay kalbi ay ikili dörtlü testi . En güzel zamanın yani keyfini çıkar:) sonrası felaket Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
benim de yumurtlamadan beri sag kasıgımda hafiften bir ağrı var psikolojik olabilir gece yatarken daha çok belli ediyor kendiniBir de boşuna belirti aramayın regl le ayni. Belirtiler regl bitiminden 1 hafta sonra başlıyor en erken. Benim tek belirtim kasiklarima kısa süreli giren ağrılardi, başka yok:)
Şimdi bizim bedenimiz zaten her ay dollenecekmis gibi kendini hazırlıyor, döllenemezse farkediyor ve Rahim kendi kendine sökülüyor, o yüzden en belirgin belirti ara ara giren sancılar ama hafif. Bir de ben normal işlerimi yapamaz hale gelmiştim, supurge yaparken yarıda bırakıp uzanıyordm başım dönüyordu nabzim artiyordubenim de yumurtlamadan beri sag kasıgımda hafiften bir ağrı var psikolojik olabilir gece yatarken daha çok belli ediyor kendini
Aynı durumu yaşıyorum ben de. Bata 4 gün var her ay bu zamanlarda memeler şişer ağrır sancılarım olurdu şimdi arada yoklayan sancılar gelip gidiyor ve aşırı iştahım açık. Başka hiçbir belirtim yok sabırsızlıkla bekliyorumBenim bata 3 gün var ve ne regl belirtisi ne gebelik belirtisi var kullandığım ilaçtan mi acaba diyorum
Sar işte, burada belirti aramak çok güzel bir şey ama cidden acele etme en güzel zamanların şuan tadını çıkar
ilk defa belirti aramak güzel diyeni gördüm ya normalde unutun düşünmeyin salın derler hep sanki kolaymış gibi... saldığım hiç aklıma getirmediğim ayda olmadı benim şahsenŞimdi bizim bedenimiz zaten her ay dollenecekmis gibi kendini hazırlıyor, döllenemezse farkediyor ve Rahim kendi kendine sökülüyor, o yüzden en belirgin belirti ara ara giren sancılar ama hafif. Bir de ben normal işlerimi yapamaz hale gelmiştim, supurge yaparken yarıda bırakıp uzanıyordm başım dönüyordu nabzim artiyordu
kimi insan hiç belirti yaşamıyormuş bilemedim ne ilacı kullandınız kiBenim bata 3 gün var ve ne regl belirtisi ne gebelik belirtisi var kullandığım ilaçtan mi acaba diyorum
Ben gebeligimi 10 ağustos da öğrendim, 15 inden itibaren rahatsız etmeye başladı:) gaz kabizlik vsilk defa belirti aramak güzel diyeni gördüm ya normalde unutun düşünmeyin salın derler hep sanki kolaymış gibi... saldığım hiç aklıma getirmediğim ayda olmadı benim şahsenbu sefer kasmayacağım bakacağım valla... eylül başında doğum günüm var inşallah bana güzel bir doğum günü hediyesi olur.. peki ne zaman rahatsız edici düzeyde oldu ağrılar?
yaa olur valla4 gün var aramızda inşallah bu ay çift çizgiyi görürüz...
aa daha çok yeni allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımızaBen gebeligimi 10 ağustos da öğrendim, 15 inden itibaren rahatsız etmeye başladı:) gaz kabizlik vs
Belirti aramak güzel bir şey ya neden olmasın bence işin en tatlı kısmı oilk defa belirti aramak güzel diyeni gördüm ya normalde unutun düşünmeyin salın derler hep sanki kolaymış gibi... saldığım hiç aklıma getirmediğim ayda olmadı benim şahsenbu sefer kasmayacağım bakacağım valla... eylül başında doğum günüm var inşallah bana güzel bir doğum günü hediyesi olur.. peki ne zaman rahatsız edici düzeyde oldu ağrılar?
Amin, teşekkür ederimaa daha çok yeni allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?