BAT bekleme iskencesi :)

Canım geçen benimde negatifti adet günü birdaha yapacağım
Çok ağrım var ama daha önce hiç bu kadar bel ağrısı çekmemiştim, bir de eğilip doğrulurken sol kasığımda batma oluyor

Çok ağrım var ama daha önce hiç bu kadar bel ağrısı çekmemiştim, bir de eğilip doğrulurken sol kasığımda batma oluyor
Bende bunlar hep oldu negatif görünce moralman çöktüm ama adet günü tekrar yapacağım . Allah bilir canım hayırlısı

bu ay burdan baska bir arkadasin da regli erken gelmis hatta regl olduktan 10 gun sonra geldi doktor mevsimsel olabilir demis kuzum eger bebis yoksa erken gelmesi daha iyi hemen tekrar denemeye gecebiliyorsun hem bebis yok hem reglin gec geliyor o cok sikinti bekle bekle insan yiliyor gercekten. insallah onumuzdeki ay guzel haberlerini aliriz yine yaz bize
İnşallah Haklısın kuzum da çok üzüldüm bu ay çok umutlanmıştım ne diyelim hayırlısı böyleymiş

İnşallah Haklısın kuzum da çok üzüldüm bu ay çok umutlanmıştım ne diyelim hayırlısı böyleymiş
Üzülme demiyorum bitanem üzüleceksin tabi bende çok üzüldüm ama vardır bir hikmet diyelim . Veren Allah zamanı var demekki bizler için eğer kalmadıysak hiç birimiz . Geç olsun güzel olsun inşallah kuzum

Bu arada ben keçiboynuzu pekmezi aldım bacikolar , her akşam eşim ve kendim tüketeceğiz inşallah belki faydası olur

Back