Canım geçen benimde negatifti adet günü birdaha yapacağımBen de bugün test yaptım, negatifti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geçen benimde negatifti adet günü birdaha yapacağımBen de bugün test yaptım, negatifti![]()
Canım geçen benimde negatifti adet günü birdaha yapacağım
Bat ne zamanBen de bugün test yaptım, negatifti![]()
30 AğustosBat ne zaman
Çok ağrım var ama daha önce hiç bu kadar bel ağrısı çekmemiştim, bir de eğilip doğrulurken sol kasığımda batma oluyorCanım geçen benimde negatifti adet günü birdaha yapacağım
Dur bakalım adeti görmeden kesin bişey yok canım30 Ağustos
Bilemiyorum biraz ümitsizliğe kapıldım açıkcasıDur bakalım adeti görmeden kesin bişey yok canım
Bende bunlar hep oldu negatif görünce moralman çöktüm ama adet günü tekrar yapacağım . Allah bilir canım hayırlısıÇok ağrım var ama daha önce hiç bu kadar bel ağrısı çekmemiştim, bir de eğilip doğrulurken sol kasığımda batma oluyor
Öyle, inşaAllah vardır ama yoksa aşılamaya gideceğimBende bunlar hep oldu negatif görünce moralman çöktüm ama adet günü tekrar yapacağım . Allah bilir canım hayırlısı
Canım anlıyorum seni. Bakalım Hayırlısı diyelim inşallah güzel sonuç olur 30 da bi daha yap benceBilemiyorum biraz ümitsizliğe kapıldım açıkcası![]()
daha 4 gunun yok muyduBen de bugün test yaptım, negatifti![]()
gercekten bir hamileden daha cok seyle dolu olabilir beynimBi sonuçlansaydı şu , gebelik konusunda uzman. Oldukadet olana kadar ihtimal var kuzum bence
![]()
Yapacağım ama dayanamıyorum kiCanım anlıyorum seni. Bakalım Hayırlısı diyelim inşallah güzel sonuç olur 30 da bi daha yap bence
Evet, dayanamadım...daha 4 gunun yok muydu![]()
bekle birkac gun sonra testini tekrarla canim daha erkenEvet, dayanamadım...![]()
İnşallah Haklısın kuzum da çok üzüldüm bu ay çok umutlanmıştım ne diyelim hayırlısı böyleymişbu ay burdan baska bir arkadasin da regli erken gelmis hatta regl olduktan 10 gun sonra geldi doktor mevsimsel olabilir demis kuzum eger bebis yoksa erken gelmesi daha iyi hemen tekrar denemeye gecebiliyorsun hem bebis yok hem reglin gec geliyor o cok sikinti bekle bekle insan yiliyor gercekten. insallah onumuzdeki ay guzel haberlerini aliriz yine yaz bize
İnşallah canımCanım zamanı gelmemiş demekki , insan umut ediyor bekliyor ama işte bilmiyoruz ne olacağını . Doğru zamanda hayırlısıyla olsun inşallah
Üzülme demiyorum bitanem üzüleceksin tabi bende çok üzüldüm ama vardır bir hikmet diyelim . Veren Allah zamanı var demekki bizler için eğer kalmadıysak hiç birimiz . Geç olsun güzel olsun inşallah kuzumİnşallah Haklısın kuzum da çok üzüldüm bu ay çok umutlanmıştım ne diyelim hayırlısı böyleymiş
ben de alayim kuzum nasil tuketiliyor peki insallah faydasi olurBu arada ben keçiboynuzu pekmezi aldım bacikolar , her akşam eşim ve kendim tüketeceğiz inşallah belki faydası olur
Günlük 1 er kaşık ikimizde yiyeceğiz canım . Ben akşamları yemekten sonra yeriz diye düşündüm .ben de alayim kuzum nasil tuketiliyor peki insallah faydasi olur