- 10 Şubat 2021
- 578
- 238
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde yarin (5/11) BAT canim. Yarin adet olmazsam, yinede birkac gun beklemek istiyorum emin olmak icin.Kızlar benim BAT 6 kasım. 1 senedir olduğu gibi bu ay da çok heyecanlı ve umutluyum :) O güne kadar adet olmazsam 6 kasımda test yapmayı düşünüyorum
Var mı benim gibi çocuk haberi bekleyen anne adayları..
Ayyy hadi İnşallah bu ay yüzümüz güler Canım bende belirgin bir kasık ağrısı yok sadece ara ara bi sancı giriyor ama hemen geçiyorBenimde yarin (5/11) BAT canim. Yarin adet olmazsam, yinede birkac gun beklemek istiyorum emin olmak icin.
Sende de kasik agrisi varmi?
Sonuc ne canim test yaptin mi merak ettim❤Ayyy hadi İnşallah bu ay yüzümüz güler Canım bende belirgin bir kasık ağrısı yok sadece ara ara bi sancı giriyor ama hemen geçiyor
Evet canim silik cizgiyi bende gordum. Insallah hamilesindir birkac gun sonra tekrar test yapCanım sabah erkenden test yaptım çoookkkk silik bir çizgi var. Umutlanmak istemiyorum ama ne bileyim yaaaa. Bi baksana sende görecekmisin
İnşallah canım çok sağol aslında pek umudum yok çünkü daha önce de başıma gelmiştiEvet canim silik cizgiyi bende gordum. Insallah hamilesindir birkac gun sonra tekrar test yap
Yani böyle silik çizgi görüp sonrasında adet olmuştumİnşallah canım çok sağol aslında pek umudum yok çünkü daha önce de başıma gelmişti
ne yaptın canım tekrar test yaptınmı ınsallah hamılesındırBurda daha net gibi
Canım cuma günü kan testi yaptım 0,39 çıktı. Ve hala adet olmadımne yaptın canım tekrar test yaptınmı ınsallah hamılesındır
Pardon cumartesiCanım cuma günü kan testi yaptım 0,39 çıktı. Ve hala adet olmadım
Geç döllenme olabilir mi ne yaptınız , bende bir hafta geçince kanda 1.4 çıktı doktor yine de tekrarlayalım olmazsan dediCanım cuma günü kan testi yaptım 0,39 çıktı. Ve hala adet olmadım
Regl oldum maalesefGeç döllenme olabilir mi ne yaptınız , bende bir hafta geçince kanda 1.4 çıktı doktor yine de tekrarlayalım olmazsan dedi