Gebeliğe Hazırlık BAT 4 EKİM 2019 GEBE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim batım yarıııın, ama hiç umudum yok hatta kendimi spora hazırladım fena halde yardırcam hasta olmayı bekliyorum tedbir amaçlı, 1-2 kilo veriyim rahatlicam:sampiyon:

canim hep olumlu seyler dusun cok tatli bi kizin var aynisindan bi daha olmamasi icin hic bi sebep yok :) insallah bi sorun cikmaz ama kendini strese sokma ya yine olursa diye.herseyin hayirlisi senin icinde hayirli olan tam bu zamandirda insallah oda saglikli sihhatli dogar.
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için🙏🥰 Rabbim sana da en yakın zamanda sağlıkla hamişlik nasip etsin adını öğrenebilir miyim ismen dua edecem🤲😊

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için🙏🥰 Rabbim sana da en yakın zamanda sağlıkla hamişlik nasip etsin adını öğrenebilir miyim ismen dua edecem🤲😊
emine canim eger karistirmiyorsam instagramda ekliyiz birbirimizde agustos grubunda fatmaylada seninlede takiplesmistik fatmada hamile sende hamilesin 😊

emine canim eger karistirmiyorsam instagramda ekliyiz birbirimizde agustos grubunda fatmaylada seninlede takiplesmistik fatmada hamile sende hamilesin 😊
Evet canım evet hatırladım tamam çok memnun oldum eminecim dualarım seninle inşallah sen de bize güzel haberler ver bekliyorum 🤲😊😘

Evet canım evet hatırladım tamam çok memnun oldum eminecim dualarım seninle inşallah sen de bize güzel haberler ver bekliyorum 🤲😊😘
amin canim insallah esim sperm testi yalti hareketli spermi cok az sanirim o yuzden olmadi bu zamana kadar ama onu ogrenmek bile umut oldu bana en azindan tedavisine baslicaz insallah en kisa zamanda bende size katilirim 😊

amin canim insallah esim sperm testi yalti hareketli spermi cok az sanirim o yuzden olmadi bu zamana kadar ama onu ogrenmek bile umut oldu bana en azindan tedavisine baslicaz insallah en kisa zamanda bende size katilirim 😊
Geçmiş olsun canım inşallah ya🙏katılırsın bekliyorum müjdeli haberini olursa beni etiketle tamam mı🤗

Back