Gebeliğe Hazırlık BAT 4 EKİM 2019 GEBE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı ankacım zor bir süreçten geçiyoruz allahım hepimize sabır versin 🙏
amin canim bazen bi agir geliyorda toparlaniyorum sonra su hayatta evlenmeden once dahi ben en cok anne olmayi istedim is guc para pul hic hayal kurdugum seyler olmadi Allah beni en cok istedigimden siniyor hayirlisiyla sevindirirde insallah bir gun.

iyi günler arkadaşlar :) benim bat 12 Ekim .
beni de ekleyebilir misiniz

Kızlar sizce hamile miyim dün gece yaptım sabah kalktım böyleydi bat 4 ekim

Eklentiler

• Screenshot_20191002-103815_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20191002-103815_Samsung Internet.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 40
Benim bat 4 ekim değil ama 4 ekim doğum günüm😊 inşÂllah hepiniz doğum günümde hamile kalırsınız🤲

Canım idrarı çok damlatmışsın sanırım. O yüzden tam anlaşılmıyor. Elinde varsa tekrar bi test yap bence 🙃
Dün yaptigimda çıktı bugün yaptigimda çıkmıyor anlayamadım ama cok halsizlik ve sol kasigimda ağrı var istahsizim sanırım erken yapıyorum 😊

amin canim bazen bi agir geliyorda toparlaniyorum sonra su hayatta evlenmeden once dahi ben en cok anne olmayi istedim is guc para pul hic hayal kurdugum seyler olmadi Allah beni en cok istedigimden siniyor hayirlisiyla sevindirirde insallah bir gun.
Aynen bende öyle dizi de bebek görsem gözlerim doluyor aglıyorum hayırlısı ya biz elimizden geleni yapcaz gerisi Allah verirse dicez

cok sevindim gozun aydin saglikla kucagina alirsin insallahhh 😊😊😊
İnşallah canım 🙏 evet önemli olan hamile kalmak değil sağlıkla kucağımıza alabilmek iki defa kürtaj olan bir olaraktan bunu söyleyebilirim inşallah sağlıkla devam eder korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan😞

Kızlar adetin 25. Günündeyim. Bişi yok dimi :110: bu ay da olmadı sanırım 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 8910320C-A619-4FD4-8C71-B3320221E2CB.png
    8910320C-A619-4FD4-8C71-B3320221E2CB.png
    494,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 197F7BEA-9D5B-4CA7-AAFB-5A628CCE1E97.jpeg
    197F7BEA-9D5B-4CA7-AAFB-5A628CCE1E97.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 27
İnşallah canım 🙏 evet önemli olan hamile kalmak değil sağlıkla kucağımıza alabilmek iki defa kürtaj olan bir olaraktan bunu söyleyebilirim inşallah sağlıkla devam eder korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan😞
canim hep olumlu seyler dusun cok tatli bi kizin var aynisindan bi daha olmamasi icin hic bi sebep yok :) insallah bi sorun cikmaz ama kendini strese sokma ya yine olursa diye.herseyin hayirlisi senin icinde hayirli olan tam bu zamandirda insallah oda saglikli sihhatli dogar.

Back