- 14 Nisan 2021
- 242
- 135
- 27
hiçbir belirti yok ama inşallahUmarım müjdeli haberi alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiçbir belirti yok ama inşallahUmarım müjdeli haberi alırsınız
21 günde bir adet olurum bir gün gecikti ne zamandan itibaren başliyoruz saymaya. 1. Hafta ikinci hafta diyeAnkaerhaba hanımlar öncelikle adını bilmediğim tüm anne olmak isteyen herkesin Rabbim kucağını boş bırakmasın
Yıllarca çoğu tedavi süreçinden geçen biri olarak ne kadar çabalasak da Allah istediğinde nasip oluyor bende sizler gibi her yolu denedim anne olabilmek için ama bebeğim istediği zamanda gelmek istedi umudunuzu kaybetmeyin ve denemekten hiç vazgeçmeyin
Allah isteyen ve hakkıyla annelik yapabilecek olan herkese nasip etsin. Benimde bilmediğim o kadar çok şey varki sıraya koysam müsait olan cevaplayabilir mi 22 ekimde randevum var bir doçent den ancak aklımdakileri sormak istedim
Merhaba adet gününüz geçtiyse artık test yapmalısınız bence ☺Kızlar 27 günde bir adet oluyorum. Dün olmam lazımdı olmadım bugün de olmadım.
Ama inanılmaz kasık ağrım var 5 gündür.
Göğüslerim davul gibi umut var mı ya
5 aydır deniyorum test yapmamaya yemin ettim artık psikolojimi bozdu her gün test yapmaktan
hiç umuudum yok yine negatif görmekten korkuyorum sanırım.Merhaba adet gününüz geçtiyse artık test yapmalısınız bence ☺
Gözüküyor maşallah yumurtlama gününü biliyor musuntest yaptım bugün regl günüm. çok silik ama var sanki
ilk hamileliğimde ovülasyon yapmıştım. o yüzden tahminen biliyordum. tutturdum herhaldeGözüküyor maşallah yumurtlama gününü biliyor musun
Gecikmenin ilk zamanları silik çıkması normal bence. Moralinizi bozmayın. Kan verecek mısınız yakın zamanda☺ilk hamileliğimde ovülasyon yapmıştım. o yüzden tahminen biliyordum. tutturdum herhalde
dünde test yapmıştım bugünde, çok silik olduğu için kimyasaldan şüpheleniyorum
Bugün verdim 383 çıktıGecikmenin ilk zamanları silik çıkması normal bence. Moralinizi bozmayın. Kan verecek mısınız yakın zamanda☺
Hayırlı olsunn. İnşallah değerler güzelce artmaya devam eder ve sağlıkla kucağına alırsınBugün verdim 383 çıktı
Aminn inşallah sağlıkla inşallahHayırlı olsunn. İnşallah değerler güzelce artmaya devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın
Testiniz hangi marka yarın regl günüm olmazsam alıyımtest yaptım bugün regl günüm. çok silik ama var sanki
laboquickTestiniz hangi marka yarın regl günüm olmazsam alıyım
Bugün adet günüm olmazsam kaset testinde çıkar demilaboquick
Tabi çıkar, benim reglden 1 gün önce belli belirsiz çıkmıştı. Gününde tam çıktıBugün adet günüm olmazsam kaset testinde çıkar demi
Çok teşekkür ederim bugün olmazsam yarın iş çıkışı alırım. Şuan hamile siniz sanırımTabi çıkar, benim reglden 1 gün önce belli belirsiz çıkmıştı. Gününde tam çıktı
çarşamba günü beta 383 çıktı. hamileyim diyemiyorum :) doktora daha gitmedik. bakalım inşallahÇok teşekkür ederim bugün olmazsam yarın iş çıkışı alırım. Şuan hamile siniz sanırım