- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
- Konu Sahibi glerknglerkn
mrb kızlar bat ekim olanlar gelin bu ay birbirimize uğur getirelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ayın topiğine gelir oldum :)bende en son agustosta topik acmistim ekimede geliyim dedim bari benim batta bugun yarin![]()
Benim 4 ekimmrb kızlar bat ekim olanlar gelin bu ay birbirimize uğur getirelim
Ayy hadi inşallah güzel haberini alırızBenim 4 ekim![]()
İnşallah canım benim senin de alırız inşallahAyy hadi inşallah güzel haberini alırız![]()
Benimde 25 ekim:)Merhabalar benim bat 26ekim kimse gelememiş buraya siftahı ben yapayım dedim![]()
Hadi beraber bekliyoruz bakalım gzel haber ler verebilecekmiyizBenimde 25 ekim:)
Erken yapmışsın ama regli gecikrse tekrarla benceinşallah kızlarr az kaldı bu ay ümidim yok dün çubuk test yaptım tertemiz bi negatif
bende geçen hafta çok kabızlık bel ağrısı kasık ağrısı gerginlik oldu ama iki gündür tık yok hastalanıcam bu ay da tutmadı geliba tam bir yıl olacakErken yapmışsın ama regli gecikrse tekrarla bence
Doktora gittin mibende geçen hafta çok kabızlık bel ağrısı kasık ağrısı gerginlik oldu ama iki gündür tık yok hastalanıcam bu ay da tutmadı geliba tam bir yıl olacak
Hayırlısı ankacım zor bir süreçten geçiyoruz allahım hepimize sabır versinkizlar benim catlama 17sindeydi eylulun simdi test yaptim aranizdan erken ayriliyorum yine yok.
4 ekim kuzummrb kızlar bat ekim olanlar gelin bu ay birbirimize uğur getirelim
Belki erken yapmışsındır canımkizlar benim catlama 17sindeydi eylulun simdi test yaptim aranizdan erken ayriliyorum yine yok.
mrb kızlar bat ekim olanlar gelin bu ay birbirimize uğur getirelim