Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar maşallah baya güzel belirtiler gelmeye baslamis yürürken kasigim agridi bugun ise giderken baya sıkıntı yaşadım ağrı sağ tarafımda yatincada ağrı artiyor kasigimda bat 28 eylül öğrendiğim gibi bende ilaca başlıycam çünkü pihtilasma var bende.hayirlisi hepimiz icin goguslerimi koparıp aticam o kadar çok ağrıyor inanin

Çok teşekkür ederim inşallah vardır
Canım yarın sabah bence tekrarla ama 10 dk geçince çıkan sonuç geçersiz diye biliyorum ben gerçi 10 dakikadan sonra varsa eğer pozitif çıkıyor diyende var hayırlı olsun insallah bebiş vardir

Canım yarın sabah bence tekrarla ama 10 dk geçince çıkan sonuç geçersiz diye biliyorum ben gerçi 10 dakikadan sonra varsa eğer pozitif çıkıyor diyende var hayırlı olsun insallah bebiş vardir
Maalwswf kan testim negatif çıktı canım

Bat 27 eylül bekliyorum.. 13 eylül çatlama oldu. Ya belirti yaşamayan o kadar çok kişi var ki.. belki bunlarda kendini çok dinlemektendir
benımde aynı catlama 13 eylul, regl 27. karın agrım var regl sancısı bırde bel agrısı kesın yıne kırmızılar gelecek

Genelge bütün belirtileri yaşayanlar regl oluyorlar hiç belirtisiz olanlar maşallah bebisleniuor
insan kendini dinleye dinleye belirti yasadigini zannediyor. Ama benim onceki gebeliklerimde (biri dusuk oldu malesef ) gogus sancisi ve hassasiyeti ilk ve tek belirtimdi. O yuzden sizden umudum var. Bence sizin belirtileriniz bebegin belirtileri :)

insan kendini dinleye dinleye belirti yasadigini zannediyor. Ama benim onceki gebeliklerimde (biri dusuk oldu malesef ) gogus sancisi ve hassasiyeti ilk ve tek belirtimdi. O yuzden sizden umudum var. Bence sizin belirtileriniz bebegin belirtileri :)
Daha önce oğlumda hatırlamıyorum hiç 12 yaşında oğlum var ve dusuklerimde hep göğüslerden anlardım ama bu sefer evet var diyemiyorum 2 yıldır kimyasal gebeliklerden o kadar yoruldum ki...hayırlısı diyorum 28 -29 eylül bat ama ben hayatımda ilk defa gecikme bekliycem 1 gün geciksin hemen yaptırım ilaca başlarım ama.gelmeden yapmiyim diyorum arada diyorum 24uande yapayım.yok bekliycem

zaman yaklastikca ben de hep sabirsizlaniyorum. biraksan her gun test yapacagim :)

Kızlar herkese iyi akşamlar
Reglime 3 gün kaldı en son testi yaptım bu şekilde hamilelik öğrenen var mı acaba ? Gittikçe koyulaştığını görebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…