Canım yarın sabah bence tekrarla ama 10 dk geçince çıkan sonuç geçersiz diye biliyorum ben gerçi 10 dakikadan sonra varsa eğer pozitif çıkıyor diyende var hayırlı olsun insallah bebiş vardirÇok teşekkür ederim inşallah vardır
Maalwswf kan testim negatif çıktı canımCanım yarın sabah bence tekrarla ama 10 dk geçince çıkan sonuç geçersiz diye biliyorum ben gerçi 10 dakikadan sonra varsa eğer pozitif çıkıyor diyende var hayırlı olsun insallah bebiş vardir
Herşey allahtan kuzum rabbim ol der ve olur...inşallah en kısa zamanda bebişin sana gelirMaalwswf kan testim negatif çıktı canım
Yaaaa inşallahh oluur buAhahaiyi beraber dogururuz tutarsa . Hadi insallah birlikte bekleyelim. Bnde kesin erken gebelik testi yaparim dayanamam.
Üzülme canım benim Allah en hayırlı en güzel zamanda nasip eder hepimize inşallahMaalwswf kan testim negatif çıktı canım
23ü bi deneme yapıcamHerşey allahtan kuzum rabbim ol der ve olur...inşallah en kısa zamanda bebişin sana gelir
Bat 28 29 olanlar ilk testlere ne zaman baslayalim
Ben de 22si erken gebelik mi yapsam diyorum ama erken mi acaba bata 6 gün kala oluyoHerşey allahtan kuzum rabbim ol der ve olur...inşallah en kısa zamanda bebişin sana gelir
Bat 28 29 olanlar ilk testlere ne zaman baslayalim
benımde aynı catlama 13 eylul, regl 27. karın agrım var regl sancısı bırde bel agrısı kesın yıne kırmızılar gelecekBat 27 eylül bekliyorum.. 13 eylül çatlama oldu. Ya belirti yaşamayan o kadar çok kişi var ki.. belki bunlarda kendini çok dinlemektendir
bende aynı 23.34 u yapmak ıstıyorum erken gebelık ama pekde umutlu degılımBen de 22si erken gebelik mi yapsam diyorum ama erken mi acaba bata 6 gün kala oluyo
Mutlaka haber ederim sende bana yaz mutlakaYaaaa inşallahh oluur bu
Yaparsan etiketle beni de olur muu
Genelge bütün belirtileri yaşayanlar regl oluyorlar hiç belirtisiz olanlar maşallah bebisleniuorbende hala hic bir belirti yok. umutsuzluga kapiliyorum yine. Bat 29'u
insan kendini dinleye dinleye belirti yasadigini zannediyor. Ama benim onceki gebeliklerimde (biri dusuk oldu malesefGenelge bütün belirtileri yaşayanlar regl oluyorlar hiç belirtisiz olanlar maşallah bebisleniuor
Daha önce oğlumda hatırlamıyorum hiç 12 yaşında oğlum var ve dusuklerimde hep göğüslerden anlardım ama bu sefer evet var diyemiyorum 2 yıldır kimyasal gebeliklerden o kadar yoruldum ki...hayırlısı diyorum 28 -29 eylül bat ama ben hayatımda ilk defa gecikme bekliycem 1 gün geciksin hemen yaptırım ilaca başlarım ama.gelmeden yapmiyim diyorum arada diyorum 24uande yapayım.yok bekliyceminsan kendini dinleye dinleye belirti yasadigini zannediyor. Ama benim onceki gebeliklerimde (biri dusuk oldu malesef) gogus sancisi ve hassasiyeti ilk ve tek belirtimdi. O yuzden sizden umudum var. Bence sizin belirtileriniz bebegin belirtileri :)
zaman yaklastikca ben de hep sabirsizlaniyorum. biraksan her gun test yapacagim :)Daha önce oğlumda hatırlamıyorum hiç 12 yaşında oğlum var ve dusuklerimde hep göğüslerden anlardım ama bu sefer evet var diyemiyorum 2 yıldır kimyasal gebeliklerden o kadar yoruldum ki...hayırlısı diyorum 28 -29 eylül bat ama ben hayatımda ilk defa gecikme bekliycem 1 gün geciksin hemen yaptırım ilaca başlarım ama.gelmeden yapmiyim diyorum arada diyorum 24uande yapayım.yok bekliycem
Çok gergin bir durum ben kazala hamile kaldim diyenleri hiç anlamiyorumzaman yaklastikca ben de hep sabirsizlaniyorum. biraksan her gun test yapacagim :)
Bat 23 belirti 0. Adet belirtileri de yok.bende hala hic bir belirti yok. umutsuzluga kapiliyorum yine. Bat 29'u