Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bat 29 Eylül kasık ağrım falan var bel ağrım çok var çokta umitlenmek istemiyorum bu kadar erken kendini gösterir mi belirtiler ondanda emin değilim

Merhabalar bat 29 Eylül kasık ağrım falan var bel ağrım çok var çokta umitlenmek istemiyorum bu kadar erken kendini gösterir mi belirtiler ondanda emin değilim
8 gün kalmış canım gösterebilir 4 gün kaşa erken gebelik testi yap bence

8 gün kalmış canım gösterebilir 4 gün kaşa erken gebelik testi yap bence
Ocak ayında bı düşüğum oldu bu defa gebelik kesinlesirse uzunca bi süre doktora gitmiycem kese oluştu mu aman kalp atışı vs 8 9 haftalık olduktan sonra gitmek daha mantıklı geliyor

Kızlar temizlik yapıyorum ben bıraktım annemi aradım dedim gel hemen toparlayalım öyle bir belim kasigim ağrıyor ki içimde birşeyler var ama bir bilebilsem inşallah tutunur bana vardır ama geçen ay 2 gün adet gördüm bu ay çok gelicek sanırım belkide ondan bu yoğun kasik ağrısı ve gosus sizlamasi

Bekliycem ya ben hep erken test yaparak kimyasal gebeliklerimi tespıt ettim acayip sınır bozucu bisey iyi boyle
Evet sinir bozucu anlıyorum kimyasal o kadar kötü değil ama dış gebeliğe ne kadar erken müdahale edilirse o kadar iyi diye biliyorum tabii bat a kadar bekleyebilirsin

Kizlar benim ben normalde 28gunde bir adet oluyordum. Kist olduğu için doktorum 5 ay doğum kontrol hapı kullandim. 24gunde bir adet oldum. Bu ay bıraktım tekrar 28gunde mi adet olurum 24gunde mi acaba.

Kizlar benim ben normalde 28gunde bir adet oluyordum. Kist olduğu için doktorum 5 ay doğum kontrol hapı kullandim. 24gunde bir adet oldum. Bu ay bıraktım tekrar 28gunde mi adet olurum 24gunde mi acaba.
Bence 28 günde olursunuz alışıyor vücut yani benim öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…