- 10 Ekim 2007
- 592
- 639
- 36
Kızlar herkese iyi akşamlar
Reglime 3 gün kaldı en son testi yaptım bu şekilde hamilelik öğrenen var mı acaba ? Gittikçe koyulaştığını görebiliyorum
Eki Görüntüle 2919466 Eki Görüntüle 2919467 geEki Görüntüle 2919468
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar herkese iyi akşamlar
Reglime 3 gün kaldı en son testi yaptım bu şekilde hamilelik öğrenen var mı acaba ? Gittikçe koyulaştığını görebiliyorum
Eki Görüntüle 2919466 Eki Görüntüle 2919467 geEki Görüntüle 2919468
Adetime 3 gün var yapmadım canımGebelik testi yaptınız mi eğer ikinciye yumurtlamıyorsanız piK gibi görünüyor
Sizin icin şuan inanılmaz heyecanlandım bendede halsizlik var bugün ağzımın tadı yok istahsizim çok göğüslerim kötü sızlıyor daha 1 hafta var reglimeAdetime 3 gün var yapmadım canım
Kuzum belki erken döllenmedir bilemezsin ki ilişkilerinizi düzenli yaptıysanız tabiSizin icin şuan inanılmaz heyecanlandım bendede halsizlik var bugün ağzımın tadı yok istahsizim çok göğüslerim kötü sızlıyor daha 1 hafta var reglime
Valla bu ay full gün aşırıKuzum belki erken döllenmedir bilemezsin ki ilişkilerinizi düzenli yaptıysanız tabi
Harika tutma olayı çok yüksek erken gebelik testiyle yapabilirsin kuzum adete 4 kala falanValla bu ay full gün aşırı
Bu ay totem yaptım gecikirse eğer gecikince yapicam dayanamazsam 25 inde filanHarika tutma olayı çok yüksek erken gebelik testiyle yapabilirsin kuzum adete 4 kala falan
Senin ne zaman kuzum şimdi regl tarihinBu ay totem yaptım gecikirse eğer gecikince yapicam dayanamazsam 25 inde filan
Kuzum 28 29 bekliyorum inşallah gelmez istemiyorum onuSenin ne zaman kuzum şimdi regl tarihin
İnşallah canım inşallahKuzum 28 29 bekliyorum inşallah gelmez istemiyorum onu
Hayırlısı inşallah tutar valla mucize olur gerçekten allah gönlünüze göre versin inşallahBiz Bu ay ilkkez denedik tutarsa mucize olucak ama kasik agrım normalde olmaz cok umutluyum ama yinede hersey e hazırlıklı olmaliyim
Bnce hemen test yap. Cunku yuzde 90 gebe oluyor boyle olanlar Hadi insallahKızlar herkese iyi akşamlar
Eki Görüntüle 2919466 Eki Görüntüle 2919467 Eki Görüntüle 2919468
Ben seni bekliyorum yapalım dediğin gün yapalım benimde bat 28-29eylülHerşey allahtan kuzum rabbim ol der ve olur...inşallah en kısa zamanda bebişin sana gelir
Bat 28 29 olanlar ilk testlere ne zaman baslayalim
Bence de gebelik var.. okuduğum topiklerde hep gördüm bu şekilde ovulasyonlarda hep gebelik vardı. Ben olsam sabah erken gebelik testi yapardım çoook heycanlııKızlar herkese iyi akşamlar
Eki Görüntüle 2919466 Eki Görüntüle 2919467 Eki Görüntüle 2919468
Cuma günü yapalım mı?Herşey allahtan kuzum rabbim ol der ve olur...inşallah en kısa zamanda bebişin sana gelir
Bat 28 29 olanlar ilk testlere ne zaman baslayalim
Erken gebelik testim yok ama kaset testim var kuzum yABence de gebelik var.. okuduğum topiklerde hep gördüm bu şekilde ovulasyonlarda hep gebelik vardı. Ben olsam sabah erken gebelik testi yapardım çoook heycanlıı
Ayyyyy heyecanlandım ama kaset test var kuzum bendeBnce hemen test yap. Cunku yuzde 90 gebe oluyor boyle olanlar Hadi insallah