- 20 Ağustos 2021
- 1.108
- 1.214
Ben herkeste aynı olmadığını düşünüyorum çünkü benm düşükle sonuçlanan gebeligimde tam tersi hiç akıntı olmamıştıSelam kızlar sanırım hayaller diğer ara kaldı benim göğüs sızlamam devam ediyor ama akıntı 0 az önce okudum adete yakın kuruluk olursa malesef gebelik yok moralim.bozuldu ya
valla kafayı yicez artık hamile kalıcazdiyeValla inan bendede aynıları var hep okuyorum erken gebelik belirtileri kendimi dinlemiyim diyorum ama.malesef yaşıyorum bunları kafayı yemeden doğursak bari
ayy inşallah canım. valla belirti aramıyım diyorum ama olmuyor. Bekliyorum bakalım 23 eylül gibi test yaparım varsa çıkarBizim bat aynı ayni belirtileri yasiyoruz inşallah hayırlı haberler aliriz
Bat ne zaman canim? Benim hic belirtim Yok yaKızlar bende de kendini belli eden sık idrar ve hafif bel ağrısı başladı gibi... Kasık ağrısı hafiften oluyor.. (çatlama sonrası 7 ya da 8. Gün)
Canım hadi inşallah zaten 1 hafta sonra belirtiler başlıyormuş. Bende inceden göğüs sızısı var kendini belli ediyor. Ama dokununca ağrıyan cinsten değil sızlama varKızlar bende de kendini belli eden sık idrar ve hafif bel ağrısı başladı gibi... Kasık ağrısı hafiften oluyor.. (çatlama sonrası 7 ya da 8. Gün)
Bat 27 eylül bekliyorum.. 13 eylül çatlama oldu. Ya belirti yaşamayan o kadar çok kişi var ki.. belki bunlarda kendini çok dinlemektendirBat ne zaman canim? Benim hic belirtim Yok ya
Ne zaman test yapacaksınBat 27 eylül bekliyorum.. 13 eylül çatlama oldu. Ya belirti yaşamayan o kadar çok kişi var ki.. belki bunlarda kendini çok dinlemektendir
İnşallah vardır kuzum güzel haberler alırız.. çatlamadan 10 gün sonra görenler var o da bu perşembeye denk geliyor galiba o zaman yapıcamCanım hadi inşallah zaten 1 hafta sonra belirtiler başlıyormuş. Bende inceden göğüs sızısı var kendini belli ediyor. Ama dokununca ağrıyan cinsten değil sızlama var
Sanki var gibi, ilk 5-10dk içinde mi çıktıEki Görüntüle 2919228 Eki Görüntüle 2919229
Kızlar ilk fotoğraf üstteki dün yaptığım gün içi idrarla alttakide bu sabah yaptığım ben bi fark görür gibiyim sizce var mıdır
Açıkçası ovulasyon testiyle aynı anda yaptım ovulasyon daha erken belirdiği için pik görmeyince moralım bozuldu bıraktım sanırım 20 dk sonra falan baktığımda böyleydiSanki var gibi, ilk 5-10dk içinde mi çıktı
Ovulasyonda pik herkeste olmuyoki kuzum, belki hcg çok yükselince gözüküyordur. Senin bat ne zamanAçıkçası ovulasyon testiyle aynı anda yaptım ovulasyon daha erken belirdiği için pik görmeyince moralım bozuldu bıraktım sanırım 20 dk sonra falan baktığımda böyleydi
Kuzum normalde 22si çünkü 9-10 eylül yumurtlama 11 çatlama oldu ancak 14. Gün yumurtladığım için belki luteal daha uzun sürer batım uzayabilir biraz karışık benim günlerim oynayabilir her ayOvulasyonda pik herkeste olmuyoki kuzum, belki hcg çok yükselince gözüküyordur. Senin bat ne zaman
O zaman yarın ya da ertesi gün ilk idrarla tekrar gebelik testi yap bence inşallah vardır sağlıklaKuzum normalde 22si çünkü 9-10 eylül yumurtlama 11 çatlama oldu ancak 14. Gün yumurtladığım için belki luteal daha uzun sürer batım uzayabilir biraz karışık benim günlerim oynayabilir her ay
Çok teşekkür ederim inşallah vardırO zaman yarın ya da ertesi gün ilk idrarla tekrar gebelik testi yap bence inşallah vardır sağlıkla
Aslinda ayni sayiliriz benimde bat 27 eylul. 12 gecee 13 sabaha karsil catlamaBat 27 eylül bekliyorum.. 13 eylül çatlama oldu. Ya belirti yaşamayan o kadar çok kişi var ki.. belki bunlarda kendini çok dinlemektendir
İnanır mısın benim de 12 gece 13 sabah karşı çatlama olmuşturAslinda ayni sayiliriz benimde bat 27 eylul. 12 gecee 13 sabaha karsil catlama
Oldu . Bakalim benim nolcak . Ne zaman test yapcaksin? Daha cok erken sanki test icin ne diyorsun?
Ahahaİnanır mısın benim de 12 gece 13 sabah karşı çatlama olmuşturÇünkü sol kasığımda baya ağrı ve baskı hissettim ordan tahmin ediyorum nitekim ovulasyonda silikleşmeye başladı ertesi gün. Şuan erken gibi 22si yani çatlamadan 10 gün sonra denesem mi diyorum ama o da erken olabilir