Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim Ben yapiyorum ve bazi aylar iki kere yumurtlayabiliyorsun. Bu normal . O yuzden stress yapma degerlendir belki ikizin
Olur
2 kez yumurtlama duymuştum bende o yüzden gün aşırı regle kadar devam ama kazala millet nasıl hamile kaliyorrr

2 kez yumurtlama duymuştum bende o yüzden gün aşırı regle kadar devam ama kazala millet nasıl hamile kaliyorrr
Wala su siralar en yakinimda duyuyorum. Demekki veren Allahim veriyor . Bilemiyorum. Ne kadari dogru ne kadari degil

Nisan batı icin konu acmistin orda tanismistik aylar gecti tabi unutmus olman normal
Yaaa aylar gecmis insallah bu ay bari tuttururuz . Ben iki ay ara verdim haziranda covid asisi sevebiyle simdi yine devam ediykrum. Sen napiyorsun nasil gidiyor denemeler yorucu my ?

Yaaa aylar gecmis insallah bu ay bari tuttururuz . Ben iki ay ara verdim haziranda covid asisi sevebiyle simdi yine devam ediykrum. Sen napiyorsun nasil gidiyor denemeler yorucu my ?
Ben saldim artik takipte etmiyorum kendimide dinlemiyorum Bakalim nasip kismet

Selam. Bat 28 Eylül, 2senedir deniyoruz olmuyo hiçbir sorun yok bende de eşimde de. Bu ay rahim filmi çektirip klomen ile destekleyip çatlatma iğnesi vurdurdum. Çok heyecanlıyım ve ümitliyim. Ama belirtim var mı yok malesef.. erken gebelik testi almadım hiç, sizce ne zaman yapsam çıkar? Adetten önce denemek istiyorum sabırsızım bu ay

Hoşgeldin canım aynı gün bat bekliyoruz çok heyecanliyim şiddetli göğüs sızlamam var ve kaşıntı var hayırlısı insallah kucaklarimiz boş kalmaz bekleyelim daha salı günü kan vericem ben

Selam kızlar sanırım hayaller diğer ara kaldı benim göğüs sızlamam devam ediyor ama akıntı 0 az önce okudum adete yakın kuruluk olursa malesef gebelik yok moralim.bozuldu ya

Salı çok erken değil mi? Yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüz oluyor salı günü
Hoşgeldin canım aynı gün bat bekliyoruz çok heyecanliyim şiddetli göğüs sızlamam var ve kaşıntı var hayırlısı insallah kucaklarimiz boş kalmaz bekleyelim daha salı günü kan vericem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…