2 kez yumurtlama duymuştum bende o yüzden gün aşırı regle kadar devam ama kazala millet nasıl hamile kaliyorrrCanim Ben yapiyorum ve bazi aylar iki kere yumurtlayabiliyorsun. Bu normal . O yuzden stress yapma degerlendir belki ikizin
Olur
İyi fikir o zaman bu geceyi boş geçmeyelim2 kez yumurtlama duymuştum bende o yüzden gün aşırı regle kadar devam ama kazala millet nasıl hamile kaliyorrr
Değerlendirelim bakalım hayırlısıCanim Ben yapiyorum ve bazi aylar iki kere yumurtlayabiliyorsun. Bu normal . O yuzden stress yapma degerlendir belki ikizin
Olur
Gogus agrin tek taraflı miBen ovulasyon takibi yapmıyorum ancak regl bittikten sonra gün aşırı birliktelik yaşadık siddetli göğüs ağrısı var bu kadar başka bisey yok
Wala su siralar en yakinimda duyuyorum. Demekki veren Allahim veriyor . Bilemiyorum. Ne kadari dogru ne kadari degil2 kez yumurtlama duymuştum bende o yüzden gün aşırı regle kadar devam ama kazala millet nasıl hamile kaliyorrr
Aynen obur hafta belli olur artikDeğerlendirelim bakalım hayırlısı
Merhaba canim beni hatirladin mi ?Benimde 26/ 27 eylul hic belirtim yokBekliyorum
Yaa kus bakma canim hatirlatsana birazcik kendiniMerhaba canim beni hatirladin mi ?
Nisan batı icin konu acmistin orda tanismistik aylar gecti tabi unutmus olman normalYaa kus bakma canim hatirlatsana birazcik kendini
Yaaa aylar gecmis insallah bu ay bari tuttururuz . Ben iki ay ara verdim haziranda covid asisi sevebiyle simdi yine devam ediykrum. Sen napiyorsun nasil gidiyor denemeler yorucu my ?Nisan batı icin konu acmistin orda tanismistik aylar gecti tabi unutmus olman normal
Yaaa aylar gecmis insallah bu ay bari tuttururuz . Ben iki ay ara verdim haziranda covid asisi sevebiyle simdi yine devam ediykrum. Sen napiyorsun nasil gidiyor denemeler yorucu my ?
Wala en guzeli oyle bnde bu ay hic kendimi dinlemiyorum. Senin bat ne zaman ?Ben saldim artik takipte etmiyorum kendimide dinlemiyorum Bakalim nasip kismet
Hoşgeldin canım aynı gün bat bekliyoruz çok heyecanliyim şiddetli göğüs sızlamam var ve kaşıntı var hayırlısı insallah kucaklarimiz boş kalmaz bekleyelim daha salı günü kan vericem benSelam. Bat 28 Eylül, 2senedir deniyoruz olmuyo hiçbir sorun yok bende de eşimde de. Bu ay rahim filmi çektirip klomen ile destekleyip çatlatma iğnesi vurdurdum. Çok heyecanlıyım ve ümitliyim. Ama belirtim var mı yok malesef.. erken gebelik testi almadım hiç, sizce ne zaman yapsam çıkar? Adetten önce denemek istiyorum sabırsızım bu ay
27 eylül benim adet düzensizliğim var ondan geciksede sevinemiyorum. Hayirlisi bakalimWala en guzeli oyle bnde bu ay hic kendimi dinlemiyorum. Senin bat ne zaman ?
Hoşgeldin canım aynı gün bat bekliyoruz çok heyecanliyim şiddetli göğüs sızlamam var ve kaşıntı var hayırlısı insallah kucaklarimiz boş kalmaz bekleyelim daha salı günü kan vericem ben
Ben yumurtlama takip etmiyorum ki salı günü yapacaktım vazgeçtim akıntı yok çünkü bu demek oluyor ki gebelik yokSalı çok erken değil mi? Yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüz oluyor salı günü