Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde ayni gun seninle benim bey diyor bu ay olmucak insani sinir ediyor . Eylul bizim ayimiz degil diyor.
Nasip o işler ya hiç belli olmaz bi bakmissin oluvermis Sen bekliyecek misin 27eylüle kadar yoksa erken gebelik testi yapacak mısın

Bat 24. Eylül belirti yok 8 aydır deniyoruz

Valla ne kadar şu belirti var bu belirti var desem de kendimi çok dinlemekten biliyorum... Akışına bıraktım bende

Bat 26 eylül hafif akıntı ve göğüs hassasiyeti.. göğüslerim sismeye çok erken başladı normalde adete 2 3 gün kala hassasiyet olurdu her ay olmasa da bu sefer 10 gün önceden başladı anlam veremiyorum ani duygu değişimlerim var geceleri uyuyamiyorum bir de

Al bendende o kadar göğüslerim çok erken hassasiyet gösterdi bu ay heran hasta olcakmisim gibi kaşık ağrım var

Bende ızmirden selen adaşız inşallah en.kisa zamanda bebislerimize kavuşuruz
İns.8 yaşında kızım var kardeş istiyor başladık çalışmalara ama daha hamile kalamadim

Kızlar benimde 28-29 arası bişey kasıkta ağrılar oluyor ara ara bir de göğüste hafif bir sızı ama hamilelik için çok erken biliyorum

İns.8 yaşında kızım var kardeş istiyor başladık çalışmalara ama daha hamile kalamadim
Benimde oğlum 12 yaşında kaç yıldır istiyoruz yok kalıyorum ben düşüyor genetik testi yaptırdım şimdi hamile kaldığım gibi iğneye basliycaz

Kızlar benimde 28-29 arası bişey kasıkta ağrılar oluyor ara ara bir de göğüste hafif bir sızı ama hamilelik için çok erken biliyorum
Valla inan bendede aynıları var hep okuyorum erken gebelik belirtileri kendimi dinlemiyim diyorum ama.malesef yaşıyorum bunları kafayı yemeden doğursak bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…