- 17 Şubat 2021
- 97
- 100
- 29
Ablamda da hiç akıntı olmadı ama hamileydi, bence akıntıyla alakası yok bu işin kişiden kişiye değişiyorBen yumurtlama takip etmiyorum ki salı günü yapacaktım vazgeçtim akıntı yok çünkü bu demek oluyor ki gebelik yok
Test yapcak misin my erken ?27 eylül benim adet düzensizliğim var ondan geciksede sevinemiyorum. Hayirlisi bakalim
Daha çok erken ama ben bat gününü bekliyceğim. Gecikirsem ara ara yine yaparim tabiTest yapcak misin my erken ?
Benimde ayni gun seninleDaha çok erken ama ben bat gününü bekliyceğim. Gecikirsem ara ara yine yaparim tabi
Senin ne zaman bat
Nasip o işler ya hiç belli olmaz bi bakmissin oluvermisBenimde ayni gun seninlebenim bey diyor bu ay olmucak insani sinir ediyor . Eylul bizim ayimiz degil diyor.
Kismet . Evet Bn sabirsizim yaparim. Bir an once varsa yoksa ciksin ortaya.Nasip o işler ya hiç belli olmaz bi bakmissin oluvermisSen bekliyecek misin 27eylüle kadar yoksa erken gebelik testi yapacak mısın
Ağzın bal yesin insallahhhhh kendimizi çok dinledigimizden oluyor sanırımAblamda da hiç akıntı olmadı ama hamileydi, bence akıntıyla alakası yok bu işin kişiden kişiye değişiyor
Bende ızmirden selen adaşız inşallah en.kisa zamanda bebislerimize kavuşuruzBat 24. Eylül belirti yok 8 aydır deniyoruz
Al bendende o kadar göğüslerim çok erken hassasiyet gösterdi bu ay heran hasta olcakmisim gibi kaşık ağrım varBat 26 eylül hafif akıntı ve göğüs hassasiyeti.. göğüslerim sismeye çok erken başladı normalde adete 2 3 gün kala hassasiyet olurdu her ay olmasa da bu sefer 10 gün önceden başladı anlam veremiyorum ani duygu değişimlerim var geceleri uyuyamiyorum bir de
İns.8 yaşında kızım var kardeş istiyor başladık çalışmalara ama daha hamile kalamadimBende ızmirden selen adaşız inşallah en.kisa zamanda bebislerimize kavuşuruz
Ay kafayı yemesek bari yaa çok mu dinliyoruz kendimizi ama sağa sola da yatamaz oldum goguslerimin agrisindanAl bendende o kadar göğüslerim çok erken hassasiyet gösterdi bu ay heran hasta olcakmisim gibi kaşık ağrım var
Hayirlisi olsun canim gönlünce olsunKismet . Evet Bn sabirsizim yaparim. Bir an once varsa yoksa ciksin ortaya.
Canim belirtiler icin cok erken. Kendini fazla dinlememeye calis reglden uc gun once test yap.Kızlar benimde 28-29 arası bişey kasıkta ağrılar oluyor ara ara bir de göğüste hafif bir sızı ama hamilelik için çok erken biliyorum
Benimde oğlum 12 yaşında kaç yıldır istiyoruz yok kalıyorum ben düşüyor genetik testi yaptırdım şimdi hamile kaldığım gibi iğneye basliycazİns.8 yaşında kızım var kardeş istiyor başladık çalışmalara ama daha hamile kalamadim
Valla inan bendede aynıları var hep okuyorum erken gebelik belirtileri kendimi dinlemiyim diyorum ama.malesef yaşıyorum bunları kafayı yemeden doğursak bariKızlar benimde 28-29 arası bişey kasıkta ağrılar oluyor ara ara bir de göğüste hafif bir sızı ama hamilelik için çok erken biliyorum
Bizim bat aynı ayni belirtileri yasiyoruz inşallah hayırlı haberler alirizKızlar benimde 28-29 arası bişey kasıkta ağrılar oluyor ara ara bir de göğüste hafif bir sızı ama hamilelik için çok erken biliyorum