• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Birinci hamilelikte adet olacağım gün test yaptım.Silikte olsa çizgiyi görmüştüm.İkinci oğluma oğlum 3.5 aylıkken kazara kalmışım.Doğum sonrası adet olmamışken kaldım.Test yaptım çıktı. Doktora gittimki 7 haftalık olmuş.Bundan iki sene önce bir kimyasal gebelik yaşadım.Ama sorsanız ilk defa hamile kalacak gibi heyecanlı ve bilgisizim.Kim ne anlatsa o belirtileri kendimde hissediyorum.Adet gecikmesinden önce en belirgin en kesin belirti sizce nedir?Şimdi benim güzel kardeşlerim.Şu an kan testinde çıkma ihtimali nedir?1hafta bekleyecek sabrım yok.Allah herkesin gönlüne göre versin.

Birinci hamilelikte adet olacağım gün test yaptım.Silikte olsa çizgiyi görmüştüm.İkinci oğluma oğlum 3.5 aylıkken kazara kalmışım.Doğum sonrası adet olmamışken kaldım.Test yaptım çıktı. Doktora gittimki 7 haftalık olmuş.Bundan iki sene önce bir kimyasal gebelik yaşadım.Ama sorsanız ilk defa hamile kalacak gibi heyecanlı ve bilgisizim.Kim ne anlatsa o belirtileri kendimde hissediyorum.Adet gecikmesinden önce en belirgin en kesin belirti sizce nedir?Şimdi benim güzel kardeşlerim.Şu an kan testinde çıkma ihtimali nedir?1hafta bekleyecek sabrım yok.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Daha çok yeni hamile olan biri olarak şunu söyleyeyim ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce kabız oldum hala da öyleyim göğüslerim aşırı derecede şişmisti ilk zaman hassasiyet Yoktu ama suan müthiş derecede hassaslar

Ben ovulasyon testi falan hiç yapmadım.Adet bittikten 4-5 gün sonrası yumurtlama döneme girdiğimi düşünüyorum.Çünkü ilk üç dört gün hiç bir sekilde hamile olmadım.Bu ayda tam yumurtlama günü öncesinde ve yumurtlama gününde oldu.
Kendimden şühelendiğim en belirgin şey sağ kasığımdaki sancı.Bu sancı gece yattığımda oldu.Ve gerçekten canım acıdı.Daha önce benim kasık ağrım yokmuş diye düşündüm.Sabahında sanki adet oldum hissi vardı.

Kızlar benimde bata 7 gün kaldı ama çok idrara çıkıyorum acaba etkisi varmı bilemedim bel ağrım oluyor arada kasıklarım ağrıyor psikolojik mi bilmiyorum ya
Benimde 5 gun var ama gunlerdir belim agriyor en belirgin belirti suan bu bel agrim dun test yaptim silik cikti yarin kan vericem

En belirgini bel ve gogus agrisi diye dusunuyorum insallah vardir bebeginiz

Test yaptin mi canim? Hadi insallah verirsin bize güzel habreri:)
3 gün once yaptgmda ckmamştı cnm yadn kan testi yapmayı düşünyrm aranzda koyu kahverngi akntu yaşayn var mı birde sık idrra ckymsnz bende cok ckyrm?szlerde varmı brsyler

Back