• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kızlar ben bugün test yaptım pozitif çoktı 1 gün gecikmem vardı bu testin yanlış çıkma olasılığı nedir
Hayırlı olsn sağlıkla kucağına alırsın insallah. Kendim kadar seviniyorum valla bu çift kırmızıları gorunce. Yanls çıkma olasılığını düşünüyorsan hemen kan verme durumu varssa ver netlessin. Ben heyecanlandım burdan :))

Hayırlı olsn sağlıkla kucağına alırsın insallah. Kendim kadar seviniyorum valla bu çift kırmızıları gorunce. Yanls çıkma olasılığını düşünüyorsan hemen kan verme durumu varssa ver netlessin. Ben heyecanlandım burdan :))
Kan testi yaptırdım 528.7 çıktı sonuç 1 aylıkmış ilk denemeydi bu ay çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin

YAnılma payı olscagını sanmıyorum şimdiden hayırlısı olsun yanlız emin olmak icin birde kan testi yaptır derim

Kizlar bakin bakalim sabah yaptigim test rahat gorunsun diye efekt ekledim gorebiliyo musunuz yoksa ben mi hayal goruyorum

Eklentiler

• Snapseed.jpg
    Snapseed.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 69
Selam hanımlar benim bat 29 Mayıs 37 yaşındayım 11 ve 10 yaşında iki oğlum var.Bu ay bende bekliyorum.İnşallah önce olmayanlara sonra bizlere versin Rabbim.
Ama sanki iki doğum yapmamış gibiyim.Cok heyecanlıyım.Belirti falan herşeyi unutmuşum :KK17:

Back