- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Ben hamile olmadan önce geçen ay oldum doktor ilaç verdi aşırı kasıntı vardı ben de sonra geçti hamile kaldım bu tür şeylerde engel olabiliyor hamileliğebende aynı dertten ölüyorum.dr gittim antibiyotik verdi içtim 2 kutu banamısın demedi.soğun kürü yapıyorum.bakalım.
senin ilk gebeliginmi canım.Ben hamile olmadan önce geçen ay oldum doktor ilaç verdi aşırı kasıntı vardı ben de sonra geçti hamile kaldım bu tür şeylerde engel olabiliyor hamileliğe
Evet ilk olacak inşallahsenin ilk gebeliginmi canım.
hayırlı uğurlu olsun canım.kaç aydır deneme sonucu oldu.bide tedavi için dr gittinmi.benim 2.olcak kısmet olursa ama ilki ilk denemede oldu bu seferki biraz zorluyor.8 kilo aldım omu etkiledi.hormonlarmı .insülünmi anlamadım.bi getcem dr 5 ay oldu bi sonuç çıkmadı.Evet ilk olacak inşallah
stresten gecikiyorsun belkide.rahat ol.kızlar halen adet olmadım 5 gune gırdım bugun sadece bel agrım ve kasıklarım agrıyor bıde karnımın altı yanıyor sankı bugun dun yıne ıdrar testı yaptım yıne negatıf yardım edın kızlar kafayı yıyyecem boyle olupta hamıle kalan varmı
hayır canım.pozitif iste.bat kaç gün geçtikiKızlar bu ne ya sonuç ne şimdi negatif oluyor di mi
Geçmedi canım Bat 1 -2 Haziranhayır canım.pozitif iste.bat kaç gün geçtiki
Evet canım ya ne biçim çıkmış çok düşük belki yükselmicektir10 .8 mı sonuc
gözün aydın ozaman.tebrikler.Geçmedi canım Bat 1 -2 Haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?