- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Ya ben de ümitliyim canım aslında öğürdüm bile sahurda bulantıdan bilmiyorum ki bu kadar mı üşüttümYa kan mı versen çok ümitliyim senden sanki hamişsin gibi
Yarın fırsat bulamam pek canım salı sabah gider kan veririm inşallah
Hayırlısı olsun canım ne yapalım Allah büyük:)Üzme canım kendini ben de 4-5 gün erkenden test yaptım negatif çıktı artık günümde yaparım bir de napim
Zaman kader işleri canım aynen :)Hayırlısı olsun canım ne yapalım Allah büyük:)
Belirtin var mı canım 2 gün oldu beni.de aa ara bel ve kasik ağrısı oluyo adet oluyomus gibibugun adetım gecıkenı 4 gun olacak hamılemıyım acaba test yapıyorum negatıf cıkıyor
Benimde öyle olmustuBelirtin var mı canım 2 gün oldu beni.de aa ara bel ve kasik ağrısı oluyo adet oluyomus gibi
Tabi baktırabilirsinKızlar yarın acile gidip çok bulantım var çok zorlanıyorum dersem beta baktırabilirim değil mi
Sağol canım yarın oğlumu kontrole götürcez de gelirkende devletin acilinde baktırayım dedim :)Tabi baktırabilirsin
Amin inşallah hepimiz hamile oluruz , bu ay olamayan arkadaşlar da inş önümüzde ki ay olur çok aratmasın Rabbimay canım ıns bende dıger arkadaslarda hamıle oluruz
bende aynı dertten ölüyorum.dr gittim antibiyotik verdi içtim 2 kutu banamısın demedi.soğun kürü yapıyorum.bakalım.Benim daha gelmedi ama gelenleri duydum maalesef oluyormus genellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?