- 9 Aralık 2016
- 93
- 63
- 38
- 45
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Canım sağol inşallah önce anne olmayanlara sonra bana ve benim gibilerede bu ay cidden çok bekliyordum.Hayırlısı buymuş.İnşallah sen hamilesindir.Ama çok streslisin önce bir sakinleş bence.yefem canım benım ya uzme kendını allah buyuk bızede hayırlı bı kapı acar ıns
Ne bileyim düşük geldi sevinemedim ki doktora gidip sorayım zamanım olursagözün aydın ozaman.tebrikler.
Teşekkür ederim canım inşallah pek inanmadım daha çok düşük geldi yaPozitif canım hayirli olsun:)
Pozitif hadi gözün aydın.Birkaç gün sonra tekrarla testi yükselir inşallah.Kızlar bu ne ya sonuç ne şimdi negatif oluyor di mi
Yok canım 1-2 Haziran dahaadetın gecıkmıs mı senın de canım gokce 41
İdrar testi yapmismiydin canım negatif çıktı benim şimdi 3 gün geciktiTeşekkür ederim canım inşallah pek inanmadım daha çok düşük geldi ya
Dün negatif çıkmıştı canımİdrar testi yapmismiydin canım negatif çıktı benim şimdi 3 gün gecikti
İnşallah teşekkür ederim canımPozitif hadi gözün aydın.Birkaç gün sonra tekrarla testi yükselir inşallah.
Öyle mi canım moralim bozuldu benimde negatif çıkınca belirtin var mı pekiDün negatif çıkmıştı canım
Çok canım öğürme bulantı kasık bel ağrısı varÖyle mi canım moralim bozuldu benimde negatif çıkınca belirtin var mı peki
Adet olcakmis gbi mi kasik ağrın canım yoksa batma gibi mi senin baya belirtin varmışÇok canım öğürme bulantı kasık bel ağrısı var
Üşütmüşüm de öyle ağrıyormuş gibi batma kramp gibi karışık canım şişkinlik hissim var bir deAdet olcakmis gbi mi kasik ağrın canım yoksa batma gibi mi senin baya belirtin varmış
Kızlar merhaba. Benim de BAT 25 mayıstı 4 gün gecikti, bugün 5. günüm. Yaşadığım belirtiler sarımsı şeffaf akıntı, adet sancısı gibi sancı sadece sağ kasığımda, bir kaç kere karın ağrısı oldu, kabızlık var, sık idrara gidiyorum, iştah artması var özellikle en ilginç olan ben normalde limon doğrayıp yemeyi bırakın karşımda yiyen birini bile izleyemem içim gider ama geçen gün limon kokusu o kadar güzel geldi ki limonu kuşbaşı doğrayıp tuzlayıp yedim, tansiyonla ilgili bugüne kadar hiç sorunum olmamasına rağmen 13 mayıstan itibaren tansiyonum çok sık düşer oldu, göğüs hassasiyetim var baya şiştiler yürürken artık acımasın diye tutucak vaziyete geldim, bazen ates basıyo bazen üşüme geliyo hatta geçen gece bir uyandım çok kötü terlemişim, ayrıca ben vücut ısısıda ölçüyorum adet günümde ısım 36.4 olduğunda adet oluyorum ama 4 gündür ısım yüksek bugün biraz daha yüksek çıktı, bir de normalde adet zamanı çenemde bir kaç tane akne çıkardı ama bu sefer alnımda ve boyun altında göğüs üstünde kabarcıklar oluştu alnımda büyük büyük sivilceler çıkmaya başladı 1.5 haftadır o sivilceler geçmedi üstüne çenemde de çoğaldı ve son olarak çok duygusallaştım eşimin her zaman yaptığı şakalara bu sefer alınıp ağlamaya başladım. Bugün eşim işe gittikten sonra erken gebelik testi predictor alıp yapıcam hayırlısı artık
Ayy inşallah hamilesindir sonucu alınca hemen yaz olur mu bende evde yapayım testi eğer varsa eşime sürpriz yapıcam bebek ayakkabısı alıp kapıma asıcam işten gelince görünce napıcak bakalım tabi bebişim geldiyse 1 senedir bekliyorum :)leylacım senınle aynı gunuz hadı hayırlısı bakalım belırtılerımzde aynı ben bugun kan testı yapacam
normal olanlardan mı ben predictor alıcam 6 gün öncesine kadar çıkıyomuş benim çıkar belki ya 4 gün gecikti sonuçta bugün 5. gün eğer çıkmazsa da 10 gün bekliycemıdrar testlerı cıkmıyor ya ben 3 tane yaptım hep negatım cıktı benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?