• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Canım bana da 1 yıl oldu yeni. Ben de kalamadım. Pco var bende. Sende var. Mıydı. Simdi son umut sağlık ocağına gidiyorum. Bugun de cıkmazsa umudumu kesicem. Ben adetim de su gun kesin gelir diyemiyorum zaten düzensiz öyle de bi sıkıntı var. Ama bugün bat.
İns olmazsn cnm ind hamlesnfr artk birileri olsun gerckten her ay hepmz husran artk ins bizlerde mutlu oluruz bu sefer bebeklrmz hakknda konsrz ins

canım hayırlı olsun sevgı _2108 benımde bugun bat 25 mayıs ıns olmam ama akıntım sarı gıbı aedet habercısımı acaba :(

bende hıc yok bulantı belım agrıyor sadece kızlar ıns hamıle kalırız bu bebege cok ıhtıyacım var benım yasam sebebım olacak cunku
Öyle deme kuzum benimde ilk bebeğim olcak olursa ilk denemem daha bende korkuyorum olmaz diye ama yapacak bişi yok normal insanlar da bile 6-7 denemede olabiliyormuş

Benimde sarı akıntım başladı bugun az önce lavobaya gittim beyaz peçete sarımsı oldu nieki acaba,enfeksiyonmu
Kasıntı yanma vs de olur sanırım enfeksiyon olsa. Ben de bugün temizlik yaptım kaç saattir ayaktayım normalde agrımın artması lazımdı regle yakın ayakta olduğum zaman ama ne agrı var ne de kahvemsi bi akıntı bakalım ne olacak sonumuz..

MERHABA HANIMLAR BENİMDE BAT 30 MAYIS

BENDE SULU YAPIŞKAN AKINTI VE SAĞ KASIKTA BATMA VAR
GÖĞÜSLERDE HİÇ BELİRTİ YOK
ANLAYACAĞINIZ RABBİMDEN HAYIRLISINI DİLİYORUM
İNŞALLAH MELEĞİM GELMİŞTİR

5.ayımız bugun esim hiç tınmıyordu.hep ben test alıp sonuç pesinde kostum.bu ay test yapmaya cesaretim yok ama noldu bilmiyorum esim heyecanlı alıp baksana diyor bana.ama hiç emil test almaya gitmiyor.napcam bilmiyorum.

Kızlar benim bat 31 Mayis ama ben dayanamadim. Idrar testi yaptim. Iki tane. Ama acele ettim sanirim çok hafif çizgi var gibi ama bilmiyorum yaaa insallah hamisimdir ;(

1495709829004-1812708870.jpg
Acaba sadece ben mi goruyorum. Erken gebelik testi üsteki altaki normal test.

Back