- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
- Konu Sahibi SareHumaNur
Aksama kaldı sabredcm aksma kadr artk:))Evet canım yarın gidip al madem mecbur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksama kaldı sabredcm aksma kadr artk:))Evet canım yarın gidip al madem mecbur :)
Ztn gttigm hastanedki insnlar uyuz hic sasmadm mecbri gdp alcm aksm negatfsede soleem kzlar halen olmdm kasklarm agryr :/Evet söylediğim devlet hastanesi için geçerli cnm.
Akıntı nasl lastk gbyse yumrtlysndr ama akıskansa olablr cnm hamlelrde var hepsnde olyr o yuzdn dr bol bol su icin dyrKızlar belirti olarak karnım biraz şişkin gaz da olabilir ama devamlı akıntı geliyor sizde devam eden akıntı varmı ? Bi de iştah açıldı mı hiç az da olsa ? 27 sine kadar kan testini zor bekleyeceğim gerçekten
Yok ya bat 27 bide ilaç kullanıyorum ya sanmıyorum yumurtlama olacağını kuzum akışkan ya ay bilemedim senden güzel haberler alalım sonra ben yaptırıcam :)Akıntı nasl lastk gbyse yumrtlysndr ama akıskansa olablr cnm hamlelrde var hepsnde olyr o yuzdn dr bol bol su icin dyr
Benm olursa umut olrm olmazsada uzulmeyelm naplm boleyms :)) kız o dedgn gbi bende de var arada gelyr hadi hayrlısı cnm sabret bekle stres yapma adetn bir gun gecsn bekle snra idrr yada kan yap cnm :)Yok ya bat 27 bide ilaç kullanıyorum ya sanmıyorum yumurtlama olacağını kuzum akışkan ya ay bilemedim senden güzel haberler alalım sonra ben yaptırıcam :)
Yok cnm 2-3 aydır boyle. Ben gidip geldiğim için hastaneye biliyorum.2 gun once ben internetten baktım yani sonucuma. Ama 2 günde değiştiyse bilemicem.
Aldın mı spnuçları kız :)Benm olursa umut olrm olmazsada uzulmeyelm naplm boleyms :)) kız o dedgn gbi bende de var arada gelyr hadi hayrlısı cnm sabret bekle stres yapma adetn bir gun gecsn bekle snra idrr yada kan yap cnm :)
Yok ya aksama kaldı ise gdyrm devlet hastanesi uzaktydı gdemedm anlcnz aksm solerm veeirim haberleri:))Aldın mı spnuçları kız :)
kesin doğru ozaman ben şans diye düşünmüştüm☺☺☺Kıızz biz de o uygulamaya göre çalıştık
Kızlar belirti olarak karnım biraz şişkin gaz da olabilir ama devamlı akıntı geliyor sizde devam eden akıntı varmı ? Bi de iştah açıldı mı hiç az da olsa ? 27 sine kadar kan testini zor bekleyeceğim gerçekten
Yok ya aksama kaldı ise gdyrm devlet hastanesi uzaktydı gdemedm anlcnz aksm solerm veeirim haberleri:))
Ben merak etmyrm hep negatf ckyr ya cnm yne ole olcak galba her zamanki gibi ama ilk defa kasklarm baff haff agryr ama ne gelen var ne de giden anlmdm ya ? Aynn 4. Gun oldu senn daha oncdn bu kadr geckmsmydı cnm? Benm de agrm var nasl is yernde durcm blmyrm yarn bakalm sennde iyi haberlerni alrz ins :))Meraktan çatlamak üzereyim :)
Canm bende ya gormustm ıkı gun once erkk bebek kucgmda nur yuzlu hayra yorlsn bakalm:) hadi ins vardr ckar ruyalarmz cnm:)) bazı ınsaniara ruya habercisi oluyr bazlrınıda taktkları icin ruyada ckyr bakalm inss sennde vardr stres etme cnm ne kadr stres kotuHeralde bu aralar konu bu oldugu için rüyama girdi.
Hamile arkadaşımla oturuyorduk. Oglu olacak. Oglu için internetten bşylere bakıyorduk. Sanada alalım dedi bundan. Daha benim belli değilki dedim. Hamilesin sen dedi ve oglun olacak.
Bilinçaltıma işledi sanırım. Ama yinede yazayım dedm :) eger hamileysem ve oglum olurda bu yazdığımı açar okurum :)
Busra da sendee hamilesin bence :)Heralde bu aralar konu bu oldugu için rüyama girdi.
Hamile arkadaşımla oturuyorduk. Oglu olacak. Oglu için internetten bşylere bakıyorduk. Sanada alalım dedi bundan. Daha benim belli değilki dedim. Hamilesin sen dedi ve oglun olacak.
Bilinçaltıma işledi sanırım. Ama yinede yazayım dedm :) eger hamileysem ve oglum olurda bu yazdığımı açar okurum :)
Ben merak etmyrm hep negatf ckyr ya cnm yne ole olcak galba her zamanki gibi ama ilk defa kasklarm baff haff agryr ama ne gelen var ne de giden anlmdm ya ? Aynn 4. Gun oldu senn daha oncdn bu kadr geckmsmydı cnm? Benm de agrm var nasl is yernde durcm blmyrm yarn bakalm sennde iyi haberlerni alrz ins :))
Ayy ins cnm ama kanda ckması lazm bakalm ckcsk mı :/Busra da sendee hamilesin bence :)
Canm bende ya gormustm ıkı gun once erkk bebek kucgmda nur yuzlu hayra yorlsn bakalm:) hadi ins vardr ckar ruyalarmz cnm:)) bazı ınsaniara ruya habercisi oluyr bazlrınıda taktkları icin ruyada ckyr bakalm inss sennde vardr stres etme cnm ne kadr stres kotu
Busra da sendee hamilesin bence :)