- 27 Ekim 2021
- 708
- 607
-
- Konu Sahibi Petitoogofrett
- #1.161
Elhamdulillah çiçeğim sen nasılsın napıyorsunKııızlar
Napıyorsunuz nasıl gidiyor durumlar. Her şey yolun da dimi?
İyiyim bende canımın içi merak ettim siziiii yazayım dedimElhamdulillah çiçeğim sen nasılsın napıyorsun
Oh maşallahCok sukur 10 haftamiz bitti bugunsende durumlar nasıl nasil gidiyor
Hayırlara vesile olsun çiçeğim inşallahOh maşallah
Bende aynı canım çarşamba doktora gideceğim. Bakalım
Bakalım kuzuuum yoktur bir sorun ama içimiz rahat etsinHayırlara vesile olsun çiçeğim inşallah
Bi görun ultroson muaynesi yapiyolar falan aklinizda bisi kalmamis olur hem 1 seneye kadar normal karsilaniyor icini ferah tut bizide haberdar etYok canım çok uzun denememiz olmadı ya ve benim hiç kadın hastalığı ile ilgili şikayetim olmadığı için gerek duymadım ama kan testlerimi falan yaptırdım hep folik asitte kullandım 3ay.
Ederim tabiki canım benimBi görun ultroson muaynesi yapiyolar falan aklinizda bisi kalmamis olur hem 1 seneye kadar normal karsilaniyor icini ferah tut bizide haberdar et
Sabah mi randevun devlet hastahanesimiEderim tabiki canım benim
Çarşamba günü randevu. Evet devlete aldım bebek olunca özele giderim şimdiden masraf yapmak istemedimSabah mi randevun devlet hastahanesimi
Öğleden önce 11gibiÇarşamba günü randevu. Evet devlete aldım bebek olunca özele giderim şimdiden masraf yapmak istemedim
Ah ah hemde ne masraf özeller fenaÇarşamba günü randevu. Evet devlete aldım bebek olunca özele giderim şimdiden masraf yapmak istemedim
Yavrun sağlıklı olsun gerisi mühim değil tatlım benim. Yeter ki sen iyi ol kafan rahat olsun. Giden para olsun napalımAh ah hemde ne masraf özeller fenagecen ay 700 tl 2. Hafta sonrasinda 200 tl daha biraktim ciktm bebegimden onemli degil tabi saglikla gelsinde birsey istemem genel olarak zorlayici durum tabi Allah yardimcimiz olsun
Aynen öyle hic gozumde yok inan hic birseyim olmasn evladim yanimda olsunYavrun sağlıklı olsun gerisi mühim değil tatlım benim. Yeter ki sen iyi ol kafan rahat olsun. Giden para olsun napalım
Onu neden ilgilendiriyormuş acaba para onun cebinden mi çıkıyor sanki Allah Allah. Ay çok sinirlik gerçektenAynen öyle hic gozumde yok inan hic birseyim olmasn evladim yanimda olsunkaynanam.olacak kiside devlete neden gitmiyor diyormus ogluna
Ah bu kaynanalar her yerden yetişmeseler olmaz benim komşum da içinden geldi battaniye örüyor kayınvalidem de o örüyorsa ben örmeyeyim diyor ufak tefek şeylerin hesabında halaAynen öyle hic gozumde yok inan hic birseyim olmasn evladim yanimda olsunkaynanam.olacak kiside devlete neden gitmiyor diyormus ogluna
Aman boşver be güzelim insanı dert sahibi yapıyorlar başka bir şey yaptıkları yok zaten.Ah bu kaynanalar her yerden yetişmeseler olmaz benim komşum da içinden geldi battaniye örüyor kayınvalidem de o örüyorsa ben örmeyeyim diyor ufak tefek şeylerin hesabında hala