-
- Konu Sahibi Petitoogofrett
- #1.181
Yaaa sormayin valla sanki ondan birsey isteyen oldu daha yardim edelim yetisemediginiz yerde yardim edelim diyeceklerine demekki birsey istesek laf yiyecegizOnu neden ilgilendiriyormuş acaba para onun cebinden mi çıkıyor sanki Allah Allah. Ay çok sinirlik gerçekteninsanın boğazına dizmeye bayılıyorlar. Karışma iyi olmuş oğlum siz daha iyisini bilirsiniz de geç illa çıkıntılık yapacaklar.
Oda örsün nolucak sanki 2 battaniye kullanilir illa çıkıntılik edeceklerAh bu kaynanalar her yerden yetişmeseler olmaz benim komşum da içinden geldi battaniye örüyor kayınvalidem de o örüyorsa ben örmeyeyim diyor ufak tefek şeylerin hesabında hala
Bizim bu çektiğimiz ne yaYaaa sormayin valla sanki ondan birsey isteyen oldu daha yardim edelim yetisemediginiz yerde yardim edelim diyeceklerine demekki birsey istesek laf yiyecegiz
Maalesef çiçeğim ve şimdi de bana gelmek istiyorlar dün aradı yarın sana gelelim görümcen özlemiş diye benim görümcemle öyle muhabbetim bile yok 14 yaşında sürekli telefonda uyduracak bahaneleri kalmadı eşimi yeni göreve gönderdim daha dün gitti ben yeni memleketten geldim ev leş gibi bugün arayıp daha vakitlice bir zamanda gelmelerini isticem sürekli sık boğaz ediyorlar beni gelelim gidelim gel git diyeOda örsün nolucak sanki 2 battaniye kullanilir illa çıkıntılik edecekler
Ben de ya beni çağırdıkça giderim evinde de öyle kalmam 1.5 saat mesafede oturuyorsun günübirlik git gel ne olmuş ama yok gelip haftalarca kalcaklar 2 metre kar var diyorlar hala daha gezme peşindeler ya benim şu an misafir çekecek ne kafam var ne de vücudum çok yorgunumBizim bu çektiğimiz ne ya
Allahım ileride evladıma hiç böyle şeyler yapmayacağım.
Çok şükürKızlar ben gittim geldim. Bir sorun yok dedi smear testi aldı sonuç çıktığında kan tahlili de yaparız tekrar dedi. Her şey gayet normal dedi şuanlık. Folidoce verdi gönderdi
Hamile oldugunu bile bile bu israr ozellikle onlara göre eskiden sirtlarinda odun tasimislar hamileyken bizdende ayni seyi bekliyolar bizde hastalik olarak bakmiyoruz zaten hamilelige ama yorucu bir donem oldugu aşikar eski dönem yok şuan baktiginda eskiden hastalıklarda yokmuş ama suan neler neler. Anlayissizlik diz boyu benim kayinvalidem hamile oldumu ogrenmis esim agzindan kacirmis soylememistim biriye beni arayip tebrik bile etmedi 1 hafta oldu ogreneli umrumda degiller o ayri mesele ama biz aramayinca tavir yapiyolar ben 2 tane bebek kaybetmisim hic torunuda yok onlara gelince istediklerini yapcaklar bize gelince hizmette kusur etmeyeceğizBen de ya beni çağırdıkça giderim evinde de öyle kalmam 1.5 saat mesafede oturuyorsun günübirlik git gel ne olmuş ama yok gelip haftalarca kalcaklar 2 metre kar var diyorlar hala daha gezme peşindeler ya benim şu an misafir çekecek ne kafam var ne de vücudum çok yorgunum
Evet baya rahatladım canıım inşallah test sonucuda temiz çıkarÇok şüküren azindan tamamen rahatlamis oldun
İlk torunu olucak bide dimiHamile oldugunu bile bile bu israr ozellikle onlara göre eskiden sirtlarinda odun tasimislar hamileyken bizdende ayni seyi bekliyolar bizde hastalik olarak bakmiyoruz zaten hamilelige ama yorucu bir donem oldugu aşikar eski dönem yok şuan baktiginda eskiden hastalıklarda yokmuş ama suan neler neler. Anlayissizlik diz boyu benim kayinvalidem hamile oldumu ogrenmis esim agzindan kacirmis soylememistim biriye beni arayip tebrik bile etmedi 1 hafta oldu ogreneli umrumda degiller o ayri mesele ama biz aramayinca tavir yapiyolar ben 2 tane bebek kaybetmisim hic torunuda yok onlara gelince istediklerini yapcaklar bize gelince hizmette kusur etmeyeceğiz
Abooo bunlar ne böyle ya ne hinlikler geçiyor akıllarından anlam veremiyorum ya ben de bugün çatır çutur söyleyeceğim valla öyle de kötü gelinim böyle deHamile oldugunu bile bile bu israr ozellikle onlara göre eskiden sirtlarinda odun tasimislar hamileyken bizdende ayni seyi bekliyolar bizde hastalik olarak bakmiyoruz zaten hamilelige ama yorucu bir donem oldugu aşikar eski dönem yok şuan baktiginda eskiden hastalıklarda yokmuş ama suan neler neler. Anlayissizlik diz boyu benim kayinvalidem hamile oldumu ogrenmis esim agzindan kacirmis soylememistim biriye beni arayip tebrik bile etmedi 1 hafta oldu ogreneli umrumda degiller o ayri mesele ama biz aramayinca tavir yapiyolar ben 2 tane bebek kaybetmisim hic torunuda yok onlara gelince istediklerini yapcaklar bize gelince hizmette kusur etmeyeceğiz
Ya benim de ilk torun ama ben yelek başladım çocuğuma diye sen yapma ne anlarsın ki sen ben para verip yaptırcam zaten dedi ben de parayla yaptırmasını ben de bilirim maksat çocuğuma emeğim geçsin 1 tane de olsa dedim arkamdan laf ediyormuş 2 ayrı ilde doktoru var diye keyfimden mi sanki eşim göreve gidiyor bazen 15 gün 3 ay yok evde tek başıma oturacağıma annemin yanına gidiyorum diye gözlerine batmış sanki kendi oğulları normal bir memur da böyle laf ediyorlar çıldırmamak elde değilİlk torunu olucak bide dimi
İnanmıyorum… Biraz bencil sanırım.
Keyfin için de 2 ayrı doktora gidebilirsin onu hiç ilgilendirmez. Üstüne titriyorsun ne güzel işte kolay evlat sahibi olunmuyor nasıl ilginç düşünceleri var ya şaka gibi bunlar gerçekten. Yavrum sen kendini üzme hiiç kendini yırtsanda anlamazlar. Gelirlersede yat uzan çok hizmet etme rahatsızım ağrılarım var de. Onlar geliyorsa zaten sana yardım için gelmeliler ilk Üç ay tehlikeli bilmiyorlar mı?Ya benim de ilk torun ama ben yelek başladım çocuğuma diye sen yapma ne anlarsın ki sen ben para verip yaptırcam zaten dedi ben de parayla yaptırmasını ben de bilirim maksat çocuğuma emeğim geçsin 1 tane de olsa dedim arkamdan laf ediyormuş 2 ayrı ilde doktoru var diye keyfimden mi sanki eşim göreve gidiyor bazen 15 gün 3 ay yok evde tek başıma oturacağıma annemin yanına gidiyorum diye gözlerine batmış sanki kendi oğulları normal bir memur da böyle laf ediyorlar çıldırmamak elde değil
Evet kp sürekli hizmet bekliyor kv desen pis ve dağınık çalışıyor her gelmesinde evi kendi istediği gibi dizayn ediyor 1 ken 3 iş çıkarıyorlar her gelip kaldıklarında geçen de diş fırçamı unuttum diye benim diş fırçamı kullandı gittiği gibi çöpe attımKeyfin için de 2 ayrı doktora gidebilirsin onu hiç ilgilendirmez. Üstüne titriyorsun ne güzel işte kolay evlat sahibi olunmuyor nasıl ilginç düşünceleri var ya şaka gibi bunlar gerçekten. Yavrum sen kendini üzme hiiç kendini yırtsanda anlamazlar. Gelirlersede yat uzan çok hizmet etme rahatsızım ağrılarım var de. Onlar geliyorsa zaten sana yardım için gelmeliler ilk Üç ay tehlikeli bilmiyorlar mı?
Ay Allah yardımcın olsun ya bu ne böyleEvet kp sürekli hizmet bekliyor kv desen pis ve dağınık çalışıyor her gelmesinde evi kendi istediği gibi dizayn ediyor 1 ken 3 iş çıkarıyorlar her gelip kaldıklarında geçen de diş fırçamı unuttum diye benim diş fırçamı kullandı gittiği gibi çöpe attım
Allah sabır versin bizlereAy Allah yardımcın olsun ya bu ne böyle
Diş fırçası olayı beni extra irite etti. Mümkün olduğunca elinden birşey yemeAllah sabır versin bizlere
Ya bir kere yaptıklarından hasta oldum pis çalışıyorlarDiş fırçası olayı beni extra irite etti. Mümkün olduğunca elinden birşey yeme
İnsallah canmEvet baya rahatladım canıım inşallah test sonucuda temiz çıkar
Benimde kızdığım bu biliyormusun sanki onlardan birsey istiyoruz hastahane masraflarini onlar dan cikariyoruz Allaha sukur eslerimiz calisiyor kendimizden kisar cocuklarimizin sagligina harcariz gerekirse kime ne ..! Demekki onlarin eline dussek yandik bir ihtiyaciniz varmi yardim edelim diyeceklerine hastahanemize laf ediyorlarYa benim de ilk torun ama ben yelek başladım çocuğuma diye sen yapma ne anlarsın ki sen ben para verip yaptırcam zaten dedi ben de parayla yaptırmasını ben de bilirim maksat çocuğuma emeğim geçsin 1 tane de olsa dedim arkamdan laf ediyormuş 2 ayrı ilde doktoru var diye keyfimden mi sanki eşim göreve gidiyor bazen 15 gün 3 ay yok evde tek başıma oturacağıma annemin yanına gidiyorum diye gözlerine batmış sanki kendi oğulları normal bir memur da böyle laf ediyorlar çıldırmamak elde değil