-
- Konu Sahibi Petitoogofrett
- #1.121
Amin amin en kisa durani kafa ve vucut yormayan misafir candirAllah kolaylık versin bacım ben misafirin en çok gidenini severim
Kız geldi zorda olsa hiç gelesi yoktuKizlarr selamm yogun boll misafirli bi gunu bitirdim şükürsabah hastahane kontrolum var sizde durumlar nasil Petitoogofrett geldimi.kirmizilar
Gelse bir dert gelmese bir dertt kiz bu aman kadınların isi zorKız geldi zorda olsa hiç gelesi yoktu
Gittin mi kontrole
Oy maşallah hep böyle devam etsin inşallahGelse bir dert gelmese bir dertt kiz bu aman kadınların isi zorgittim gittim cok sukur hersey yolunda 9 haftaligiz
İnsallah insallahh 2 bucuk santimcik bir fasulyeOy maşallah hep böyle devam etsin inşallah
Benimki de haftanın başında 1.03 cm di epey boy atmışlarİnsallah insallahh 2 bucuk santimcik bir fasulye
Oy maşallahGelse bir dert gelmese bir dertt kiz bu aman kadınların isi zorgittim gittim cok sukur hersey yolunda 9 haftaligiz
Doktor ölçümünü yapmismiydi en son gittiğinde seninBenimki de haftanın başında 1.03 cm di epey boy atmışlar
Evet çiçeğim pazartesi böyleydi idrara sıkışık gel bir dahakine dediDoktor ölçümünü yapmismiydi en son gittiğinde senin
Masallah kiz benimki ölçümünü bugun yapti 2 hafta önce kucuk oldugu icin yapamiyorum demisti ölçtü çok çok iyi dedi çok şükur banada sıkisik gel diyordu rahat görebilmek icin ama bugun skisik.olmadanda gördü 3 hafta sonra tekrar çagirdiEvet çiçeğim pazartesi böyleydi idrara sıkışık gel bir dahakine dedi
Heh işte 3 hafta sonra çağırdı beni de ama idrara sıkışık gel dediMasallah kiz benimki ölçümünü bugun yapti 2 hafta önce kucuk oldugu icin yapamiyorum demisti ölçtü çok çok iyi dedi çok şükur banada sıkisik gel diyordu rahat görebilmek icin ama bugun skisik.olmadanda gördü 3 hafta sonra tekrar çagirdi
Ama kesin de olmuyormuş yanilma ihtimalleri varmis cinsiyet icin bu arada doktor sıkısik gel demis ya bayaaaa skisik istiyolar ben kendimce skısiktim gecen gittigimde dedi idrar torban bunun 3 kati daha dolmasi lazim burdan cikinca tuvalete koscak kadar sıkısik olacaksin demisti aklinda bulunsun11. Haftada cinsiyet öğrenenler varmış
Of öyle de tutamam ki benAma kesin de olmuyormuş yanilma ihtimalleri varmis cinsiyet icin bu arada doktor sıkısik gel demis ya bayaaaa skisik istiyolar ben kendimce skısiktim gecen gittigimde dedi idrar torban bunun 3 kati daha dolmasi lazim burdan cikinca tuvalete koscak kadar sıkısik olacaksin demisti aklinda bulunsun
Ben girdim yeterince sıkısik degilsin braz daha sıkış gel dedi. Ben zaten 2 lt su icmistim giderken yarim saatte etkisini gosterdi gitim hemem etti muayneyi sonrasi kosarak tuvaletOf öyle de tutamam ki ben
Amin aminAayy ben de hiç dayanamam valla nasıl olacak Allah yardımcımız olsun
Ya benim yaşadığım yerdeki doktor sıkışık gel falan demedi şimdi annemin yanına geldim burda istediler orda 5+2 net bir ultrason görüntüsü vardı burda 7+1 de net değildi burdaki özel klinik değil hastaneydi acaba o yüzden miAmin aminbu sefer sıkısık gitmedim rahat gördü kız seninde gorur pek aramiz yok