Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim yaşadığım yerdeki doktor sıkışık gel falan demedi şimdi annemin yanına geldim burda istediler orda 5+2 net bir ultrason görüntüsü vardı burda 7+1 de net değildi burdaki özel klinik değil hastaneydi acaba o yüzden mi
Aynen ultroson cihaziyla alakali bir durumdur bence o zaman bastan gorulmus cnku

Belli olmaz kiz 12 haftada ogrenende varmis ben ogrenemem digerlerinde hatirlamuyorum ki kacinci haftada oldugunu seninki benden once gosterir belki 😂
Ay bu arada kız olursa Zümra ismini çok beğeniyorum oğlan olursa eşim direkt Alparslan dedi 😒😂 belli olmaz hadi bakalım hangimizinki erken davranacak 😂

Ay bu arada kız olursa Zümra ismini çok beğeniyorum oğlan olursa eşim direkt Alparslan dedi 😒😂 belli olmaz hadi bakalım hangimizinki erken davranacak 😂
Benim kizım yaşasaydi eger ismi zümra olucakti 😊 oğlum yaşasaydida ômer halis olucakti ama nasip suan hic bir sey yok aklimda cinsiyet ten sonra dusuncem galiba bu konuda esime musama gostermiyorum 🙈

Benim kizım yaşasaydi eger ismi zümra olucakti 😊 oğlum yaşasaydida ômer halis olucakti ama nasip suan hic bir sey yok aklimda cinsiyet ten sonra dusuncem galiba bu konuda esime musama gostermiyorum 🙈
Başın sağolsun çiçeğim Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah 🙏🏻 🤲🏻

X