Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ultroson cihaziyla alakali bir durumdur bence o zaman bastan gorulmus cnku

Belli olmaz kiz 12 haftada ogrenende varmis ben ogrenemem digerlerinde hatirlamuyorum ki kacinci haftada oldugunu seninki benden once gosterir belki
Ay bu arada kız olursa Zümra ismini çok beğeniyorum oğlan olursa eşim direkt Alparslan dedi belli olmaz hadi bakalım hangimizinki erken davranacak

Ay bu arada kız olursa Zümra ismini çok beğeniyorum oğlan olursa eşim direkt Alparslan dedi belli olmaz hadi bakalım hangimizinki erken davranacak
Benim kizım yaşasaydi eger ismi zümra olucakti oğlum yaşasaydida ômer halis olucakti ama nasip suan hic bir sey yok aklimda cinsiyet ten sonra dusuncem galiba bu konuda esime musama gostermiyorum

Benim kizım yaşasaydi eger ismi zümra olucakti oğlum yaşasaydida ômer halis olucakti ama nasip suan hic bir sey yok aklimda cinsiyet ten sonra dusuncem galiba bu konuda esime musama gostermiyorum
Başın sağolsun çiçeğim Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…