-
- Konu Sahibi Petitoogofrett
- #1.141
Aynen ultroson cihaziyla alakali bir durumdur bence o zaman bastan gorulmus cnkuYa benim yaşadığım yerdeki doktor sıkışık gel falan demedi şimdi annemin yanına geldim burda istediler orda 5+2 net bir ultrason görüntüsü vardı burda 7+1 de net değildi burdaki özel klinik değil hastaneydi acaba o yüzden mi
Muhtemelen dediğin gibi kalp atışını dinlerken de bana nefes alma diyor nasıl almayayım heyecandan tansiyonum fırlamışAynen ultroson cihaziyla alakali bir durumdur bence o zaman bastan gorulmus cnku
Zümra benden önce öğrenirKızlar cinsiyetleri çok merak ediyoruuum.
Ooo hayırlı olsun sat ne zamaannn
Bende sizden öğreniyorum bak çoğu şeyi şimdi bana da tecrübe oluyorZümra benden önce öğrenir
Kiz o nasil doktorMuhtemelen dediğin gibi kalp atışını dinlerken de bana nefes alma diyor nasıl almayayım heyecandan tansiyonum fırlamış
Belli olmaz kiz 12 haftada ogrenende varmis ben ogrenemem digerlerinde hatirlamuyorum ki kacinci haftada oldugunu seninki benden once gosterir belkiZümra benden önce öğrenir
Masallah hayirli olsun
Sorma bacım pek otoriterdiiiKiz o nasil doktor
Ay bu arada kız olursa Zümra ismini çok beğeniyorum oğlan olursa eşim direkt Alparslan dediBelli olmaz kiz 12 haftada ogrenende varmis ben ogrenemem digerlerinde hatirlamuyorum ki kacinci haftada oldugunu seninki benden once gosterir belki
Benim kizım yaşasaydi eger ismi zümra olucaktiAy bu arada kız olursa Zümra ismini çok beğeniyorum oğlan olursa eşim direkt Alparslan dedibelli olmaz hadi bakalım hangimizinki erken davranacak
Başın sağolsun çiçeğim Rabbim cennetinde kavuştursun inşallahBenim kizım yaşasaydi eger ismi zümra olucaktioğlum yaşasaydida ômer halis olucakti ama nasip suan hic bir sey yok aklimda cinsiyet ten sonra dusuncem galiba bu konuda esime musama gostermiyorum
Amin insallah tesekkur ederim canmBaşın sağolsun çiçeğim Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah
Canım, evlatların cennetle inşallah orada görüşeceksinizBenim kizım yaşasaydi eger ismi zümra olucaktioğlum yaşasaydida ômer halis olucakti ama nasip suan hic bir sey yok aklimda cinsiyet ten sonra dusuncem galiba bu konuda esime musama gostermiyorum
İnsallah canm insallahCanım, evlatların cennetle inşallah orada görüşeceksiniz
Sat son adet tarihi mi oluyorOoo hayırlı olsun sat ne zamaannn
Evett ay hadi inşallah bekliyoruz hayırlı haberleriniiiSat son adet tarihi mi oluyor22 Aralık-25 Aralık tı
Teşekkürler Keseyi görürüm inşallah
İnşallah hayırlısı bakalımEvett ay hadi inşallah bekliyoruz hayırlı haberleriniii