- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 27
-
- Konu Sahibi Petitoogofrett
- #1.101
Ben aldım ya bir anda hüüp diye şiştimNormaldede gobekliyim ama bu bariz bebekkiloda almadim.cnku
Normal normal happy mom diye bi uygulama var orda okuyorum kiz ne kilolar aliniyor yada sifir kilo ile doguma giden var şok oldumBen aldım ya bir anda hüüp diye şiştim
Bende de o uygulama var seviyorum orayı ama bana daha çok hiç kilo almayanlar denk geldi insan kendini kötü hissediyorNormal normal happy mom diye bi uygulama var orda okuyorum kiz ne kilolar aliniyor yada sifir kilo ile doguma giden var şok oldum
30 kg alan gördüm kiz ben ama kadin 56 hamile kaldim hamile dogurdum dior gelde sasirmaBende de o uygulama var seviyorum orayı ama bana daha çok hiç kilo almayanlar denk geldi insan kendini kötü hissediyor
67 kiloyla hamile kalan ben bunu beğenmedim30 kg alan gördüm kiz ben ama kadin 56 hamile kaldim hamile dogurdum dior gelde sasirmaama seviyorum ordaki soru cevaplari okumayi
Kıııızzzz Allah seniNormal is goruyo gbi dusun cocuk dusunme sal gitsin
Cok sanslisinBende 55kiloyum şuan ama boyum 1.74bizim sülalede de pek kilo almazlar gebelikte sanırım bende almayacağım
Benim de 1.72 fazlam çoktu güzel diyete girmiştim bebiş işi bozduBende 55kiloyum şuan ama boyum 1.74bizim sülalede de pek kilo almazlar gebelikte sanırım bende almayacağım
Bilemiyorum artık canım göreceğiz. Alırsam zaten çok iri olurum. Almamaya özen göstereceğimCok sanslisin
İlk aylar da sanırım bulantıdan kilo veriliyormuş inşallah sizin bulantınız olmaz canım doğumdan sonra toparlarsın kilon iyi şuan zaten seninde boyun varmışBenim de 1.72 fazlam çoktu güzel diyete girmiştim bebiş işi bozdu
Çok şükür hiç bulantım yok hani aklıma gelince tiksindiğim şeyler sadece o kadar onun harici kusma bulantı ağrı mağrı yok ara ara uykulara doyamıyorum o kadarİlk aylar da sanırım bulantıdan kilo veriliyormuş inşallah sizin bulantınız olmaz canım doğumdan sonra toparlarsın kilon iyi şuan zaten seninde boyun varmış
Oooh uyuyabildiğin kadar uyu bebişimÇok şükür hiç bulantım yok hani aklıma gelince tiksindiğim şeyler sadece o kadar onun harici kusma bulantı ağrı mağrı yok ara ara uykulara doyamıyorum o kadar
Öyle yapıyorum zaten bu hayatta birileri kazanır birileri yer ben yiyici tarafımOooh uyuyabildiğin kadar uyu bebişim
Hahahah tabi kızÖyle yapıyorum zaten bu hayatta birileri kazanır birileri yer ben yiyici tarafım
İlerleyen zamanda ağırlaşınca zaten keyfim olmayacak en iyisi yatışşHahahah tabi kız
Bak keyfineZaten şimdi dinlen sonra yoğun bir dönem seni bekliyor
Allah kolaylık versin bacım ben misafirin en çok gidenini severimKizlarr selamm yogun boll misafirli bi gunu bitirdim şükürsabah hastahane kontrolum var sizde durumlar nasil Petitoogofrett geldimi.kirmizilar