- Konu Sahibi Petitoogofrett
- #1.081
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar daha olmadım regli ama leke leke gelmeye başladı sanki yani olacağım üzgünüüüüm. Petitoogofrett napti acaba ya merakta kaldim
Ah güzelim kıyamam ben sana ya ümidimizi kesmek yok bu ay olmazsa bir dahaki ay varKızlar daha olmadım regli ama leke leke gelmeye başladı sanki yani olacağım üzgünüüüüm
Güzelim senin sat ne zamanSabah ola hayrola
22 kasım cok fazla aramiz yok bizim senle galibaGüzelim senin sat ne zaman
Kaybetmiyorum kuzum benim yıllarca uğraşanlar var benim daha 4-5ay oluyor isteyeli Olucak inşallah 3bucuk senedir biz onu beklettik sıra onda şimdi o bizi bekletiyor ama olsunAh güzelim kıyamam ben sana ya ümidimizi kesmek yok bu ay olmazsa bir dahaki ay var
Kısmet güzelimSabah ola hayrola
Benim de 28 kasım dediğin gibi22 kasım cok fazla aramiz yok bizim senle galiba
Her şeyin bir vakti var o da vaktini bekliyor annesiiiKaybetmiyorum kuzum benim yıllarca uğraşanlar var benim daha 4-5ay oluyor isteyeli Olucak inşallah 3bucuk senedir biz onu beklettik sıra onda şimdi o bizi bekletiyor ama olsun
Aynen öyle ballıtoşumHer şeyin bir vakti var o da vaktini bekliyor annesiii
Ben yarindan sonra yine gidicem dee kiz benim karnim cikti ya 3. Hamilelik oldugundan mi acabaBenim de 28 kasım dediğin gibi
Bende 3 sene korundum 6 ayda oldu kiz vucut sasiriyor onceki hamileliklerim hemen olmustu cnku hic korunmamistim korununca gecikebiliyor sanirim senin icinde en dogru zamanda saglikla gelsin bebisin gün asıri calismalara devamKısmet güzelim
Önceki ikisinde de olmuş muydu böyleBen yarindan sonra yine gidicem dee kiz benim karnim cikti ya 3. Hamilelik oldugundan mi acaba
Evet vücut alışmaya çalışıyor bence deBende 3 sene korundum 6 ayda oldu kiz vucut sasiriyor onceki hamileliklerim hemen olmustu cnku hic korunmamistim korununca gecikebiliyor sanirim senin icinde en dogru zamanda saglikla gelsin bebisin gün asıri calismalara devam
Önceki ikisinde de olmuş muydu böyle
Normal is goruyo gbi dusun cocuk dusunme sal gitsinEvet vücut alışmaya çalışıyor bence de
Bir aksilik olmazsa inşallah canım benim
Hatırlamıyorum gerçekten genelde hamilelik sayisi cogaldikxa karin buyumesi cabuk oluyo diye okudum kaslar daha once buyudugu icin daha gevsek oluyormus ve karin daha cabuk cikiyormusÖnceki ikisinde de olmuş muydu böyle
Bir de şu an rahim portakal kadarmış zatenHatırlamıyorum gerçekten genelde hamilelik sayisi cogaldikxa karin buyumesi cabuk oluyo diye okudum kaslar daha once buyudugu icin daha gevsek oluyormus ve karin daha cabuk cikiyormus
Normaldede gobekliyim ama bu bariz bebek kiloda almadim.cnkuBir de şu an rahim portakal kadarmış zaten