- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 27
-
- Konu Sahibi Petitoogofrett
- #1.061
Allah sağlıkla evlatlarıyla sınamasın da onlara öyle bir uğraş versin ki beni unutsunlarZaman su gibi akıp gidiyor gerçekten dün gibiHer şey yoluna girer canım benim gün olur devran döner. Sende uzaktan izlersin.
Yaa gerçekten mi keske testin olsaydi yapardinDaha gelen giden yok canım
Bekliyorum bende
Ya yaa iste hep ayni diye boşuna demiyorum hep bir beklenti icindeler esim suan dahi ne zaman onlarla konuşsa biz bir sekilde kavga ediyoruzz onun icin arasalarda acmak istemiyor onlarin telefonunu o acmayinca beni ariyolar surekli ben daha sinir oluyorumYav benim başımda iki kaynana var kp daha beter kaynanamdan sen öyle hesap et emekli olunca iyice bize sardı sürekli gelelim siz gelin diyordu e iyi de biz de bir aile olmuşuz sürekli size gelip gidemeyiz ki zaten pisler kv de kp de tuvaletten çıkar elini yıkamaz o ellerle direkt yemek yapmaya başlar bir kere mikrop kapıp hastanelik oldum 1 hafta boyunca rahatsızdım görümcem de tam bir laf taşıyıcı onun yanında en ufak bir şey de anında gider yetiştirir ilgili yerlere öyle de bir sinsi ben onun yanında hiçbir şey demem bazen başımı alıp gidesim geliyor o kadar insanın canına tak ettiriyorlar
Ay dünyanın bir ucuna git oraya bile yetişir yine huzurunu bozarlar olanları söylüyoruz çiçeğim ekstra katıp anlatmıyoruz ki dediğin gibi daha neler neler var buraya yazılmayacak insanın da bir sınırı var onu taşırınca da sen sinirlisin oluyor sen yap yap ben hiçbir şey olmamış gibi devam edeyim yok öyle dünyaaYa yaa iste hep ayni diye boşuna demiyorum hep bir beklenti icindeler esim suan dahi ne zaman onlarla konuşsa biz bir sekilde kavga ediyoruzz onun icin arasalarda acmak istemiyor onlarin telefonunu o acmayinca beni ariyolar surekli ben daha sinir oluyorumesimide anliyorum benden uzak tutmak istyor hamile oldugum icin extra korkuyor malum tanisyon meselesi benim. Uzakta olsalar gene yapan yapiyo vala kurtulus yok kiz bunlardan kötü kötü konusuyoruz ama napalim birde buraya yazilmayanlqr var hic birşey hic bir nefret boşuna degil insallah bebislerimizi sag saglim kucagimiza aliriz da onlara vaktimiz hic olmaz
Oh ne güzel dediiiin vallaAllah sağlıkla evlatlarıyla sınamasın da onlara öyle bir uğraş versin ki beni unutsunlar
Olmazsam yarına kadar alıcam canımYaa gerçekten mi keske testin olsaydi yapardin
Kız eden bulur, dediğin gibi uzaktan bile yetişiyorlar. Benim eşimde çok sındı bu muhabbetlerden. Bana da çok üzülüyor sinir hastası olucam diye. Aman senden uzak tutsun iki canlısın yazıktır günahtır. Allah merhamet,vicdan versin kalbi kötülere.Ya yaa iste hep ayni diye boşuna demiyorum hep bir beklenti icindeler esim suan dahi ne zaman onlarla konuşsa biz bir sekilde kavga ediyoruzz onun icin arasalarda acmak istemiyor onlarin telefonunu o acmayinca beni ariyolar surekli ben daha sinir oluyorumesimide anliyorum benden uzak tutmak istyor hamile oldugum icin extra korkuyor malum tanisyon meselesi benim. Uzakta olsalar gene yapan yapiyo vala kurtulus yok kiz bunlardan kötü kötü konusuyoruz ama napalim birde buraya yazilmayanlqr var hic birşey hic bir nefret boşuna degil insallah bebislerimizi sag saglim kucagimiza aliriz da onlara vaktimiz hic olmaz
Senin o güzel duana kurbanKız eden bulur, dediğin gibi uzaktan bile yetişiyorlar. Benim eşimde çok sındı bu muhabbetlerden. Bana da çok üzülüyor sinir hastası olucam diye. Aman senden uzak tutsun iki canlısın yazıktır günahtır. Allah merhamet,vicdan versin kalbi kötülere.
Kesinlikle öyle çiçeğim gönlümüze yük edinmekten başka bir şey değil en iyisi boşvermekBizden uzak allaha yakin olsunlar kizlar vala zor yani kafa yorgunlugundan baska birsey degiller
Valla artık takmıyorum hiçbir şey de hissetmemeye başladım bebişimden aldığım güçle herkese karşı tek yürekAynen canm aynen sende dusunme bosver bebegini dusun strese sokma kendini
Kim tutar biziValla artık takmıyorum hiçbir şey de hissetmemeye başladım bebişimden aldığım güçle herkese karşı tek yürek
Alemsin kız vallaKim tutar bizi
Ayy sus kiz sus.bu gazla kavga cikartiriz birdeAlemsin kız vallabizde bu cesaret olduğu sürece kimse duramaz önümüzde
Valla ben de bir gazla yakıp yıkacak duruma geldim en iyisi susmakAyy sus kiz sus.bu gazla kavga cikartiriz birde
Sakin ol derin nefes alValla ben de bir gazla yakıp yıkacak duruma geldim en iyisi susmak