Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallaha öyle 1 gun dusunmem silerim çokta gorustugum soylenmez benden uzak allah a yakin olsunlar bak dusununnce bile sinirlendim
İşte bana 1.5 saat mesafede başka şehirde olunca her haftasonu gelmek yatılı kalmak istiyorlardı önünü kestim beni mutfaktan çıkartmıyorlar ki sürekli bir istek bir de geç yatayım ama erken kalkayım asla yüzüm düşmesin sanki köleymişim gibi muamele her güzel anımın katili oldular şimdi de daha çok üzerime geliyorlar beni eşime şikayet ediyorlar valla ben de cinnete gelince ilk defa, eşim korktu aman hangi birini anlatayım daha bir sürü şey

Ayni şeyleri emin ol gelin hizmetci gelin hizmet edecek anasina gitmeyecek kalmayacak Allah'tan tek sansim kocammis cekfi alti iclerinden 10 saatlik yola getirdi halen daha cok gorusmem geldikkerindede yüz vermem herkes yerini ve haddini bilicek benim kaybedecek birseyim yok senin hamileyken yapmalari kötü olmus amac ne. Yani ne gecicek ellerine herkes kenfi evinde ailesinde iyi olsun demiyolar

Evet saymış kp biliyor musun anneme şu kadar gitmişim onlara bu kadar gitmişim eşim göreve gitti 3 ay anneme geldim e neden buraya gelmiyor sen ne biçim erkeksin karına laf geçiremiyorsun diyor adam bir de habire ağzında boşanma lafı siz ayrılıyorsunuz bize söylemiyorsunuz falan benim eşimle birebir hiçbir problemim yok ama ne zaman ailesinden konu olsa aramızda soğuk rüzgarlar esiyor biz de 1 seneye tayinciyiz onlardan uzak olmak istiyorum eşim de Antalya civarlarına gidelim diyor bakalım bu sefer de uzak diye gelip 1 ay kalırlar böyle de yapışkanlar

Allah’a havale et kuzum ben öyle yaptım. Kimsenin seni üzmesine izin verme elbet herkes yaptığı kötülüklerin bedelini öder ilahi adalet rabbim kimse de bırakmaz. En sıkıntılı dönemlerdesin allahım korusun seni ve bebeğini eşin yanındaysa hiç bir şeyden korkma. Benim eşim sağ olsun yanımda en büyük destekçim o yüzden biraz daha kolay atlatıyorum. Yuvanızın huzuru hiç bozulmasın inşallah

Kız kendilerine hizmetçi tutsunlar yada seninle beraber girsin mutfağa yardım etsin bir zahmet kayınvaliden falan. yapmak zorundamısın ay anlamıyorum şu kafaları ya. Sende bir ananın kuzususun hemde iki canlısın insan kıyamaz. Benim kayınvalidem sağolsun melek,ama kayınpederim ve görümcemmmm Bencil,kendi hatalarını başkalarına yıkarlar. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Galiba tum kaynana pederler gorumceler ortak hareket ediyolar sorunlar aynı cnku kizlar ama eslerden yana sansliyiz anladigim kadariyla cok sukur en onemlisi de bu dusunsenize ana kuzusu bir eş

İlk başlarda o da toz kondurmuyordu da ailesine sonradan kendi şahit olunca dediklerine şimdi benim yanımda hoş olmasa da bir şey değişmez basar giderim bu kadar basit Allah her şeyi görüyor eminim ki adaleti tecelli edecek.

Yav benim başımda iki kaynana var kp daha beter kaynanamdan sen öyle hesap et emekli olunca iyice bize sardı sürekli gelelim siz gelin diyordu e iyi de biz de bir aile olmuşuz sürekli size gelip gidemeyiz ki zaten pisler kv de kp de tuvaletten çıkar elini yıkamaz o ellerle direkt yemek yapmaya başlar bir kere mikrop kapıp hastanelik oldum 1 hafta boyunca rahatsızdım görümcem de tam bir laf taşıyıcı onun yanında en ufak bir şey de anında gider yetiştirir ilgili yerlere öyle de bir sinsi ben onun yanında hiçbir şey demem bazen başımı alıp gidesim geliyor o kadar insanın canına tak ettiriyorlar

Ah sana kıyamam boşver, elbet ellerini eteklerini çekerler. Hak edene hak ettiği gibi davranmak gerek bazen. Öyle de kötü gelin oluyoruz ama
Aman sanki öyle de kötü geliniz böyle de en azından biz mutlu olalım yaranamayız ki ne yaparsak yapalım kendi evlatları bin beterini yapar yine el üstünde tutar biz bir oflasak bizden kötüsü yok

Aman sanki öyle de kötü geliniz böyle de en azından biz mutlu olalım yaranamayız ki ne yaparsak yapalım kendi evlatları bin beterini yapar yine el üstünde tutar biz bir oflasak bizden kötüsü yok
Aynen öyle güzelim, Sen bunları düşünüp kendini hiççç üzme şimdi. İnsan düşündükçe sinir oluyor çünkü bilirim onlar için bebişinle kendini yıpratma annesi oda artık seni hissediyoor

Gerçekten bebiş öyle zor bir zamanımda geldi ki bana Allahtan hep sabır ve hayatımı güzelleştirecek bir mucize istedim çok şükür nasip oldu 2 ay bitecek yakında

Gerçekten bebiş öyle zor bir zamanımda geldi ki bana Allahtan hep sabır ve hayatımı güzelleştirecek bir mucize istedim çok şükür nasip oldu 2 ay bitecek yakında
Zaman su gibi akıp gidiyor gerçekten dün gibi Her şey yoluna girer canım benim gün olur devran döner. Sende uzaktan izlersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…