Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninde balım benim
Ay şimdi sıra cinsiyetteeee bence kız içime çoook öyle doğuyor. Senin içinden ne geçiyor güzelim
Ay ne bileyim oğlan gibi geliyor kardeşim de dün gece rüyasında oğlan görmüş yeğenimle beraber oynarlarken içimden bir ses erkek diyor ama yengem de sağa tutunan kız sola tutunan erkektir dedi bilmiyorum kafam karışık

Benim oglum olucak bak yaziyorum buraya esimede diyorum kız olursa büyük supriz olur bana bastan beri erkek dyorum
Ay sağlıklı olsun canımm ama annelerin kalbine düşer heralde Rabbim sağlık versin şansları,bahtları güzel olsun Ay zaman çabuk geçiyor şimdi aklımdan geçti her şeye ağlıyorum falan demiştin o zaman ben sende birşeyler olduğunu anlamıştım kucağına aldığın günleri de görelim inşallah

Tabiii en önemlisi saglik sag saglim saglikla kucagimda bebegimle evime gireyim daha bisiy istemem evet dun gibi konustuklarimiz. Demi 2. Ayimiz doldu bile bizim sende icini ferah tut ovulasyon testlerini birak hatta bence stres yaptırıyor dur akisina birak eğer bu ayda olmazsa gün aşıri iliskiyle devam et bu ayda kirmizilari gormeden umudunu kesme tabi

Sizler içinde her zaman dua edeceğim
2ay bitti bile 9 ayda öyle geçecek rabbim bir avazda kurtaracak inşallah
Kullanmıyorum canım 1ay kullandım kalan 5tane test vardı onları da bu ay akıntımı fark ettiğimde yaptım. Almayı düşünmüyorum zaten tekrar. Düzenli ilişki olduğunda gerek yok bencede haklısın yani
İnşallah önümüzdeki aylarda teyze oldunuz diyeceğim

Ayy hayali bile çok güzeell ben akışına bırakmıştım çünkü ne kadar kafaya takarsan o kadar yıpranıyorsun ben zaten kesin olmamıştır diye öylesine test yapayım dedim ve çok şükür Rabbim nasip etti inanıyorum sana da yakın zamanda nasip olacak her zaman dualarımdasın

Ayni heyacanla bekliyoruz bizde senin haberlerini oluruna birak benim 6 ayda oldu kız tutmuyor bu hemen bazilari dogum zamani su zamana gelsin diyerek yapiyor hemende tutturuyor hayret ediyorum vallah nasil bir azimse

Güzelim benim Allah razı olsun
En güzeli akışına bırakmak zaten ah şöyle bir kafamdan silebilsem bende… çok üstüne düştüm aşırı stres oluyorum eşimin ailesi tarafından da sorunlarımız var o konulara da çok fazla üzülüyorum büyük ihtimal oda beni çok etkiliyor

Ah çiçeğim geçen hafta sırf bu yüzden kıyamet koptu evimin huzuru kaçtı onlar yüzünden seni o kadar iyi anlıyorum ki hamile olduğumu bile bile o kadar ağır laflar duydum ki çok kalbim kırıldı sinir krizleri geçirttiler bana bebeğime bir şey oldu diye çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…