- 27 Ekim 2021
- 708
- 607
-
- Konu Sahibi Petitoogofrett
2gün geçmiş acaba geç yumurtlama mı oldu canım yumurtlamanı biliyormusun? Geç döllenmemi acaba benim regle bir hafta kala 1.20 çıkmıştı doktor regl yaklaştığı için yükselmiş olabilir demişti 3 ay önce. Senin 2 çıkmış hayırlısıdır inşallah28 Aralık canım bat
Amiiiin hepimizin güzelimmmAllah razı olsun bal bacımmm senin de her şey o güzel gönlünce olsun
Bilmiyorum ki canım ya hayırlısıysa olsun değilse zaten olmasın2gün geçmiş acaba geç yumurtlama mı oldu canım yumurtlamanı biliyormusun? Geç döllenmemi acaba benim regle bir hafta kala 1.20 çıkmıştı doktor regl yaklaştığı için yükselmiş olabilir demişti 3 ay önce. Senin 2 çıkmış hayırlısıdır inşallah
Evet aynen öyle canım, kısmetten öte olmuyor herşeyin zamanı var sıkma güzel canını.Bilmiyorum ki canım ya hayırlısıysa olsun değilse zaten olmasın
Saol canim yaEvet aynen öyle canım, kısmetten öte olmuyor herşeyin zamanı var sıkma güzel canını.
Ay maşallah maşallahPetitoogofrett çiçeğim bugünkü değer çıktı 3854 önceki 1662 ydi
Allah razı olsun bal bacımmm darısı sana olsun inşallahAy maşallah maşallah
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım benimmmmm
Kalp atışını duyacağın günü bende sabırsızlıkla bekliyorum
Yaa amin inşallahAllah razı olsun bal bacımmm darısı sana olsun inşallah
Hangi değerde kese hangi değerde kalp atışı görülür acaba bir bilgin var mı
Canim ilk gebeligimde kese 5 hafta da gormustuk ve 1.5 hafta sonra kalp atesi da duyduk
Haftaya gideceğim Allahın izniyle güzelim teşekkür ederim bilgilendirmen içinCanim ilk gebeligimde kese 5 hafta da gormustuk ve 1.5 hafta sonra kalp atesi da duyduk7 haftada hersey kesin olarak gorunur bence tabi gec dollenme vs durum yoksa…. Bence senin degerlerin cok guzel doktara gidebillirsin P Papatyakircicegi
Ne demek canimHaftaya gideceğim Allahın izniyle güzelim teşekkür ederim bilgilendirmen için
Kac haftaliksinizKızlar aranızda kalp atışı duyan var mı ben doktora gittim kendi doktorum yoktu başka doktorda biraz sorunlu çıktı soramadım bir şey bu haftalarda duyulur mu bekleyeyim mi
6+3 keseyi bebeği gördüm ben kalp atışına gittim doktorum yoktu tekrar ne zaman gitsem bilemedimKızlar aranızda kalp atışı duyan var mı ben doktora gittim kendi doktorum yoktu başka doktorda biraz sorunlu çıktı soramadım bir şey bu haftalarda duyulur mu
Kaçıncı haftadaydınız Rabbim acınızı hafifletsinMerhaba kızlar, ben bu başlıkta hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama dün öğrendim ki bebeğimin kalbi durmuş. Kürtaj olacağım.
Görüyorum ki güzel haberler alanlar var, umarım sağlıkla da kucağıniza alırsınız. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah razı olsun, 7+3 tüm.Kaçıncı haftadaydınız Rabbim acınızı hafifletsin