-
- Konu Sahibi Petitoogofrett
Evet evet normal karindan bakarak gördük 5+0. Haftamizda 6+0 haftada bir daha gidecegim bu sefer kalp atisi icin benim doktor kontrolunde ilerledigim icin. Bu kadar sık kontrollerim siz 6 haftada gitsenizde olur direk sonuca erismis olursunuzNormal ultrasonla baktılar değil mi vajinal değil ben de uygulamaya göre 4+2 yim 6. Haftaya girişte mi görebilirim keseyi kusura bakmayın bu konuda pek bilgim olmadığı için soruyorum
Teşekkür ederim o kadar sabredemem sanırım 5+0da ben de giderim gibiEvet evet normal karindan bakarak gördük 5+0. Haftamizda 6+0 haftada bir daha gidecegim bu sefer kalp atisi icin benim doktor kontrolunde ilerledigim icin. Bu kadar sık kontrollerim siz 6 haftada gitsenizde olur direk sonuca erismis olursunuz
Sat ne zamandı? Ben dün gittim, yarın yine gideceğim. Doktorum haftaya 5 ocak gibi ultrasonda gözükür dediEvett bat 26 aralıktı daha kan vermeye gitmedim siz ne zaman gittiniz
28 kasımSat ne zamandı? Ben dün gittim, yarın yine gideceğim. Doktorum haftaya 5 ocak gibi ultrasonda gözükür dedi
Benim de geçen ay kimyasaldı, o nedenle endiseliyim. İnsallah 9 ay birlikte ilerleriz28 kasımhadi inşallah ben de 5+0 da gitmeyi düşünüyorum gitmişken keseyi de görürüz Allahın izniyle Bir kimyasalım var o yüzden erkenden gidip kendimi üzmek istemiyorum
Ayy hadi inşallah sıkıntı yaşarsam direkt paylaşırım çiçeğim sen de bir sıkıntın olursa istediğin zaman paylaşabilirsin uykumdan uyanıp buraya bakıyorum çoğu zaman sonra geri yatıyorumBenim de geçen ay kimyasaldı, o nedenle endiseliyim. İnsallah 9 ay birlikte ilerleriz
İlk bebek mi olacak?Ayy hadi inşallah sıkıntı yaşarsam direkt paylaşırım çiçeğim sen de bir sıkıntın olursa istediğin zaman paylaşabilirsin uykumdan uyanıp buraya bakıyorum çoğu zaman sonra geri yatıyorum
Evet Allahın izniyleİlk bebek mi olacak?
Benim de hayırlısı iseEvet Allahın izniyleSenin?
Oohh her şeylerimiz aynı maşallah sübhanallahBenim de hayırlısı ise
Bende ikisi de yok. Kasık bölgesinde kıprasma, ara sıra hafif ağrılar var yalnızca. Bir de epey çok akıntı.Belirtileriniz varmi kizlar mide bulantisi halsizlik vs.
Halsizlik var dün ev temizliği yaptım ondan kaynaklı olsa gerek bugün full yatarımBelirtileriniz varmi kizlar mide bulantisi halsizlik vs.
İs yaptigim zaman bendede oluyor 1 saatten fazla bi is yaparsam halsizlik oluyor direkt ayakta duramiyorum bas donmem yada bulantim yok sadece halsizlik isin guzel yanlari tabi bunlardaHalsizlik var dün ev temizliği yaptım ondan kaynaklı olsa gerek bugün full yatarım
İlerleyen zamanlarda oluyormuş sanırım bulantı tabi her gebelik farklı bakalım bizleri neler bekliyorİs yaptigim zaman bendede oluyor 1 saatten fazla bi is yaparsam halsizlik oluyor direkt ayakta duramiyorum bas donmem yada bulantim yok sadece halsizlik isin guzel yanlari tabi bunlarda
Merhaba gebelik varmiymis sizdeEvet yaptığım zaman flaşla görülen incecik hayal meyal bir çizgi görmüştüm 5 10 dk içerisinde reglime 4 gün kala yaptım bu arada durdukça çizgi netleşti şuan reglime 2 gün kaldı bu resmi de 2 gün önce çektim atmaya fırsat bulamadım sizce kuruma çizgisi mi yoksa biseyin varlığını mi temsil ediyor Eki Görüntüle 2975882