Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal ultrasonla baktılar değil mi vajinal değil ben de uygulamaya göre 4+2 yim 6. Haftaya girişte mi görebilirim keseyi kusura bakmayın bu konuda pek bilgim olmadığı için soruyorum
Evet evet normal karindan bakarak gördük 5+0. Haftamizda 6+0 haftada bir daha gidecegim bu sefer kalp atisi icin benim doktor kontrolunde ilerledigim icin. Bu kadar sık kontrollerim siz 6 haftada gitsenizde olur direk sonuca erismis olursunuz

Teşekkür ederim o kadar sabredemem sanırım 5+0da ben de giderim gibi

Sat ne zamandı? Ben dün gittim, yarın yine gideceğim. Doktorum haftaya 5 ocak gibi ultrasonda gözükür dedi
28 kasım hadi inşallah ben de 5+0 da gitmeyi düşünüyorum gitmişken keseyi de görürüz Allahın izniyle Bir kimyasalım var o yüzden erkenden gidip kendimi üzmek istemiyorum

Benim de geçen ay kimyasaldı, o nedenle endiseliyim. İnsallah 9 ay birlikte ilerleriz
Ayy hadi inşallah sıkıntı yaşarsam direkt paylaşırım çiçeğim sen de bir sıkıntın olursa istediğin zaman paylaşabilirsin uykumdan uyanıp buraya bakıyorum çoğu zaman sonra geri yatıyorum

Agrilar kese yerlesirken oluyor gectigimiz bir hafta benimde agrim oldu kese yoktu bu hafta gittim kese gorduk kese yerlesmesi agrisi yasamisiz

İs yaptigim zaman bendede oluyor 1 saatten fazla bi is yaparsam halsizlik oluyor direkt ayakta duramiyorum bas donmem yada bulantim yok sadece halsizlik isin guzel yanlari tabi bunlarda
İlerleyen zamanlarda oluyormuş sanırım bulantı tabi her gebelik farklı bakalım bizleri neler bekliyor

Merhaba gebelik varmiymis sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…