Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, ben bu başlıkta hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama dün öğrendim ki bebeğimin kalbi durmuş. Kürtaj olacağım.
Görüyorum ki güzel haberler alanlar var, umarım sağlıkla da kucağıniza alırsınız. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Ah kuzum ah 😢
Çok geçmiş olsun ne desem bilemedim çok üzüldüm çok…
Başın sağolsun herşeyde vardır bir hayır. Rabbim böyle uygun görmüş demek ki. 🥺

Merhaba kızlar, ben bu başlıkta hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama dün öğrendim ki bebeğimin kalbi durmuş. Kürtaj olacağım.
Görüyorum ki güzel haberler alanlar var, umarım sağlıkla da kucağıniza alırsınız. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Yaa cok gecmis olsun rabbim sabir versin sizin icin cok cok dua edecegim 🤲

Oldu canım benim 10gün var regle değerlendirdik elimizden geldiğince bekliyorum artık bakalım erken gebelik testi sipariş verdim 5tane 😂😂
sen naptın doktora çıktın mı 🥰
Hadi bakalim bu ayda senindir Insallah 😘🥰☺️
Evet bugun gittik kese ve yolk kesesi gorduk haftaya kalp atesi duyariz dedi doktor bir hafta geride dedi ama yolk kesesi gorduktan sonra sikinti yok dedi bakalim hayirlisi 😊😊🥰

Hadi bakalim bu ayda senindir Insallah 😘🥰☺️
Evet bugun gittik kese ve yolk kesesi gorduk haftaya kalp atesi duyariz dedi doktor bir hafta geride dedi ama yolk kesesi gorduktan sonra sikinti yok dedi bakalim hayirlisi 😊😊🥰
İnşallah canımmm ❤️🥰
Çok sevindim😻 Herşey yolunda gitsin inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görelim 😍😍😍

Aslinda biraz zor gunler geciyorum kizim cok huysuz dis filan cikartiyor ondan hic dinlenemiyorum cok yoruluyorum onun disinda cok sukur iyiyim :anne: sen ne zaman test yapmaya dusunuyorsun?
Oy kıyamam rabbim şifasını versin inşallah 🙏
Sanada güç kuvvet versin 🤲🏻
Ben 3gün kala yapmayı düşünüyorum daha 8gün var 😫

İnşallah melek kalplim 💗
Bebişin kalp atışını duymaya gidicektiniz dimi cuma günüü naptınız güzelim 😻
Çiçeğim bu hafta cumaydı eşim göreve gidecek çarşamba günü ben de ailemin yanına gideceğim o yüzden oraya gidince gideceğim doktora 💕

X