- 27 Ekim 2021
- 708
- 607
-
- Konu Sahibi Petitoogofrett
Ah kuzum ahMerhaba kızlar, ben bu başlıkta hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama dün öğrendim ki bebeğimin kalbi durmuş. Kürtaj olacağım.
Görüyorum ki güzel haberler alanlar var, umarım sağlıkla da kucağıniza alırsınız. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yaa cok gecmis olsun rabbim sabir versin sizin icin cok cok dua edecegimMerhaba kızlar, ben bu başlıkta hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama dün öğrendim ki bebeğimin kalbi durmuş. Kürtaj olacağım.
Görüyorum ki güzel haberler alanlar var, umarım sağlıkla da kucağıniza alırsınız. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kendi doktorunuza randevu bulabildiginiz bir. Zamanda gidebilirsinz iciniz rahat etmis olur hem6+3 keseyi bebeği gördüm ben kalp atışına gittim doktorum yoktu tekrar ne zaman gitsem bilemedim
Oldu canım benim 10gün var regle değerlendirdik elimizden geldiğince bekliyorum artık bakalım erken gebelik testi sipariş verdim 5tanePetitoogofrett ne yaptın cnm? Yumurtalama oldu mu?
Hadi bakalim bu ayda senindir InsallahOldu canım benim 10gün var regle değerlendirdik elimizden geldiğince bekliyorum artık bakalım erken gebelik testi sipariş verdim 5tane
sen naptın doktora çıktın mı
İnşallah canımmmHadi bakalim bu ayda senindir Insallah
Evet bugun gittik kese ve yolk kesesi gorduk haftaya kalp atesi duyariz dedi doktor bir hafta geride dedi ama yolk kesesi gorduktan sonra sikinti yok dedi bakalim hayirlisi
Amin insallah sende bunu yasaİnşallah canımmm
Çok sevindimHerşey yolunda gitsin inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görelim
Kısmet kuzumAmin insallah sende bunu yasa
Olur insallah en yakin hayirli zamandaKısmet kuzum
Oluruna bıraktım şuan
Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor neler hissediyorsunOlur insallah en yakin hayirli zamanda
Aslinda biraz zor gunler geciyorum kizim cok huysuz dis filan cikartiyor ondan hic dinlenemiyorum cok yoruluyorum onun disinda cok sukur iyiyimSen nasılsın canım? Nasıl gidiyor neler hissediyorsun
Oy kıyamam rabbim şifasını versin inşallahAslinda biraz zor gunler geciyorum kizim cok huysuz dis filan cikartiyor ondan hic dinlenemiyorum cok yoruluyorum onun disinda cok sukur iyiyimsen ne zaman test yapmaya dusunuyorsun?
Canım benim inşallah güzel haberlerle gelirimMerakla bekliyorum bende sonucunu
İnşallah melek kalplim
Çiçeğim bu hafta cumaydı eşim göreve gidecek çarşamba günü ben de ailemin yanına gideceğim o yüzden oraya gidince gideceğim doktoraİnşallah melek kalplim
Bebişin kalp atışını duymaya gidicektiniz dimi cuma günüü naptınız güzelim
8. Haftamiza girdik kalp atisi vs. Hersey yolunda çok şükür ama ben hamile oldugumu unutuyorumCanım benim inşallah güzel haberlerle gelirim
Senin nasıl gidiyor alıştın mı yavruna