- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 27
- Konu Sahibi Petitoogofrett
Petitoogofrett çiçeğim bugün kan verdim 1662 çıktı 4+3 için fazla mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy maşallaaaahPetitoogofrett çiçeğim bugün kan verdim 1662 çıktı 4+3 için fazla mı
Doktor yoktu çiçeğim ben testi dışardan istedim hani direkt kan verip hormona bakılması içinOy maşallaaaah
Canım benim pek bilgim yok bu konu ile ilgili yanlış bişey söylemiyim.
Doktor ne dedi bence normal gibi ama
Benim 4.0 da 1557 idi normal degerin merak etmePetitoogofrett çiçeğim bugün kan verdim 1662 çıktı 4+3 için fazla mı
Teşekkür ederim sağolunBenim 4.0 da 1557 idi normal degerin merak etme
Ay her süreci ayrı bir heyecan kıyamam sana benDoktor yoktu çiçeğim ben testi dışardan istedim hani direkt kan verip hormona bakılması için
Ayyy Rabbim bir sonraki ay da sana nasip etsin ballı lokmam hamiş hamiş takılırız fena mı olurAy her süreci ayrı bir heyecan kıyamam sana ben
İki gün sonra regl oldum maalesefMerhaba gebelik varmiymis sizde
Hayırlısı olsun canım hakkındaİki gün sonra regl oldum maalesef
Teşekkür ederim sende var mıymışHayırlısı olsun canım hakkında
Kan verdim bende 2 çıktı geçen ayda vermiştim 0.1 çıkmıştıTeşekkür ederim sende var mıymış
Okadar güzel oluuuur ki ah ahAyyy Rabbim bir sonraki ay da sana nasip etsin ballı lokmam hamiş hamiş takılırız fena mı olur
Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıksız sonuçlanmasından daha iyi geç olması ben böyle düşünüyorum artık üzülmeyinİki gün sonra regl oldum maalesef
Bata kaç gün var canım?Kan verdim bende 2 çıktı geçen ayda vermiştim 0.1 çıkmıştı
Kaç yaşındasın ki çiçeğimOkadar güzel oluuuur ki ah ah
Bakalım göreceğiz canım benim
Ben daha 3 4 ay öncesinde hiç böyle değildim daha hazır hissetmiyordum kendimi şimdi iyice kendimi hazırlayınca tutuştum yani benim 2tane kedim var onları da bebeklikten büyüttüm geceleri kaç kere uyanıp özel sütlerle besledim ölümlerden döndürdüm zaten kendimi anne gibi hissediyordum öyle hissettiriyorlardı yani ama artık kendi yavruma annelik yapma zamanı geldi biyolojik saatim alarm vermeye başladı
26 yaşındayımKaç yaşındasın ki çiçeğim
Sen zaten anne olmuşsun darısı kendi bebeğine olsun
Ben de nisanda 25 yaşını bitireceğim çok güzel düşünmüşsün sana bol bol dua edeceğim bu Perşembe akşamında inşallah bir dahaki aya seni dört gözle bekliyorum26 yaşındayım
Erken çaldı çanlar eşim 31 yaşında benim için biraz daha vardı zaman aslında ama arkadaş gibi olalım istiyorum koşup eğlenelim beraber
Sen kaç yaşındasın balım.
Ah canımsıııın, güzel kalbine rabbim her zaman güzellikler göstersinBen de nisanda 25 yaşını bitireceğim çok güzel düşünmüşsün sana bol bol dua edeceğim bu Perşembe akşamında inşallah bir dahaki aya seni dört gözle bekliyorum
Allah razı olsun bal bacımmm senin de her şey o güzel gönlünce olsunAh canımsıııın, güzel kalbine rabbim her zaman güzellikler göstersin
28 Aralık canım batBata kaç gün var canım?