Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy Rabbim bir sonraki ay da sana nasip etsin ballı lokmam 😍💕🌸 hamiş hamiş takılırız fena mı olur 🥰
Okadar güzel oluuuur ki ah ah 🥰
Bakalım göreceğiz canım benim 🤩
Ben daha 3 4 ay öncesinde hiç böyle değildim daha hazır hissetmiyordum kendimi şimdi iyice kendimi hazırlayınca tutuştum yani benim 2tane kedim var onları da bebeklikten büyüttüm geceleri kaç kere uyanıp özel sütlerle besledim ölümlerden döndürdüm zaten kendimi anne gibi hissediyordum öyle hissettiriyorlardı yani ama artık kendi yavruma annelik yapma zamanı geldi biyolojik saatim alarm vermeye başladı 🥲🥲

Okadar güzel oluuuur ki ah ah 🥰
Bakalım göreceğiz canım benim 🤩
Ben daha 3 4 ay öncesinde hiç böyle değildim daha hazır hissetmiyordum kendimi şimdi iyice kendimi hazırlayınca tutuştum yani benim 2tane kedim var onları da bebeklikten büyüttüm geceleri kaç kere uyanıp özel sütlerle besledim ölümlerden döndürdüm zaten kendimi anne gibi hissediyordum öyle hissettiriyorlardı yani ama artık kendi yavruma annelik yapma zamanı geldi biyolojik saatim alarm vermeye başladı 🥲🥲
Kaç yaşındasın ki çiçeğim
Sen zaten anne olmuşsun darısı kendi bebeğine olsun 😍

26 yaşındayım 😂
Erken çaldı çanlar 🔔 eşim 31 yaşında benim için biraz daha vardı zaman aslında ama arkadaş gibi olalım istiyorum koşup eğlenelim beraber ❤️
Sen kaç yaşındasın balım.
Ben de nisanda 25 yaşını bitireceğim 💕 çok güzel düşünmüşsün sana bol bol dua edeceğim bu Perşembe akşamında inşallah bir dahaki aya seni dört gözle bekliyorum 😍🥰💕🌸🤲🏻

X