Tabi ki değişebilir, sen yumurtlama gününden 5 gün sonra yapmışsın test o daha çok erkenmiş, varsa daha çıkmamıştır orada, bugün yarın çıkma ihtimali olan günlere daha yeni girmiş oluyorsun :))Şunu merak ediyorum 17 aralıkta verdiğim kan testinde değerim 1.20 yani negatif çıktı. Şimdi bat ım 26 27 ya bu negatif değer değişebilir yani bat a kadar doğru mu anladım? 10 günde değer değişimi olabiliyor mu?
Yarına kdar bekleyin benceSelam kızlar benim bat 25 Aralık dün sabah kahverengi lekelenmem oldu adet oluyorum sandım ama bidaha olmadı test yapmaya korkuyorum
Bende aynı şok oldum o yüzden belirtilere değil teste bakacaz beyin oyun oynuyor bize bugün ayakta kaldim hep kasıklarım ağrıyor akıntı arttı gögüsler hassas ama gel gör ki bunlar adet belirtisinin aynisiGeçen ay bende aynı şeyleri yaşadım gece ağzım dilim kurumuş halde uyaniyordum memelerim kocaman olmuş ağrıyor sürekli kasıklarımda kramplar dedim kesin hamileyim üstüne reglim gecikti falan ama sonuç kocaman sıfır
Evet rabbime şükürler olsun var 2. Planladık tek yumurta ikizlerine hamileydim ama ikisi de tutunamadı nasip olmadı şimdi tekrar başladık nasipse heycanla bekliyoruz ama bende kaygı korku heycan ne ararsan varBir evladınz var yani doğru mu anladım
Çok üzüldüm rabbim sabır versinEvet rabbime şükürler olsun var 2. Planladık tek yumurta ikizlerine hamileydim ama ikisi de tutunamadı nasip olmadı şimdi tekrar başladık nasipse heycanla bekliyoruz ama bende kaygı korku heycan ne ararsan var
Bende de aynilari mevcut son 3 gün kaldı ben ilaçta kullanıyorum şuan başka bi rahatsızlıktan dolayı O kadar gebelikten umutsuzum sen düşünBende aynı şok oldum o yüzden belirtilere değil teste bakacaz beyin oyun oynuyor bize bugün ayakta kaldim hep kasıklarım ağrıyor akıntı arttı gögüsler hassas ama gel gör ki bunlar adet belirtisinin aynisi
Bende nedense umutsuzum ama kedim var ilk kez gelip karnima masaj yapip gidiyor tek belirtim buBende de aynilari mevcut son 3 gün kaldı ben ilaçta kullanıyorum şuan başka bi rahatsızlıktan dolayı O kadar gebelikten umutsuzum sen düşün
Allah razı olsunÇok üzüldüm rabbim sabır versinsize ve cennetteki melekleriniz için dua edicem
Ahahah dünyanın en tatlı belirtisi buBende nedense umutsuzum ama kedim var ilk kez gelip karnima masaj yapip gidiyor tek belirtim buhayatta yapmaz temas sevmez bunu bu ara yapıyor
Bence deAhahah dünyanın en tatlı belirtisi bu
YaaaBende nedense umutsuzum ama kedim var ilk kez gelip karnima masaj yapip gidiyor tek belirtim buhayatta yapmaz temas sevmez bunu bu ara yapıyor
Merhaba benimde 4 Ocak bat ama 3 gündür kasık ağrım var acaba neden olmuş olabilir reglden dolayı olması için çok erken bu ağrılar . Sizde nasıl hala devam ediyor mu ağrınız hamilelik olabilir mi acaba merak ediyorumBenimde 29 aralık bat. Çok heyecanlıyım 2 gündür ğöğüs ağrım var ve göbeğimin alt sağ tarafı ağrıyor biraz yumurtlamam 13 aralık oldu sanırım çünkü şeffaf uzun akıntım o civarda geldi bekliyorum inşallah olur
Bende yumurtlamadan berli kasık batması sağ alt karın ağrısı oluyor bekleyin daha çok var sizinki yumurtlama ağrısıda olabilirMerhaba benimde 4 Ocak bat ama 3 gündür kasık ağrım var acaba neden olmuş olabilir reglden dolayı olması için çok erken bu ağrılar . Sizde nasıl hala devam ediyor mu ağrınız hamilelik olabilir mi acaba merak ediyorum
Ben takvimimi atsam size bakar mısınız acaba yumurtlama ağrısı mı değil mi fikir verirseniz sevinirimBende yumurtlamadan berli kasık batması sağ alt karın ağrısı oluyor bekleyin daha çok var sizinki yumurtlama ağrısıda olabilir
Bende yumurtlamadan berli kasık batması sağ alt karın ağrısı oluyor bekleyin daha çok var sizinki yumurtlama ağrısıda olabilir
Bende yumurtlamadan berli kasık batması sağ alt karın ağrısı oluyor bekleyin daha çok var sizinki yumurtlama ağrısıda olabilir
Yumurtlamadır ben yumurtlamadan berli sancı geliyordu rahatsızdım zaten bu aralar da değerlendir 1 dolu 1 boş yapBen takvimimi atsam size bakar mısınız acaba yumurtlama ağrısı mı değil mi fikir verirseniz sevinirim
Normalde hiç böyle olmazdıYumurtlamadır ben yumurtlamadan berli sancı geliyordu rahatsızdım zaten bu aralar da değerlendir 1 dolu 1 boş yap