Bat 23 -31 Aralık 0lanlar butada mi

Tabi ki değişebilir, sen yumurtlama gününden 5 gün sonra yapmışsın test o daha çok erkenmiş, varsa daha çıkmamıştır orada, bugün yarın çıkma ihtimali olan günlere daha yeni girmiş oluyorsun :))

Selam kızlar benim bat 25 Aralık dün sabah kahverengi lekelenmem oldu adet oluyorum sandım ama bidaha olmadı test yapmaya korkuyorum

Bende aynı şok oldum o yüzden belirtilere değil teste bakacaz beyin oyun oynuyor bize bugün ayakta kaldim hep kasıklarım ağrıyor akıntı arttı gögüsler hassas ama gel gör ki bunlar adet belirtisinin aynisi

Evet rabbime şükürler olsun var 2. Planladık tek yumurta ikizlerine hamileydim ama ikisi de tutunamadı nasip olmadı şimdi tekrar başladık nasipse heycanla bekliyoruz ama bende kaygı korku heycan ne ararsan var
Çok üzüldüm rabbim sabır versin size ve cennetteki melekleriniz için dua edicem

Bende aynı şok oldum o yüzden belirtilere değil teste bakacaz beyin oyun oynuyor bize bugün ayakta kaldim hep kasıklarım ağrıyor akıntı arttı gögüsler hassas ama gel gör ki bunlar adet belirtisinin aynisi
Bende de aynilari mevcut son 3 gün kaldı ben ilaçta kullanıyorum şuan başka bi rahatsızlıktan dolayı O kadar gebelikten umutsuzum sen düşün

Bende de aynilari mevcut son 3 gün kaldı ben ilaçta kullanıyorum şuan başka bi rahatsızlıktan dolayı O kadar gebelikten umutsuzum sen düşün
Bende nedense umutsuzum ama kedim var ilk kez gelip karnima masaj yapip gidiyor tek belirtim bu hayatta yapmaz temas sevmez bunu bu ara yapıyor

Benim de bat 25 aralık, dün akşam kaset test yaptım ama çıkmadı. Evde bi tek prodictor var o da erken değil yapsam da çıkmaz heralde, bilinmezlik darlıyor valla insanı , strestten mi psikolojik mi midem bulanıyor akşamdan beri

Merhaba benimde 4 Ocak bat ama 3 gündür kasık ağrım var acaba neden olmuş olabilir reglden dolayı olması için çok erken bu ağrılar . Sizde nasıl hala devam ediyor mu ağrınız hamilelik olabilir mi acaba merak ediyorum

Bende yumurtlamadan berli kasık batması sağ alt karın ağrısı oluyor bekleyin daha çok var sizinki yumurtlama ağrısıda olabilir

Bende yumurtlamadan berli kasık batması sağ alt karın ağrısı oluyor bekleyin daha çok var sizinki yumurtlama ağrısıda olabilir
Ben takvimimi atsam size bakar mısınız acaba yumurtlama ağrısı mı değil mi fikir verirseniz sevinirim

Eklentiler

• IMG_9701.png
    158,2 KB · Görüntüleme: 11

Eklentiler

• IMG_9719.png
    205,3 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…