Siz hamile misinizYumurtlamadır ben yumurtlamadan berli sancı geliyordu rahatsızdım zaten bu aralar da değerlendir 1 dolu 1 boş yap
Evet regl tarihime 6 gün var bugün sabah kan verdim 19.9 çıktıSiz hamile misiniz
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet regl tarihime 6 gün var bugün sabah kan verdim 19.9 çıktı
Ayy amin inşallah adete 6 gün kala değerim 19.80 nasıl sizceTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hergün geçtikçe yükselcek adetiniz geçtikten sonraki değer 600 leri bulur zaten bence normal doktora gidin isterseniz yarınAyy amin inşallah adete 6 gün kala değerim 19.80 nasıl sizce
Daha çok yeni olduğu için değer düşükAyy amin inşallah adete 6 gün kala değerim 19.80 nasıl sizce
Benim önceki gebeliğimde reglimi 1 gün geçmişti 384 tüAyy amin inşallah adete 6 gün kala değerim 19.80 nasıl sizce
Kuzum seninle adet tarihim aynı ben reglden sonra değerlendirdim yumurtlama da bitti sol kasığım çok ağrıyo mesela nbenimde inşallah vardırSiz hamile misiniz
Bence sizin değer artabilir deŞunu merak ediyorum 17 aralıkta verdiğim kan testinde değerim 1.20 yani negatif çıktı. Şimdi bat ım 26 27 ya bu negatif değer değişebilir yani bat a kadar doğru mu anladım? 10 günde değer değişimi olabiliyor mu?
Ay testiniz duruyorsa atar mısınız?Benim de bat 3 kaldı sanırım. 30 aralıkta doktor randevum var. İdrarda erken gebelikte pozitif gördüm farklı markalarda ama doktora gitmeden stres oluyorum çok
Ay testiniz duruyorsa atar mısınız?
Hepsi positifTabiki de. Biraz ruh hastası oldum şu süreçte günde 2 test yapıyorum bu şekil çıkıyor
Çocuk çıkıp bizi sarsacak o derece var sizin yaTabiki de. Biraz ruh hastası oldum şu süreçte günde 2 test yapıyorum bu şekil çıkıyor
Hepsi positif
Çocuk çıkıp bizi sarsacak o derece var sizin yaUmarım bende görürüm böyle bir test, hayırlısı olsun
Belirtilerin ne zaman basladi ? Benim ovu gunu pazrtesi 16 aralik ti sali carsamba pembesi akinti geldi ufak agriyla. Adetime 6 gun kaldi,Ya bende hala inanamıyorum. Biraz fazla zaman geçirdim buralarda göğüslerim acımıyor diye moralim bozuluyor o derece. Çünkü Noel tatiline geldi market bile açık değil allahtan Pazartesi test doldurdum evi 30 ına kadar evde yapar dururumdaha önce hiç pozitif görmedim ben aynı testleri yaptığım halde ona güvenmek istiyorum