Bat 23 -31 Aralık 0lanlar butada mi

Kızlar selammmm 12 Aralık'ta yumurtlamayı gördüm 13 Aralık'ta çatlama. 26 Aralık regl olmamı beklerken az once pembe lekelenme oldu regl belirtim yok.

Brufen kullanıyorum bi kaç gündür birde bugün röntgen cekinmem gerekti bunlar regli etkiler mi erkene alır mı yoksa yerleşme gibi birşey mi acaba

Fikrinize intiyacim var cevap verir misiniz

Benim de bat 3 kaldı sanırım. 30 aralıkta doktor randevum var. İdrarda erken gebelikte pozitif gördüm farklı markalarda ama doktora gitmeden stres oluyorum çok

Ya bende hala inanamıyorum. Biraz fazla zaman geçirdim buralarda göğüslerim acımıyor diye moralim bozuluyor o derece. Çünkü Noel tatiline geldi market bile açık değil allahtan Pazartesi test doldurdum evi 30 ına kadar evde yapar dururum daha önce hiç pozitif görmedim ben aynı testleri yaptığım halde ona güvenmek istiyorum

Çocuk çıkıp bizi sarsacak o derece var sizin ya Umarım bende görürüm böyle bir test, hayırlısı olsun

İnsallah sizde en kısa zamanda görürsünüz çünkü bir kaç aydır aynı surumu yaşıyorum ilk deda gördük umarım doktordan da aynı şeyi duyarız sizde insallah bir an önce o çift çizgiyi görürsünüz tek görmekte yetmiyor bizim gibi isteyenlere sanırım her gün tekrarlıyorum

Belirtilerin ne zaman basladi ? Benim ovu gunu pazrtesi 16 aralik ti sali carsamba pembesi akinti geldi ufak agriyla. Adetime 6 gun kaldi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…